Ruohonjuuren uljaat uutuudet

Valikoimamme uudistuu​​​​​​​ jatkuvasti!

Asiakkaidemme toiveiden tuloksena yli 7000 tuotteen valikoimamme uudistuu​​​​​​​ jatkuvasti!
Me Ruohonjuuressa tahdomme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet ensimmäisenä Suomessa. Meille on tärkeää tuntea tuotteidemme taustat ja muun muassa siksi teemme läheistä yhteistyötä tuotteitamme valmistavien ja maahantuovien yritysten kanssa. Uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka tuote kerrallaan ja yhteisvoimin ponnistellen.

Uutuudet kaikissa tuoteryhmissä! Näytä kaikki

Saaren Taika, upea uutuus Ruohonjuuressa!

Te pyysitte, me vastasimme ja vihdoin sitä saa! Ruohonjuuren uljas uutuus Saaren Taika on särkisalolainen yritys, jonka tuotteet ovat biohajoavaa luonnonkosmetiikkaa. 

Tutustu tuotteisiin!

Uutuussarja Together Health nyt Ruohonjuuresta!

Together on luotu rakkaudesta puhtaaseen ja tehokkaaseen ravintoon, jonka lähteet ovat helposti jäljitettävissä ja ekologisesti tuotettuja minimaalisin ympäristövaikutuksin.

Tutustu sarjaan!

Ajankohtaisia uutuuksia blogissa!

Crazy Coco -kombuchat sammuttavat janon huisin herkullisesti!

Suositun merkin takana hääräävät kaverukset heräsivät pohtimaan millaisia ominaisuuksia he itse hyvinvointijuomissa arvostavat. Pieni idean siemen lähti kasvamaan ja pian kaksikko huomasikin luoneensa sarjan supersuosittuja juomia.

Lue lisää!

Kompostoituvia koruja luonnon antimista - käpykorvikset hurmaavat ja hauskuuttavat!

Kun Satu-Lotta Peltola löysi luonnon korujensa aineksiksi ja materiaaliksi, ei paluuta entiseen koruaskarteluun ollut. Luonto on runsauden aitta ja jokainen luontokoru on yksilö, uniikki.

Lue lisää!

Saaren Taikaa - nyt Ruohonjuuresta!

Saaren Taika-sarjan tuotefilosofia perustuu vaikeista iho-ongelmista kärsivien ihmisten auttamiseen - sellaisten iho-ongelmien helpottamiseen, joihin on jo kokeiltu markkinoilla olevat muut tuotteet tuloksetta. Ympäristöystävällisyys kulkee käsi kädessä herkälle iholle siedettyjen tuotteiden kanssa.

Lue lisää!