Arkistot

Turpeus tiehensä, ähkylle äkkilähtö!

Kun kystä on kyllä ja sekä pikkujoulu- että varsinkin joulupöydät notkuvat auvoisista antimista, tulee joskus syöneeksi liikaa. Ylenmääräisestä herkuttelusta seuraa ähky olo ja joskus myös närästystä. Mistä närästys johtuu ja miten sitä voisi helpottaa?

Kotisirkat auttavat pitämään Suomen maaseudun elinvoimaisena

Ruohonjuurenkin valikoimiin vipellelleet GRiiDY-sirkkatuotteet ovat paitsi ekologisia, elämyksellisiä, ravinteikkaita ja näppäräkäyttöisiä proteiininlähteitä - myös yksi keino pitää Suomen maaseutu elävänä. Ole Sinäkin mukana ruokavallankumouksessa!

Hyvässä suklaassa ei ole mitään pahaa

Ruohonjuuren suklaahyllyt pullistelevat hyvän mielen herkkujen painosta. Vastuullisesti tuotettuja luomusuklaitamme kelpaa pistellä poskeensa rinta rottingilla ja hyvillä mielin!

Lo Bros – Juo rauha vatsallesi!

Ruohonjuuren hyllyille ovat ilmestyneet maailmalla kosolti mainetta niittäneet Lo Bros -kombuchat ja omenasiiderietikkajuomat. Mikä on niiden salaisuus?

Höyhensaari hukassa?

Kuten hyvin tiedetään, uni on ehdottoman tärkeää terveydelle - niin aivojen toiminnalle kuin vaikkapa immuunipuolustuksellekin.

Tiesitkö tämän kalaöljyistä?

Rasva on ehkä tärkein yksittäinen energianlähteemme – elimistö tarvitsee sitä monissa toiminnoissaan, kuten rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisessä. Ei olekaan ollenkaan yhdentekevää, millaista rasvaa kroppaansa ropauttaa!

Voiko pyykäten pelastaa maailman?

No, ehkä ei aivan kokonaan, mutta omilla valinnoillaan voi ottaa pieniä askeleita kohti astetta luonnollisemmin pestyä pyykkiä.