Puhti x Ruohonjuuri

Puhti-terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista. Ruohonjuuren asiakkaana saat 10€ edun kaikista Puhdin testipaketeista.

Tutustu kaikkiin Ruohonjuuren ravintolisiin!

Pohditko miten elimistösi voi?

Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin terveyden ylläpito kannattaa suunnata. Mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini eli rautavarastot, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset.

Kaikki testit ilman lääkärin lähetettä. Näytteenotto noin 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Tulokset yleensä jo heti seuraavana päivänä. Selkeä tulosraportti. Tarvittaessa tilattavissa erikseen asiantuntijan etäkonsultaatio.

Tilaa Puhdin verkkokaupasta!
Ruohonjuuren asiakkaana saat 10€ edun kaikista Puhdin testipaketeista. Valitse haluamasi testit ja syötä ostoskorissa koodi: RUOHONJUURI10

Puhtia Ruohonjuuren blogista!

Mistä puhtia kevääseen? Väsymys voi yllättää mihin vuodenaikaan tahansa

Aina väsymyksessä ei ole kyse stressistä, arjen hallinnasta, varsinaisesta sairaudesta tai unen ongelmasta; myös esimerkiksi elimistön rautavarastot ja vitamiinitasot voivat vaikuttaa jaksamiseen.

Lue lisää!

Saatko riittävästi rautaa? Ferritiinin mittaus kertoo kehosi rautavarastoista

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Rautaa tuleekin saada ravinnosta päivittäin. Silti sitä voidaan menettää liikaa tai sen imeytyminen voi olla heikkoa. Mistä tietää, onko raudan saanti riittävää?

Lue lisää!