Metsän aarteita Ruohonjuuresta

Ruohonjuuresta löydät aarteita suoraan Suomen metsistä, suomalaisilta valmistajilta. Poimi metsäiset maut, tuoksut ja hemmottelutuotteet jokaiseen hetkeen!

Ruohonjuuri lahjoitti 40 000 euroa Luonto-Liiton metsäryhmälle metsiemme monimuotoisuuden suojeluun. Ruohonjuuri ja Luonto-Liitto aikovatkin pelastaa Suomen metsät ja pysäyttää luontokadon.

Metsän taikaa Ruohonjuuren blogissa!

Metsäkatoa vastaan!

Euroopan komissio tahtoo kitkeä markkinoilta metsäkatoa aiheuttavat tuotteet. Tämä onkin loistava päätös, sillä ilmastonmuutoksen ohella luontokato on yksi planeettamme kohtalonkysymyksistä.

Lue lisää!

Erämaasta ammennettua elämänvoimaa!

Pohjoisten metsien parhaat antimet on nyt sullottu pieneen purkkiiin. Luonnon hoitavasta voimasta voit nauttia myös ravintolisän muodossa. Lue lisää blogistamme!

Lue lisää!

Koivuchaa kulauteltavaksi

Ruohonjuuren 40-vuotistaipaleen kunniaksi kehitelty koivucha-kombucha nostaa parrasvaloihin luontomme arvokkaat antimet - ja aivan erityisesti metsiemme siimeksissä piilevän viisauden.

Lue lisää!

kerää käpyjä

Liity kanta-asiakkaaksi

Liity Ruohonjuuren kanta-asiakkaaksi ja kerää entistä enemmän etuja. Käpyjä keräämällä saat näppärästi säästöä ostoksistasi.

Lue lisää ja liity!