Wholistic shatavari-kapselit

Wholistic shatavari-kapselit
21,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu superfood vegaaninen
Shatavari: vahvuutta ja tasapainoa naisellisen elämän ylä- ja alamäkiin!

Yksityiskohdat

"Etenkin naisellista elinvoimaa ja tasapainoa tukevista vaikutuksistaan kuuluisaksi tullut shatavari (Asparagus racemosus) tukee sydämen, virtsateiden ja hermoston terveyttä. Shatavari vaikuttaa myös suotuisasti uneen sekä stressin lievenemiseen.

Ayurvedassa korkeasti arvostettu shatavari tukee myös ruuansulatusta ja sillä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia myös lisääntymiseen.

Pukka-sarjan huippulaadukas Wholistic shatavari-valmiste on varsinainen tehopakkaus: se sisältää shatavari-juuren lisäksi myös tuosta juuresta valmistettua uutetta sekä imettymistä tehostavaa Nutrigest™-yrttisekoitusta.

Pukka-sarjan naisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi tarkoitettu shatavari-yrttiäkin sisältävä Womankind-ravintolisä on valmistettu Ayurvedan oppien mukaan. Tämän monipuolisuudellaan lumoavan tuotteen tarkoituksena on tukea naisen elämän tasapainoa sekä tuoda tyyneyttä ja hyvinvointia myös myrskyisten ja myllertävienkin hetkien keskelle.

30 kapselia/ pakkaus. Pakattu kasvisselluloosakapseleihin, joten tuote sopii myös vegaaneille.

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että terhakoinkaan ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. "

Lisätiedot

  • EAN: 5060229011916
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Shatavari-juuri*, shatavari-juuriuute*, Nutrigest™-yrttisekoitus (Seagreens® arktinen merilevä, inkiväärin juuri, spirulina), kasviselluloosakapseli

    * = Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, superfood, vegaaninen