Ajankohtaista Ruohonjuuressa

Pienet teot ovat nyt suuria

Yhdessä tästäkin selvitään! Jos voit nyt auttaa naapuriasi tai tarvitset apua, tallenna ja tulosta tilanteeseen sopiva lappu tältä sivulta tai hae se myymälästämme,

Tehot ja ilo irti etätyöstä!

Moni meistä opettelee nyt uudenlaisia työn tekemisen tapoja etätoissä. Kotitoimistoa on helppo tuunata pienillä vinkeillä paremmaksi ja tehostaa samalla suorituskykyä. 

Iloa ja elinvoimaa yhä useamman ulottuville!

Juuri nyt haluamme aivan erityisesti tuoda iloa ja elinvoimaa yhä useamman asiakkaamme ulottuville ympäri Suomen. Olemmekin siksi tänään aloittaneet verkkokaupassamme kampanjan, jossa tarjoamme tämän viikon ajan kaikkiin yli 85 € tilauksiin 4,90 € alennuksen toimituskuluista. 

Yhdessä tästäkin selvitään!

Koronavirus huolestuttaa ja pohdituttaa varmasti meitä kaikkia. Meillä Ruohonjuuressa pää pidetään kylmänä - ja sydän lämpimänä.

Pohjoismaiden Terveyssuihkeet – Nordic Health Sprays

Ruohonjuuren asiakkaita jo useiden vuosien ajan vitamiinisuihkeillaan ja magnesium-tuotteillaan ihastuttanut Pohjoismaiden Terveyssuihkeet (eli Nordic Health Sprays) on perheyritys, joka työllistää kymmenisen ihmistä.

Yhdessä muutamme maailmaa!

Ruohonjuuren työntekijöillä on mahdollisuus käyttää palkallista työaikaansa vapaaehtoistyöhön paremman maailman puolesta. Joka ikinen kuukausi yksi ruohonjuurelainen pääsee yhdeksi päiväksi töihin itse valitsemaansa järjestöön tai muuhun parempaa maailmaa rakentavaan projektiin. Palkan tästä vapaaehtoistyöpäivästä maksaa Ruohonjuuri. Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan!

Sillä sikuri!

Sikurikahvi tunnettiin taannoin pula-ajan antimena mutta sittemmin se on noussut suosioon terveyttään vaalivien keskuudessa - ja varsin hyvästä syystä!

Kevätkauden terveysvinkkejä

Aurinko aiheuttaa monenlaisia vaikutuksia keholle, mielelle ja iholle. Iso osa vaikutuksista on positiivisia: mieli esimerkiksi virkistyy ja D-vitamiinia ropisee kroppaan. Lue tästä Ruohonjuuren ravintoterapeutin vinkit kevätkauden terveytesi tueksi!