Ajankohtaista Ruohonjuuressa

Itsetuntemusta ja oivalluttamista – Kokemuksia coachingista

Ruohonjuuri on viimeisen kahden vuoden aikana kehittänyt vahvasti toimintatapojaan ja tiimityöskentelyä. Avuksi on otettu Lean Management ja sitä toteutetaan kaikissa Suomen myymälöissä. Lean Management on jo nyt tuottanut tulosta ja se näkyy arjen sujuvuudessa ja työntekijöiden tyytyväisyydessä. Ruohonjuuri kehittää aktiivisesti myös johtamiskulttuuria. Tiimien vetäjiä, eli esimiehiä halutaan kehittää jatkuvasti tarjoamalla heille koulutusta ja coachausta.

Ruohonjuuri – aina hyvän puolella!

Maailma muutetaan paremmaksi pienin askelin, yhdessä taivaltaen. Tiesithän, että joka ikinen kuukausi Ruohonjuuri lahjoittaa (ainakin) yhden kampanjatuotteen koko tuoton hyväntekeväisyyteen - kohteisiin, joita asiakkaamme ovat meille ehdottaneet? 

Hyvinvointitrendit 2020

Mitkä ovat vuoden 2020 hyvinvointitrendit? Lue tästä jutusta, mikä on nyt in kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla vuonna 2020.

Ruokatrendit 2020

Terveellisemmät vaihtoehdot, vegaaniset pupellettavat ja ketogeeninen ruokavalio jylläävät myös vuonna 2020. Mutta mitä tarkoittaa fotogeeninen ruoka?

Riittävä palautuminen on olennainen osa hyvinvointia

Hektisen arjen pyörityksessä, niin työpaikoilla kuin elämässä yleensäkin, nousee palautuminen arvoon arvaamattomaan. Palautuminen onkin aivan liian tärkeä asia jätettäväksi pelkästään lomien tai viikonlopun aikana hoidettavaksi. Hyvinvoinnillemme on tärkeää, että akkujaan saa ladatuksi  päivittäin - myös keskellä kiireistä työpäivää.

Vuoden parhaat tuotteet 2019

Ruohonjuuren koko henkilökunta äänesti taas vuoden parhaista tuotteista. Mitä ovatkaan tänä vuonna eniten ihastuttaneet mahtituotteemme?