Organic Shop – edullinen luonnonkosmetiikkasarja

Organic Shop-sarjan huokean hintaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ovat paitsi tehokkaita, myös bonuksena ne näyttävät ja tuoksuvat huisin herkullisilta. Testaa ja ihastu itsekin!
Organic Shop
Tuulian suosikkeihin kuuluvat ihanat mansikka-jogurtti body mousse ja belgialainen suklaa -vartalokuorinta. Kuulostaa syötävän hyvältä - vai mitä?

Organic Shop -sarja tunnetaan maailmalla edullisen luonnonkosmetiikan sanansaattajana. Eikä mikään ihme: suurin osa tämän varsin vietteleviä tuotteita sisältävän sarjan tuotteista maksaa alle 10 euroa.  Organic Shop-sarjan jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetun moniaistillisesti hivelevät luonnonkosmetiikkatuotteet ovat tehokkaita - bonuksena ne näyttävät ja tuoksuvat huisin herkullisilta.

Organic Shop -sarjan BDIH- ja Cosmos-sertifioidut luonnonkosmetiikkatuotteet  valmistetaan Virossa ja ne löytyvät nyt myös meiltä Ruohonjuuresta.

Kukkaroa turhaan rasittamattomat Organic Shop -tuotteet valmistetaan ihan ilman haitallisia kemikaaleja. Ei siis huolta silikooneista, parabeeneista, synteettisistä hajusteista tai polyeteenistä - senhän takaa jo sertifikaattikin.

Siinä silmänräpäyksessä Organic Shop -luonnonkosmetiikkasarja valloitti henkilökuntamme sydämet - ja kylpyhuoneiden kaapit.  

Osta Organic Shop -tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>