Arkistot

Spirulina-sitrus-smoothie

Surauta ravinteikasta spirulinaa smoothien sekaan ja saat roppakaupalla superterveyttä päivääsi!

Hyvinvoinnin trendit 2018

Hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuus näkyy vahvasti tulevan vuoden trendeissä. Lue, mikä on in vuonna 2018!

Goji-porkkana -smoothie

Raikas goji-porkkanasmoothie saa auringon paistamaan risukasaankin. Katso resepti ja kokeile itsekin!

Acai-vadelmasmoothie

Acai-vadelmasmoothie tuo puhtia päivääsi, vie kielen ja piristää mielen. Maista ja totea teho!

Mahtava maca saa voimasi valloilleen!

Maca on toden totta Superfood isolla ässällä! Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön. Mitkä ovat macan oleellisimmat terveyshyödyt ja mihin ne perustuvat? Siitä otimme nyt selvää!

Ruohonjuuri – rohkeasti parempaan päin

Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Me Ruohonjuuressa uskomme myös Reiluun kauppaan, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Superpiknik Ruohonjuuren tapaan

Kesäkuu on piknikkien juhla-aikaa, ja Kansainvälistä piknikpäivää vietetäänkin 18.6. Piknikillä kuitenkin tuppaavat toistua samat "hitit" kerrasta toiseen - patonki, juustot, mansikat, sipsit ja viinirypäleet. Olisiko jo aika vaihtaa levyä?

Aidon oliiviöljyn jäljillä

Oliiviöljyjä on moneen junaan - ja osa niistä on syytä jättää jopa asemalle. Aika ajoin oliiviöljy nousee otsikoihin ruokaväärennöksistä puhuttaessa. Väitetäänkin, että juuri oliiviöljy olisi maailman väärennetyin elintarvike ja valtavien myyntimääriensä vuoksi ruokahuijareille yksi tuottoisimmista tulonlähteistä. Mistä sitten voi luotettavasti tunnistaa aidon oliiviöljyn?