Ruohonjuuren uutuudet

Valikoimamme uudistuu​​​​​​​ jatkuvasti!

Asiakkaidemme toiveiden tuloksena yli 5000 tuotteen valikoimamme uudistuu​​​​​​​ jatkuvasti!
Me Ruohonjuuressa tahdomme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ensimmäisenä Suomessa. Meille on tärkeää tuntea tuotteidemme taustat ja muun muassa siksi teemme läheistä yhteistyötä tuotteitamme valmistavien ja maahantuovien yritysten kanssa. Uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka tuote kerrallaan ja yhteisvoimin ponnistellen.

Uutta luonnonkosmetiikkaa!

Katja Kokon Djusie-luonnonkosmetiikkasarja on muutakin kuin täydellinen kumppani ihanalle ihollesi!

Tutustu tuotteisiin!

Ajankohtaisia uutuuksia blogissa!

Kinoko tasapainottaa ihon mikrobia probioottien ja kombuchan avulla

KINOKO-ihonhoitosarjaon maaginen sekoitus kombuchaa ja probiootteja, joiden ensisijainen tehtävä on tukea ja harmonisoida ihon omaa mikrobiomia Näin ihomme pysyy hyvinvoivana ja terveenä.

Lue lisää!

Katja Kokon Djusie-luonnonkosmetiikkasarja on paremman maailman asialla

Muutakin kuin täydellinen kumppani ihanalle ihollesi. Mehukkaan, kuulaan ja elinvoimaisen ihon lisäksi Djusie edustaa mielen hyvinvointia ja tervettä itsetuntoa ja siksi osa sarjan tuotosta lahjoitetaankin mielenterveystyöhön ja koulukiusaamista ehkäisevään työhön.

Lue lisää!

Saaren Taikaa - nyt Ruohonjuuresta!

Saaren Taika-sarjan tuotefilosofia perustuu vaikeista iho-ongelmista kärsivien ihmisten auttamiseen - sellaisten iho-ongelmien helpottamiseen, joihin on jo kokeiltu markkinoilla olevat muut tuotteet tuloksetta. Ympäristöystävällisyys kulkee käsi kädessä herkälle iholle siedettyjen tuotteiden kanssa.

Lue lisää!