Ruohonjuuren palvelut

Ruohonjuuresta löydät ihanien tuotteidemme lisäksi myös palvelut moniin tarpeisiin.

Puhti x Ruohonjuuri

Lue lisää!

Kumppaniedut Ruohonjuuren kanta-asiakkaille

Lue lisää!

Asiakaspalvelumme auttaa ilolla

Emma

Olen Emma ja ruohonjuurelainen vuodesta 2017. Valikoimastamme sydäntäni lähimpinä ovat monet eri tuotekategoriat, muutamia mainitakseni laaja luonnonkosmetiikan valikoima, kotimaiset ruokapuolen tuotteet sekä zero waste tuotteet. Ruohonjuuressa mahtavien tuotteiden lisäksi parasta ovat ihanat asiakkaat ja työkaverit! Palvelen isolla ilolla suomeksi, englanniksi sekä ruotsiksi. 

Esa

Olen Esa ja olen ollut Ruohonjuuressa eri tehtävissä  vuodesta 2015. Pidän suuresti siitä, että meillä Ruohonjuuressa on niin laaja valikoima tuotteita eri tuoteryhmissä ja uutuuksia tulee jatkuvasti lisää. Saa oppia uutta monista eri tuotteista ja toivottavasti osaan näin ollen auttaa asiakkaita mahdollisimman hyvin monipuolisella tiedoilla.

Hanna

Olen Hanna ja Ruohonjuuren ihanassa jengissä mukana vuodesta 2017. Haluan palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla ja minulta voi kysyä erityisesti luonnonkosmetiikasta sekä itsehoito/ hemmottelu tuotteistamme. Palvelen ilolla suomeksi ja englanniksi.

Carolina

Olen Carolina ja Ruohonjuurilainen vuodesta 2020. Ruohonjuuren iso valikoima tuotteita on todella inspiroiva mutta omat suosikit ovat kaikki hyväntuoksuiset saippuat ja eteeriset öljyt. :) Palvelen suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Ruohonjuuren yritysmyynti

Etsitkö työntekijöille tai yhteistyökumppaneille eettisiä lahjoja? Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat, persoonalliset, fiksut ja ekologiset yrityslahjat. 

Tutustu lisää!

Puhtia Ruohonjuuren blogista!

Mistä puhtia kevääseen? Väsymys voi yllättää mihin vuodenaikaan tahansa

Aina väsymyksessä ei ole kyse stressistä, arjen hallinnasta, varsinaisesta sairaudesta tai unen ongelmasta; myös esimerkiksi elimistön rautavarastot ja vitamiinitasot voivat vaikuttaa jaksamiseen.

Lue lisää!

Saatko riittävästi rautaa? Ferritiinin mittaus kertoo kehosi rautavarastoista

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Rautaa tuleekin saada ravinnosta päivittäin. Silti sitä voidaan menettää liikaa tai sen imeytyminen voi olla heikkoa. Mistä tietää, onko raudan saanti riittävää?

Lue lisää!