Magnesiumvoide antaa keholle kyydin unten maille

Matka nukkumatin luo on toisinaan takkuinen taival, eritoten jos kyseessä on liikkuva ihminen. Autuaan avun matkalla unten maille voi löytää tällöin magnesiumvoiteesta.
Nordic Health Uni-magnesiumvoide

Fyysisesti aktiivinen, raikasta ulkoilmaa sisältävä päivä luo suotuisan maaperän rauhallisille unille. Reipas liikunta olisi kuitenkin hyvä ajoittaa alkuiltaan, kropan ja mielen rauhoittumista ajatellen.

Vaikka reipas liikunta laittaa usein hyvällä tavalla väsyttämään, voivat siitä koituvat lihasjumit ja rasituksesta johtuvat kolotukset valvottaa iltaisin. Jomotteluun löytyy onneksi monenlaisia keinoja, kuten tarpeen mukaan viilennettävä tai kuumennettava kauratyyny sekä sisäisesti ja ulkoisesti käytettävät magnesiumtuotteet.

Magnesium auttaa kroppaa palautumaan

Magnesium on luonnollinen rentouttaja, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Magnesiumvalmisteiden nauttiminen kannattaakin joka päivä, ja aivan erityisesti liikuntapäivinä. Tehokasta apua iltaisiin jumeihin, kolotuksiin ja rauhoittumiseen tarjoaa myös ulkoisesti käytettävä magnesiumvoide.

NordicHealth Uni Magnesiumvoide on testattu liikkuvilla ihmisillä, jotka ovat monipuolisesti eri lajeja harrastavia liikkujia, kuntoilijoita ja urheilijoita, joiden lajeina olivat mm. kuntosali, ryhmäliikunta, crossfit, juoksu, pyöräily, hiihto, uinti, triathlon ja palloilu. Testiryhmältä tulleen palautteen mukaan magnesiumvoide auttaa lieventämään lihaskireyksiä ja niistä johtuvaa kipua. Kireät, jännittyneet ja rasittuneet lihakset rentoutuvat ja voide tuo kevyen tunteen jalkoihin. Yhdellä testaajalla oli repeytynyt sartorius-lihas etureidessä vähän ennen testijakson alkua. Testihenkilö kertoi, että voiteesta oli huomattavaa hyötyä repeytymän paranemisessa.

Uni Magnesiumvoide auttoi myös testaajien lihaskipuihin. Magnesium auttaa lihaksia rentoutumaan - lihasjumit helpottavat nopeasti treenin jälkeen, joka näkyy myös nopeampana palautumisena. Jalat tuntuvat kevyemmiltä raskaan treenin jälkeisenä aamuna. Eräällä testaajalla eivät pohkeet olleet aiemmin palautuneet venyttelyn avulla, mutta voiteen käyttö rentoutti kipeytyneet pohkeet jo yhden käyttökerran jälkeen.

Käyttäjien parhaana pitämiä puolia Uni Magnesiumvoiteen käytössä:

 •  Lihasten rentoutuminen
 •  Lihaskireyksien lievittyminen
 •  Aistien rauhoittuminen
 •  Nukahtamisen helpottuminen
 •  Yöheräämisten väheneminen
 •  Unen laadun paraneminen
 •  Syvempi ja yhtenäisempi yöuni
 •  Iltatreenistä ylikierroksilla käyvän kehon rauhoittuminen
 •  Nukahtamisen onnistuminen iltatreenin jälkeen
 •  Paremmin nukuttu yö iltatreenin jälkeen

 

Magnesiumvoide - tutkittua tehoa univaikeuksiin

Vartalovoiteen tapaan käytettävä magnesiumvoide on todella näppärä ja tehokas tapa imeyttää magnesiumia kroppaansa. NordicHealth antoi 30 hengen puolueettomalle testiryhmälle Uni Magnesiumvoiteen noin kuuden viikon ajaksi käyttöönsä. Kahdella kolmasosalla magnesiumvoiteen testaajista oli ennen testijakson alkua usein tai säännöllisesti vaikeuksia nukahtaa iltaisin. Suurimmalla osalla heistä oli usein myös nukahtamista häiritseviä lihaskipuja tai -kireyksiä. Lähes jokaisella testaajalla oli nukahtamisvaikeuksia iltatreenin jälkeen ja he saattoivat nukkua iltatreenin jälkeisen yön huonosti.

93% testaajista suosittelee NordicHealth Uni Magnesiumvoidetta kaverilleen!

Nukahtaminen helpottui yhdeksällä kymmenestä testihenkilöstä ja unen laatu parani iltatreenien jälkeen. Osa testiryhmäläisistä totesi, että he saivat paremmat unet kuin koskaan aikaisemmin iltatreenin jälkeen ja erityisesti kilpailun tai kovatehoisen harjoittelun jälkeisenä yönä. Unen laatu parani lähes 80 prosentilla vastaajista, minkä testaajat huomasivat unen laadun paranemisen normaalia rauhallisempana sekä syvempänä yöunena ja hyvin nukuttuna yönä. Normaalisti katkonaisen ja pinnallisen unen laatu parani erityisesti alkuyöstä.

Kaksi testihenkilöä kärsi levottomista jaloista, ja he kertoivat levottomien jalkojen rauhoittuneen voiteen avulla. Magnesiumvoiteen käyttö voi rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta auttaa parantamaan unirytmiä, mikä puolestaan helpottaa heräämistä aamulla.

- Aamuherääminen oli osalla testaajista helpompaa nukahtamisen nopeutumisen sekä lihasten rentoutumisen myötä, Nordic Healthilta kerrotaan.

  lapsille oma magnesiumvoide, Uni-magnesiumvoide Junior.

Lapsille oma magnesiumvoide

NordicHealthin magnesiumtuotteiden sarjasta löytyy myös lapsille oma magnesiumvoiteensa, Uni-magnesiumvoide Junior. Magnesiumvoide helpottaa kasvukipuisen lapsen oloa ja auttaa iltarauhatonta lasta rauhoittumaan. Junior-magnesiumvoide soveltuu yksivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Voiteen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin.

Nordic Health Uni Magnesiumvoide lyhyesti:

 • Magnesiumia sisältävä vartalovoide (body lotion).

 • 100 % puhdasta luonnon magnesiumia.

 • Tutkitusti hyvin imeytyvä.

 • Kaikille ihotyypeille sopiva magnesiumvoide.

 • Dermatologisesti testattu tuote.

 • Aikuisille ja lapsille suunnitellut omat tuotteet.

 • Auttaa rentouttamaan lihaksia, helpottaa lihasjännitystä.

 • Edesauttaa hyvää unen laatua.

 

Lisää tietoa magnesiumin hyödyistä terveyden tukena  >>

Personal trainer Samuli Tolvasen vinkit magnesiumin käyttöön >>