Arkistot

Happy Food Store hurmaa Ruotsissa

Trendikkäin ja mielenkiintoisin kauppakonsepti tulee nyt Suomesta! Happy Food Store avasi ovensa 11.1. Tukholman ydinkeskustassa Sveavägenillä.

Hyvinvoinnin trendit 2018

Hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuus näkyy vahvasti tulevan vuoden trendeissä. Lue, mikä on in vuonna 2018!

Ruohonjuuren parhaat tuotteet 2017

Vuoden parhaiksi tuotteiksi kohosi liuta mahtivalintoja, jotka poikkeuksetta ovat kivunneet suureen suosioon myös terveys- ja laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa!

Miksi valita luonnonkosmetiikka – 5 hyvää syytä

Tiesitkö, että kosmetiikkateollisuudessa käytetään yli kymmentätuhatta erilaista raaka-ainetta? Iholle saattaa siis päätyä varsin moninainen kimara aineita, joiden yhteisvaikutuksesta ei ota selvää edes vanha Erkki! Lue, miksi luonnonkosmetiikka on fiksu valinta.

Buustaa kollageenintuotantoa – vegaanisilla valinnoilla!

Kollageenia sisältävien ravintolisien ympärillä on viime vuosina käynyt kova pöhinä - eikä ollenkaan suotta. Suuren suosion saavuttaneet kollageenilisät sisältävät kuitenkin poikkeuksetta eläinperäisiä aineksia. Tiesitkö, että kollageenin tuotantoa voi tukea myös vegaanisilla valinnoilla?

Talven superfoodit

Lämpötilan, visuaalisen maiseman, valon määrän ja ilman kosteuden muutokset ovat vain muutamia esimerkkejä ympäristömme tavoista haastaa elimistömme adaptoitumaan vuodenaikoihin.

Kurkumamaito eli golden milk

Tiesitkö, että kurkuma taistelee terveytesi tukena - tulehduksiakin vastaan? Loihdi terveyttä tukeva kurkumalatte ja totea teho!