Strawberry Booster (Mansikkaseerumi), 15 ml

Strawberry Booster (Mansikkaseerumi), 15 ml
14,95 €
( 996,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tehohoitava Mansikkaseerumi on kuivan ja kiristävän ihon ylin ystävä!

Yksityiskohdat

Nopeasti imeytyvä, ylellisen oloinen Strawberry Booster eli Mansikkaseerumi pehmentää ihoa parantaen erityisesti pintakuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta.

Strawberry Booster sopii aivan erityisesti kiristävälle, kuivalle ja herkälle iholle.

Bybi Beauty Strawberry Booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Tämä ihana öljyseerumi on suunniteltu käytettävän osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Sen sisältämä mansikansiemenöljy pehmentää ihanasti ihoasi parantaen erityisesti pintakuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Strawberry Booster levittyy luonnikkaasti ihollesi ja imeytyy todella nopeasti, tuoden hienovaraisesti iholle herkullisen tuoreen mansikan tuoksun. Tuloksena pehmeän silkkinen ja ravittu iho. 

Mansikansiemenöljy on täynnä omega 6 ja 3 rasvahappoja, minkä lisäksi se sisältää runsaasti ellagiinihappoa, joka  rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa erittäin kuivaa tai herkkää ihoa. Ohuen koostumuksensa ansiosta tämä valloittava öljy levittyy ihollesi supernopeasti!

Koska tämä kylmäpuristetuista mansikansiemenistä valmistettu Strawberry Booster tuotetaan mehuteollisuuden ylijäämäraaka-aineista, on kyseessä todellinen kestävän kehityksen tuote!

Käyttö: Stawberry Booster on suunniteltu päivittäisen ihonhoitorutiinisi tehostajaksi ja sopii käytettäväksi muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää vain muutama tippa Boosteria käyttämäsi seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille tai kaulalle. Voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Tuote sopii erinomaisesti meikkipohjan alla tuomaan silkkisen kevyttä hohtoa.

Seerumien tehokkuuden salaisuus on niiden korkea aktiiviainepitoisuus: hoitovaikutuksiltaan seerumit ovat siis ihonhoitotuotteiden eliittiä. Lisätehoa seerumeihin tuo myös niiden sisältävien tehoaineiden pieni molekyylikoko, joka osaltaan buustaa seerumeiden hoitovaikutuksia.

Seerumeita (joita tehotiivisteiksikin kutsutaan) suositellaan käytettävän kuuriluontoisesti käyttöajan pituuden olla yleisesti yksi pullollinen.Tiiviin tehoitojakson jälkeen iho on monipuolisesti ravittu ja hoidettu ja sen on tarkoitus pärjätä omillaan. jälkeen ihon on tarkoitus pärjätä omillaan.

Seerumeiden tehovaikutukset pääsevät oikeuksiinsa etenkin vuodenaikojen vaihtuessa, jolloin iho yleensä tarvitsee erityistä huolenpitoa. Jos esimerkiksi talven jälkeen iho näyttää samealta ja väsyneeltä, kannattaa tempaista seerumi avuksi! Aurinkoisen kesän päätteeksi seerumikuuri puolestaan tehohoitaa UV-säteilyn vaikutuksille altistunutta ihoa saaden sen voimaan paremmin.

BYBI Beauty on englantilainen, laadukas ja innovatiivinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläimillä testaamattomia. BYBI Beauty -kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan käyttäen vain ihoa ravitsevia, 100% luonnollisia raaka-aineita. BYBI:lle tärkeää on läpinäkyvyys: jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää. Sarjan toisena kantavana ajatuksena on innovatiivisuus: luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta.

Lisätiedot

  • EAN: 5060531310288
  • Ainesosat: Ainesosat: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen