BYBI Beauty - vastuullista luonnonkosmetiikkaa innovatiivisella otteella

BYBI Beauty -luonnonkosmetiikkatuotteita valmistaa englantilainen Clean Beauty -yritys, jonka Elsie Ruttenford ja Dominica Minarovic perustivat vuonna 2017.
bybi beauty ruohonjuuri
Aluksi toiminta oli varsin pienimuotoista, mutta alusta saakka tavoite oli kristallinkirkas: luoda vastuullinen, vegaaninen ja innovatiivinen kosmetiikkamerkki, joka puhuttelisi myös peruskosmetiikkaa käyttäviä massoja.

Ruttenfordille ja Minarovicille on tärkeää, että valmistamansa tuotteet ovat ainesosiensa puolesta vastuullisia, korkealaatuisia ja todella toimivia - ilman, että ne maksaisivat maltaita. Eettisesti kestävän kosmetiikan hankkiminen pitäisi olla BYBI Beautyn perustajakaksikon mielestä mahdollista mahdollisimman monelle ilman, että isoja kompromisessa tarvitsee tehdä laadun tai toiminnallisuuden suhteen.

Kiertotalous on sydämen asia


Monessa BYBI Beautyn tuotteessa hyödynnetään kiertotalouden periaatteita. Esimerkiksi Strawberry Booster -mansikkaseerumin ja Blueberry booster -mustikkaseerumin raaka-aineet eli mansikan- ja mustikansiemenöljy ovat peräisin mehuteollisuuden ylijäämästä. Myös muiden tuotteiden raaka-aineet valitaan vastuullkisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Myös esimerkiksi Crystal Clear -puhdistusgeelin sisältämä kivikvartsi-kristallisekoitus on hankittu eettisesti kestävällä tavalla. Tämä on tärkeä asia, koska maamineraalien tuotantoon liittyy globaalisti paljon epäkohtia. BYBI Beauty -sarjan puhdistusgeeli ei siis ole osa ongelmaa - vaan pikemminkin osa ratkaisua.

Fiksumpia pakkauksia paremman maailman puolesta


Koska BYBI Beauty -sarjan perustajat ottavat vastuullisuusasiat aidosti tosissaan, harmittaa heitä ymmärrettävästi viherpesu, jota isot kosmetiikkabrändit käyttävät tuotteidensa menekkiä edistäessään - esimerkiksi kierrätettävyys-teemalla myydään monenlaisia tuotteita, joilla ei loppujen ole mitään tekemistä ympäristöystävällisten valintojen kanssa.

BYBI itse on tarkkana myös pakkausmateriaaleja valitessaan: tuotteensa on pakattu joko lasisiin tai sokeriruo´osta valmistettuihin biomuovipakkauksiin. Yrityksen perustajakaksikko seuraa aktiivisesti pakkausmaailman kehittymistä pyrkimyksenään päästä tulevaisuudessa vielä nykyistäkin ekologisempiin ratkaisuihin.

BYBI Beauty -valikoima on hittituotteita tulvillaan


Strawberry Booster eli Mansikkaseerumi - kuiva ihon ylin ystävä

Mehuteollisuuden ylijäämämansikoiden siemenistä hellävaroin puristettu, ylellisen oloinen Strawberry Booster eli Mansikkaseerumi pehmentää ihoa parantaen erityisesti pintakuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Strawberry Booster tuo helpotusta aivan erityisesti kiristävälle, kuivalle ja herkälle iholle.

 Blueberry Booster eli Mustikkaseerumi taistelee sinisen valon haittoja vastaan

Ruohonjuuren asiakkaiden toiveiden perusteella maailmaan saatettu Bybi Beauty -sarjan Mustikkaseerumi eli Blueberry Booster taistelee rinta rottingilla sinisen valon aiheuttamia haittoja vastaan suojaten tarmokkaasti ihanaa ihoasi älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon säteilemältä siniseltä valolta.

Pelkkää, kallisarvoista mustikansiemenöljyä tehoaineenaan sisältävä jymy-booster on kiertotalouskosmetiikkaa kerkeimmillään: Mustikkaseerumin raaka-aine eli mustikansiemenöljy on peräisin mehuteollisuuden ylijäämästä. Tässäpä siis fiksu ja tehokas kestävän kehityksen tuote! luonnollista kauneuttasi tukemaan!

Blueberry Booster suojaa ihoasi sinisen valon aiheuttamilta vaikutuksilta imien valon ennen kuin se läpäisee ihon. Sininen valo ei todellakaan ole ihosi ylin ystävä: se  saattaa heikentää, aiheuttaa tulehdusta ja jopa värimuutoksia ihossa. 

Retinoliseerumiksikin kutsuttu Bakuchiol Booster tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa saaden rypyt oikenemaan ja ihon virkeäksi!

Tämän buusterin tehoaineena temmeltelevä bakuchiol on luonnollinen retinolin lähde. Kollageenintuotantoonkin vipinää laittava Bakuchiol Boosterin käytön tuloksena iho näyttää nuorekkaalta ja sileältä: väsymyksen merkit loistavat poissaolollaan ja ihon juonteetkin ovat tasoittuneet.

Retinolin tiedetään siloittavan ja tasoittavan ihoa. Tehonsa vuoksi retinoli ei yleensä sovi erityisen herkälle iholle, mutta bakuchiolista saatava retinoli on tässä poikkeus. Tutkimuksissa on osoitettu, että bakuchiol vaikuttaa samalla tavoin kuin tavallinen retinoli, eli se stimuloi kollageenintuotantoa, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja edistää palautumista

BYBI Beauty pähkinänkuoressa


BYBI Beauty on englantilainen, laadukas ja innovatiivinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläimillä testaamattomia. BYBI Beauty -kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan käyttäen vain ihoa ravitsevia, 100% luonnollisia raaka-aineita. BYBI:lle tärkeää on läpinäkyvyys: jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää. Sarjan toisena kantavana ajatuksena on innovatiivisuus: luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta.

Osta BYBI Beauty -tuotteet verkkokaupastamme >>