Erämaasta ammennettua elämänvoimaa!

Pohjoisten metsien parhaat antimet on nyt sullottu pieneen purkkiiin. Luonnon hoitavasta voimasta voit nauttia myös ravintolisän muodossa. Lue lisää blogistamme!
Erämaasta ammennettua elämänvoimaa!

NORDIQ Nutrition -sarjan Forest Blend on luonnon antimista tehonsa tempaiseva puhtipommi, jossa vaikuttavina aineina komeilevat kuusenkerkkä, shilajit, puolukka, männynkuoriuute, ruusujuuri, nokkonen ja voikukka. Vastustuskykyäkin vahvistavaa lisätehoa monipuoliseen ravintolisään saadaan sinkistä.

Innovatiivisen Forest Blend -ravintolisän ideana on auttaa luonnosta ammennettujen aktiiviaineiden avulla kaupunkilaistunutta nykyihmistä pääsemään uudelleen yhteyteen luonnon kanssa.

Lukuisten tutkimusten mukaan metsäympäristölle altistuminen tarjoaa monia terveyshyötyjä aina vastustuskyvyn vahvistumisesta, stressin lieventymisestä ja verenpaineen alenemisesta seesteisyyden ja tyytyväisyyden lisääntymiseen saakka. Luonnossa oleilun todennettujen terveysvaikutusten vuoksi japanilaiset lääkärit määräävätkin toisinaan "metsäkylpyjä" stressistä kärsiville potilailleen.

Luonnon moninaisten antimien kuten ravinnetiheiden marjojen, juurten ja versojen nauttiminen elvyttää kehoamme monipuolisesti - ja juuri nämä ikiaikaiset ruuat ovat kuin evoluutiivisesti kadonneita linkkejä menneisyyteemme. Forest Blend tarjoaa mahdollisuuden nauttia metsän hoitavasta voimasta sisäisesti.

Forest Bendin solujen vastustuskykyä vahvistava kasviyhdistelmä on ”next-level”-valinta päivittäisen terveyden tukemiseen. Forest Blend -ravintolisän vaikutuksen voisi luonnehtia olevan kuin "erämaasta ammennettavaa elinvoimaa".

Inspiraatio Forest Bendin suunnitteluun kumpusi pohjoisen luonnon vahvuudesta ja sen arvokkaista antimista. Tuotteeseen haluttiin sisällyttää terveyttä tukevia, pohjoisen luonnon antimia, kuten puolukkaa ja kuusenkerkkää. Myös sitkeyttä ja sisäistä voimaa ilmentävä ”sisu” on yksi innoituksen lähteistä. Näistä pohdinnoista alkunsa saaneen Forest Blendin runsas kasviravinneyhdistelmä edistää monipuolisesti hyvinvointiamme tarjoamalla kehomme käyttöön ylivertaisen yhdistelmän pohjoisten metsien kasvikunnan supersankareita.

Forest Blend onkin ihanteellinen "vastalääke" kiireisen kaupunkielämän kuormittamalle ihmiselle. Metsän hoitavaa voimaa voi sujauttaa sisuksiinsa myös betoniviidakossa temmeltäessään. Luonnossa liikuskelua tuote ei toki korvaa: molempi on parempi!

Forest Blend Ruohonjuuren verkkokaupassa >