Kinoko tasapainottaa ihon mikrobia probioottien ja kombuchan avulla

Kinoko-luonnonkosmetiikkasarjan idea pähkinänkuoressa on tämä: sarjan tuotteet harmonisoivat ihon omaa mikrokosmosta probiooteilla ja kombuchalla.
Kinoko tasapainottaa ihon mikrobia probioottien ja kombuchan avulla

KINOKO-ihonhoitosarja on maaginen sekoitus kombuchaa ja probiootteja, joiden ensisijainen tehtävä on tukea ja harmonisoida ihon omaa mikrobiomia Näin ihomme pysyy hyvinvoivana ja terveenä.

Probiootit ovat mikrobimaailman hyviksiä, jotka pitävät pahat kaverit kurissa.

- Halusimme yhdistää kombuchan hyvää tekevät ominaisuudet kosmetiikkaan. Siksi loimme tuotesarjan, joka hellii ihoa samalla tapaa kuin kombucha hellii vatsaamme  - hyvien probioottien avulla. Onnistuimme vangitsemaan kombuchan lempeät ominaisuudet Kinoko-tuotteisiin, jotka hoitavat ihoa pinnalta käsin, Marika Ropanen Greasy Fingersilta kertoo.

Kinoko ottaa sarjana kantaa myös haitallisiin ulkonäköpaineisiin ja myrkyllisiin kauneusihanteisiin:

- Mielestämme persoonallisuus ja epätäydellisyys on upeaa, tietynlaiset muotit ja ihanteet joutaisivat puolestaan romukoppaan.  No one is you and that is your superpower, summaa Ropanen englanniksi tarkoittaen sitä, että ainutlaatuisena itsenään oleminen on meistä jokaisen uniikki supervoima.

Fiksuinta ihonhoitoa on tukea ihon luonnollisia toimintoja

Kinoko-tuotesarja pyrkii tasapainottamaan ja rauhoittamaan ihoa tukemalla sen luontaisia toimintoja. Kaikki viisaus löytyy ihosta siis jo luonnostaan ja ihon oma mikrobitasapaino on sen hyvinvoinnin kannalta kaikki kaikessa.

- Siksi ylistämmekin tehoraaka-aineita: probiootteja ja kombuchaa, joita löytyy jokaisesta Kinoko-tuotteesta rutkasti.

Kombuchaa ihanalle ihollesi!

Kombuchan pääasiallinen vaikutus ulkoisesti käytettynä on virkistää ja tasoittaa ihoa. Kombucha sisältää puhdistavia orgaanisia happoja sekä B-vitamiinia, jonka ansiosta ihosta tulee kuulas ja tasainen. Kokonaisvaltaisesti hoitava kombucha ehkäisee myös ihon ennenaikaista ikääntymistä  anti-glykaatioteknologian avulla. Tämä tekee ihon kimmoisammaksi ja lisää sen joustavuutta.

Iholla on oma mikrobisto, johon kuuluvat ihosolut, bakteerit, tali sekä kaikki muu mikä elää ja oleilee iholla. Probiootit tukevat ihon mikrobistoa pitäen hyvät bakteerit elinvoimaisena ja täydessä terässään. Mikrobikannoilla ja mikrobiston tasapainolla on todella väliä: esimerkiksi akne johtuu useimmiten ihon järkkyneestä mikrobitasapainosta, jolloin pahat bakteerit jylläävät aiheuttaen tulehduksia. Voimakasta puhdistusta järkevämpi ratkaisu tilanteeseen on ruokkia ihon hyvää bakteerikantaa ja auttaa täten ihon mikrobistoa tasapainoa palautumaan.

Ilmansaasteet ja vaihtelevat sääolosuhteet saattavat myös sekoittaa ihon mikrobitasapainoa, jonka takia lisäapu purkista ei ole pahitteeksi. Voisi melkein sanoa että probiootit ovat mikrobiston superruokaa.

Kinoko on kotimainen, luonnollinen ja vegaaninen ihonhoitosarja, jonka maaginen yhdistelmä probiootteja ja kombuchaa tekee pieniä ihmeitä ihollesi.

Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asialla

Kinoko-sarjan filosofiaan liittyy ymmärrys siitä, että laadukkaiden tuotteiden ohella myös oma asenne ja ajatusmaailma ovat osa kokonaisvaltaista ihonhoitoa: positiivisuus ja itsensä arvostaminen ovat avainasemassa myös ihon hyvinvoinnin vinkkelistä vilkuillen.

Iho on ihmisen suurin elin, joka antaa reaaliaikaista palautetta kehomme kokonaistilasta. Selvää on, että kehon ja mielen hyvinvointi ovat sidoksissa toisiinsa.

Kinoko tekee arkisesta ihonhoidosta taianomaisen elämyksen; rituaalin, joka tuo muassaan nautintoa, hyvinvointia ja itsevarmuutta. Rutiinit rytmittävät arkea ja luovat turvaa hektisyyden keskelle. Kinokon ihonhoitorituaaliin tarkoituksena on pysäyttää ihminen kaikista tärkeimmän eli oman itsensä äärelle.

Hyvinvointia lisäävät, päivittäiset rituaalit auttavat ottamaan aikaa omalle itselleen. Jokapäiväiset pienet hemmotteluhetket saavat arjen tuntumaan lempeämmältä ja nautinnollisemmalta - ja auttavat keskittymään hetkeen.

- Me Kinokolla uskomme että jokainen kasvojenpesu voi parhaimmillaan huuhtoa ripauksen stressiä ja huolta mennessään, siinä missä kasvoseerumi ravitsee ja ruokkii ihon lisäksi itsetuntoa, Marika Ropanen toteaa.

Sarjasta silminnähden innostunut Ropanen suosittelee Kinokoa kaikille: sarjan tuotteet on nimenomaan suunniteltu kaikille ihotyypeille sopiviksi:

- Uskomme todella että jokainen saa apua ihonsa hyvinvointiin laadukkailla Kinoko-tuotesarjalla. Lisäksi toivomme että Kinoko tuo ripauksen mystisyyttä ja piristystä jokaiseen päivään ja että ihmiset oppisivat nauttimaan omista arkirituaaleistaan. Esimerkiksi suihku on konkreettisesti puhdistava kokemus, mutta se voi olla sitä myös henkisesti ja psyykkisesti.

- Jokainen meistä on oma mikrokosmoksensa. Annetaan siis hyvien väreiden levitä, Ropanen summaa.