Seerumeiden salaisuus piilee niiden tiiviissä hoitotehossa

Aktiiviaineita pullollaan olevat kasvoseerumit tuovat lisäpotkua ihonhoitoon. Koska seerumit imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin, kannattaa ne aina hankkia luonnonkosmetiikkalaatuisina.
BYBI Beauty Buriti Booster seerumi

Seerumien  tehokkuuden salaisuus on niiden korkea aktiiviainepitoisuus: hoitovaikutuksiltaan seerumit ovat siis ihonhoitotuotteiden eliittiä. Lisätehoa seerumeihin tuo myös niiden sisältävien tehoaineiden pieni molekyylikoko, joka osaltaan buustaa seerumeiden hoitovaikutuksia.

Seerumeita (joita tehotiivisteiksikin kutsutaan) suositellaan käytettävän kuuriluontoisesti käyttöajan pituuden olla yleisesti yksi pullollinen.Tiiviin tehoitojakson jälkeen iho on monipuolisesti ravittu ja hoidettu ja sen on tarkoitus pärjätä omillaan. 

Seerumeiden tehovaikutukset pääsevät oikeuksiinsa etenkin vuodenaikojen vaihtuessa, jolloin iho yleensä tarvitsee erityistä huolenpitoa. Jos esimerkiksi talven jälkeen iho näyttää samealta ja väsyneeltä, kannattaa tempaista seerumi avuksi! Aurinkoisen kesän päätteeksi seerumikuuri puolestaan tehohoitaa UV-säteilyn vaikutuksille altistunutta ihoa saaden sen voimaan paremmin.

Näin käytät seerumeita

Ennen seerumin levittämistä kasvot kostutetaan kukkaisvedellä tai (muulla) kasvovedellä. Seerumit kannattaa aina levittää hivenen kosteille kasvoille, jotta ne imeytyvät optimaalisesti. Seerumit ovat tulvillaan arvokkaita ainesosia eikä niiden kanssa kannata lotrailla: sopiva seerumiannostus on maltillinen eli yksi painallus tai muutama tippa.

Uutta ja uljasta seerumirintamalla

Bybi Beauty: Bakuchiol Booster (Retinoliseerumi)

Tämän seerumin tehoaineena paistatteleva Bakuchiol on luonnollinen retinolin lähde. Kollageenintuotantoonkin vipinää laittava Bakuchiol voi parantaa ihon kuntoa melkeinpä dramaattisesti. Retinoliseerumin käytön tuloksena iho näyttää nuorekkaalta ja sileältä: väsymyksen merkit loistavat poissaolollaan ja ihon juonteetkin ovat tasoittuneet.

Bybi Beauty:  Strawberry Booster (Mansikkaseerumi)

Strawberry Booster on  nimensä mukaisesti 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Nopeasti imeytyvä, ylellisen oloinen Mansikkaseerumi pehmentää ihoa parantaen erityisesti pintakuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Strawberry Booster sopii aivan erityisesti kiristävälle, kuivalle ja herkälle iholle.

Tuotteen tehoaineena komeileva mansikansiemenöljy on omega-rasvahappojen lisäksi täynnä ellagiinihappoa, joka rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa. Strawberry Booster tuotetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista ja se onkin kiertotaloushenkinen, kestävän kehityksen tuote.

 

Ruohonjuuren seerumiapajille ampaiset tästä >>