Bakuchiol Booster (Retinoliseerumi), 15 ml

Bakuchiol Booster (Retinoliseerumi), 15 ml
14,95 €
( 996,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Bakuchiol Booster -seerumi taikoo ihosi ihanaksi!


“Bakuchiol Booster on superihana seerumi, joka heleyttää ja virkistää ihoa ihanasti. Plussaa myös tyylikkäästä pullosta, taattua Bybi Beauty-sarjan arjen luksusta!”

- Heidi

“Bybin Bakuchiol Booster on aivan ihana seerumi, joka toden totta kirkastaa ja kaunistaa ihoa! Isoja suosituksia tuotteelle antaa tyytyväinen käyttäjä :)”

- Sari

 

Yksityiskohdat

HUOM! Jättisuosion vuoksi tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.

Tämän ensiluokkaisen seerumin mahtiaineena paistatteleva Bakuchiol on luonnollinen retinolin lähde. Kollageenintuotantoonkin vipinää laittava Bakuchiol voi parantaa ihon kuntoa melkeinpä dramaattisesti. Retinoliseerumin käytön tuloksena iho näyttää nuorekkaalta ja sileältä: väsymyksen merkit loistavat poissaolollaan ja ihon juonteetkin ovat tasoittuneet.

Bybi Beauty -sarjan Bakuchiol Booster on kasvipohjainen, 100 % luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1 % Bakuchiolin öljyä ja 99 % skvalaania.

Ihoasi hellivä Bakuchiol Booster on suunniteltu osaksi jokailtaista ihonhoitorutiiniasi. Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin, eli retinolin, lähde ja sen käytön on yhdistetty liittyvän myös kollageenintuotannon lisäämiseen. Bakuchiol voi parantaa ihon kuntoa dramaattisesti. Tuloksena on nuorekas, sileä iho, jossa väsymyksen merkit ovat vähentyneet ja juonteet tasoittuneet.

Retinolin tiedetään siloittavan ja tasoittavan ihoa. Tehonsa vuoksi retinoli ei yleensä sovi erityisen herkälle iholle, mutta bakuchiolista saatava retinoli on tässä poikkeus. Tutkimuksissa on osoitettu, että bakuchiol vaikuttaa samalla tavoin kuin tavallinen retinoli, eli se stimuloi kollageenintuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja edistää palautumista. Tyypilliset haittavaikutukset, kuten ihon hilseily, kuivuus, ärtyminen ja valoherkkyys eivät kuitenkaan bakuchiolin kanssa ole tavanomaisia. Yhdessä ihoa pehmentävän skvalaanin kanssa tämä huikea boosteri on oikea tehotuote!

Käyttö: Bybin Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan iltarutiineja ihosi hoidossa, eli voit käyttää sitä mainiosti muiden tuotteidesi kanssa. Lisää vain muutama tippa Boosteria käyttämäsi seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille tai kaulalle. Voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan.

Seerumien tehokkuuden salaisuus on niiden korkea aktiiviainepitoisuus: hoitovaikutuksiltaan seerumit ovat siis ihonhoitotuotteiden eliittiä. Lisätehoa seerumeihin tuo myös niiden sisältävien tehoaineiden pieni molekyylikoko, joka osaltaan buustaa seerumeiden hoitovaikutuksia.

Seerumeita (joita tehotiivisteiksikin kutsutaan) suositellaan käytettävän kuuriluontoisesti käyttöajan pituuden olla yleisesti yksi pullollinen.Tiiviin tehoitojakson jälkeen iho on monipuolisesti ravittu ja hoidettu ja sen on tarkoitus pärjätä omillaan. Lue lisää blogistamme seerumeiden saloista >>

Seerumeiden tehovaikutukset pääsevät oikeuksiinsa etenkin vuodenaikojen vaihtuessa, jolloin iho yleensä tarvitsee erityistä huolenpitoa. Jos esimerkiksi talven jälkeen iho näyttää samealta ja väsyneeltä, kannattaa tempaista seerumi avuksi! Aurinkoisen kesän päätteeksi seerumikuuri puolestaan tehohoitaa UV-säteilyn vaikutuksille altistunutta ihoa saaden sen voimaan paremmin.

BYBI Beauty on englantilainen, laadukas ja innovatiivinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläimillä testaamattomia. BYBI Beauty -kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan käyttäen vain ihoa ravitsevia, 100% luonnollisia raaka-aineita. BYBI:lle tärkeää on läpinäkyvyys: jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää. Sarjan toisena kantavana ajatuksena on innovatiivisuus: luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta.

Lisätiedot

  • EAN: 5060531310295
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta