Kombucha haastaa kokiksen!

Hyvässä colassa ei ole mitään pahaa! Näin voidaan täysin palkein huudahtaa, kun Puhdistamon kombucha-cola saapui viimein terveystietoistenkin janoa helpottamaan. Hyviä uutisia on siis luvassa myös kolakierteessä kiermurtaville.
Puhdistamon kombucha-cola

Colalta mahtavasti maistuva Puhdistamon kombucha-cola on vatsasi ylin ystävä, joka päihittää lisäainelitkut mennen tullen. Tätä virvoittavaa juomaa nauttimalla rikastat samalla myös suolistosi tuikitärkeää bakteerikantaa. Kun suolisto voi hyvin, koko kroppa voi hyvin. Suoliston kunto vaikuttaa terveyteen varsin monipuolisesti aina vastustuskyvystä mielialaan saakka.

Marginaalimeininki ei ole terveystietoisten keskuudessa vankkaa suosiota nauttivan Puhdistamon meininki vaan pyrkimyksenään on päästä osaksi tavallisen ihmisen elämää.

Puhdistamossa ajatellaan, että helposti nautittavat kombuchansa voisivat olla ihmisen ensimmäinen terveysteko – ja alkuaskel muihin parempiin valintoihin.

Puhdistamon tinkimättömänä tavoitteena on haastaa kansainväliset virvoitusjuomajätit ja saada etenkin nuorten juomamieltymystä veivatuksi kokiksesta kombuchaan. Sillä tiellä yhteistyössä Mikael Gabrielin kanssa lanseerattava kombucha-cola onkin aivan erinomainen loikka.

Kombuchalla riittää työsarkaa paitsi nuoren, myös aikuisten juomamieltymysten veivaamisessa.

Panimoliiton tilastojen mukaan jokainen suomalainen lipitteli virvoitusjuomia eli erilaisia limonadeja peräti 53 litraa vuodessa, kivennäisvesiä 20 litraa, olutta 75 litraa, siideriä kuutisen litraa ja lonkeroitakin kietaistiin kitusiin yli seitsemän litran vuosivauhtia.  Koska kombucha sopii mitä mainioimmin korvaamaa melkeinpä nuo kaikki edellämainitut kulauteltavat, menestymisen mahdollisuuksia on kosolti! Jokainen limpparin tai siiderin asemasta siemailtu kombucha on pieni askel parempaan päin.

Puhdistamon kombuchat valmistetaan pitkät perinteet omaavassa kombucha”tehtaassa” Portugalissa. Maitohappobakteereita sisältävät mahtijuomat ovat tulosta neljä viikkoa kestävästä fermentoinnista. Puhdistamon kombuchat ovat siis eläviä superjuomia, jotka säilyvät huoneenlämmössä kombuchanvalmistajan patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta. Kombuchoja ei siis ole pastöroitu tai muutenkaan vahingoitettu – vaan kaikki juoman terveyttä edistävät ainekset ovat jokaisessa pullossa visusti tallessa.

Mistä sitten oikein tietää, että Puhdistamon kombuchat sisältävät kahmalokaupalla maitohappobakteereita ja hyviä entsyymeitä – noita suoliston tuikitärkeitä pikkuapulaisia? Puhdistamo tutkituttaa ulkopuolisella laboratoriolla maitohappobakteereiden määrät jokaisesta juomaerästä – tämä siksi, että ensiluokkaisesta laadusta voitaisiin aina olla varmoja.

Puhdistamon kombucha cola

Puhdistamon kombucha on Suomen paras superruoka!

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Puhdistamon kombuchat vuoden 2019 superruoiksi. Valintakriteereiksi oli valjastettu tuotteen takana oleva, runsas ja vakuuttava tutkimustieto, onnistunut tuotekehitys, laaja ja positiivinen kuluttajapalaute ja se että tuote on laadukas, luotettava ja terveellinen valinta.

Ruohonjuuri onnittelee Puhdistamoa kombuchojensa menestyksestä – myös meillä kombuchaan uskotaan vankasti! Ei ole ollenkaan sattumaa, että viime vuoden lokakuussa juurikin Puhdistamon kombuchat valittiin Ruohonjuuren parhaiksi juomiksi. Me Ruohonjuuressa uskomme Puhdistamon tapaan, että kombuchan taival on vasta alussa – ja mahdollisuudet miltei rajattomat!

Osta Puhdistamon cola-kombucha omaksesi Ruohonjuuren verkkokaupasta >>