Vuoden parhaat tuotteet 2019

Ruohonjuuren koko henkilökunta äänesti taas vuoden parhaista tuotteista. Mitä ovatkaan tänä vuonna eniten ihastuttaneet mahtituotteemme?
ruohonjuuren parhaat tuotteet 2019

Tässä ovat Ruohonjuuren vuoden 2019 parhaat tuotteet!


 

Paras kylmä juoma 2019 Ruohonjuuri
PARAS KYLMÄ JUOMA:

Lo Bros: Kombuchat ja omenasiiderietikkajuomat

Raadin perustelut:

“Näissä kombuchoissa parasta ovat mahtavat maut ja se, että maitohappobakteerit ovat juomissa visusti tallella. Ruohonjuuren raati kiittää myös Lo Bros -sarjan juomien vähäsokerisuutta ja sarja laajaa makuvalikoimaa”.

Osta tästä >>
Paras lämmin juoma 2019 Ruohonjuuri

PARAS LÄMMIN JUOMA:

Pukka: Teelajitelma, Day to night collection

Raadin perustelut:

“Mahtavasta makukimarasta riittää ryystettävää monenlaisiin hetkiin. Day to nigh -teelajitelma on loistava johdatus Pukka-teelaatujen monivivahteiseen makumaailmaan.”

Osta tästä >>

Paras herkku 2019 Ruohonjuuri
PARAS HERKKU:

Superfudgio: Vegaaniset toffeet

Raadin perustelut:

“Turhaan ei tätä makuelämystä ole sanottu universumin parhaaksi vegaaniseksi toffeeksi! Superfudgion kookostoffee on toden totta hyvän mielen herkku, johon kookossokeri ja kookosmaitojauhe tuovat täyteläisyyttä sekä terveellisempää makeutusta.”

Osta tästä >>
Paras ravintolisä 2019 Ruohonjuuri

PARAS RAVINTOLISÄ:

Biomed: Luuliemijauhe

Raadin perustelut:

“Monipuolisesti hoitavaa luulientä helppokäyttöisessä muodossa. Biomedin Luuliemi on tuote, josta lukemattomat asiakkaamme ovat saaneet merkittävää apua.”

Osta tästä >>

Paras Superfood 2019 Ruohonjuuri
PARAS SUPERFOOD:

Arctic Warriors: Kerkkäjauhe

Raadin perustelut: 

“Arctic Warriors -sarjan Kerkkä on innovatiivinen kunnianosoitus Suomen luonnon antimille. Herkullinen, monikäyttöinen ja terveellinen kerkkäjauhe taipuu moneen aina latte-juomista leivonnaisiin. Ruohonjuuri arvostaa suuresti sinnikästä ja rohkeaa pienyritystä kerkkäjauheen takana.”

Osta tästä >>

Paras ruokatuote 2019 Ruohonjuuri
PARAS RUOKATUOTE:

Valioravinto: Oluthiivahiutaleet

Raadin perustelut: 

“Oluthiivahiutaleet on vegaanikokkauksen klassikkotuote, jonka soisi löytävän tiensä kaikkien ihmisten ruokapöytiin. Monipuolisesti ravitsevien oluthiivahiutaleiden avulla ruokavaliotaan voi rikastaa varsin vaivattomasti: ripottelemalla hiutaleita ruoka-annosten päälle.  B-vitamiinien, foolihapon ja sinkin lisäksi hiivahiutaleiden hyötynä on täyteläinen maku, jonka ansiosta niillä voi korvata monessa ruuassa jopa juuston.”

Osta tästä >>

Paras ihonhoitotuote 2019 Ruohonjuuri
PARAS IHONHOITOTUOTE:

Bybi Beauty: Bakuchiol Booster, “Retinoliseerumi”

Raadin perustelut: 

“Luonnollinen retinoliboosteri, jonka tehon todellakin huomaa ihollaan. Bakuchiol Booster stimuloi ihon luonnollista kollageenintuotantoa, jonka ansiosta iho näyttää seerumin säännöllisen käytön jälkeen virkeältä ja sileältä”.

Osta tästä >>

Paras hiustuote 2019 Ruohonjuuri
PARAS HIUSTUOTE:

Frantsilan yrttitila: Hiuspohjan hoitoöljy

Raadin perustelut:  

“Yrtti- ja turveuutoksia sisältävä, kotimainen hiuspohjöljy tuo tehokkaan avun kuivalle ja kutiavalle hiuspohjalle. Sinnikkäimmällekin hilseelle voit heittää hellät hyvästit tätä hoitoöljyä käyttämällä!”

Osta tästä >>

 

Paras kotimainen luonnonkosmetiikkauutuus 2019 Ruohonjuuri
KOTIMAINEN LUONNONKOSMETIIKKAUUTUUS:

Rimita Green: RimitaDeo Deodorantti

Raadin perustelut:  

“Rimnita Green -deodorantti on teholtaan ylivertainen kainalokaveri, joka pitää hienhajut visusti kurissa. Kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte osoittaa sen, että tehokkaan deodorantin ei ole pakko tukkia hikirauhasia.”

Osta tästä >>

Paras luonnonkosmetiikan klassikko 2019 Ruohonjuuri
LUONNONKOSMETIIKAN KLASSIKKO - "tätä ilman ei voi elää":

Weleda: Skin Food -yleisvoide

Raadin perustelut:  

“Weledan Skin Food on monikäyttöisyydessään ylivertainen valinta: se sopii esimerkiksi huulille, käsille, kantapäille, kasvovoiteeksi, naamioksi, korostusvoiteeksi, kynsinauhoille ja ihottumiin. Täyteläinen Skin Food nimensä mukaisesti ravitsee ihoa tuoden sille tasapainoa, suojaa ja kosteutta.“

Osta tästä >>

Paras itsehoitotuote 2019 Ruohonjuuri
PARAS ITSEHOITOTUOTE:

Florame: Diffuusori

Raadin perustelut:  

“Eteeristen öljyjen tuoksuttamiseen tarkoitettu diffuusori toimii samalla ilmankostuttajana. Kaunis ja käytännöllinen diffuusori auttaa saamaan eteeristen öljyjen hoitavatkin hyödyt paremmin käyttöön.”

Osta tästä >>

Paras hygieniatuote 2019 Ruohonjuuri
PARAS HYGIENIATUOTE:

Lunette: Kuukautiskupit

Raadin perustelut:  

“Luneten Kuukuppi on kerrassaan nerokas suomalainen innovaatio, joka säästää luonnonvaroja, rahaa ja hermoja. Kuukuppi tekee menkoista mukavammat ja maailmasta pikkuisen jätteettömämän”.

Osta tästä >>

Paras zero waste -tuote 2019 Ruohonjuuri
PARAS ZERO WASTE-TUOTE:

Geisha Shaver

Raadin perustelut:  

“Geisha Shaver on yksinkertaisuudessaan nerokas tuote, joka vähentää jätettä. Ihoa ärsyttämättömään sheivaukseen sopiva Geisha Shaver päihittää todellakin kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet vähintään 6-0!”

Osta tästä >>

 

PARHAIDEN VALINTA OLI VAIKEAA

- Tänä vuonna parhaiden äänestäminen oli aivan erityisen vaikeaa, koska Ruohonjuureen on tullut niin paljon upeita tuotteita, digihommien parissa työskentelevä Heidi tuskailee.

Heidin äänestämistä tuotteista vuoden parhaiksi valittiin Rimita Green -deodorantti ja Arctic Warriors -sarjan Kerkkäjauhe. Heidi riemuitsee kotimaisten mahtituotteiden menestyksestä:

- Kerkkäjauhe on monikäyttöistä superruokaa Lapin luonnosta! Käytän Kerkkää aamulla jogurttiin tai puuroon mutta myös herkkujen kera. Esimerkiksi jäätelöä kerkkäjauhe sopii hyvin ryydittämään. Aion kokeilla myös kerkkäjauhetta raakakakkureseptissä matcha-jauheen korvikkeena. Arctic Warriorsin Kerkkäjauheen pakkauskin on niin kaunis, että minulle tulee aina hyvä mieli, kun otan sen esille.

- Rimita Green -deodorantti on todella hyvä tuote. Moni on aiemmin harmitellut sitä, etteivät luonnonkosmetiikkalaatuiset deodorantit toimi tarpeeksi hyvin - mutta Rimita-deodorantti ainakin pitää hienhajun loitolla loistavasti, Heidi kehuu kannustaen skeptisimpiäkin testaamaan kotimaista suosikkideodoranttia.

Vuoden parhaita tuotteita äänesti myös tuotevalikoiman kanssa väkertävä Jussi. Hänen äänestämistään tuotteista parhaaksi valittiin Lo Bros -sarjan kombuchat ja omenasiiderietikkapohjaiset juomat.

- Noudatan vähäsokerista ruokavaliota ja Lo Bros -sarjan kombuchat ovat siksi ainoita juomia, jotka sopivat myös minulle. Esimerkiksi sarjan Original-maussa on vain 1 % sokeria - mutta maku on aivan yhtä hyvä, kuin toisten sarjojen kombuchoissa, Jussi perustelee.

Asiakaspalvelu on sydämen asia Tuulialle, joka kantoi myös kortensa kekoon vuoden parhaiden tuotteiden selvittämiseksi. Tuulian lempituotteista parhaaksi valikoitui Biomed-sarjan Luuliemijauhe, joka tuo apua myös silloin kun “konttorirotan ranteet natisee”.

KUNNIAMAININNAT 2019

Kunniamainintoja keräsi tänä vuonna liuta erinomaisia tuotteita. Ruohonjuuren henkilökuntaa parhaiksi äänestettyjen lisäksi erityisesti innostivat nämä jymyvalinnat.

“Frantsilan Laventelisalvassa laventelin moninaiset hyödyt ovat helposti käytettävässä muodossa. Nerokas tuote kiireiselle nykyihmiselle.”

Pesosen mehiläistarhojen Propolis on kuin lääkekaappi pieneen pulloon sullottuna.”

Puhdas+ -sarjan Sinkki-echinaceasuihke toimii tehokkaasti estäen flunssan tulon ja lyhentäen huomattavasti sairasteluaikaa.”

"PURE Papayacare -sarjan Oinment-voiteessa on kaikki ainekset klassikkotuotteeksi! Monikäyttöisenä se sopii niin pakkasvoiteeksi kuin avuksi haavoille, naarmuille kuin vaikkapa ötökänpuremillekin."

"Whamisan Cleansing oil -puhdistusöljy on tehokkaasti puhdistava mutta lempeän hellävarainen valinta, joka puhdistuksen ohessa tasapainottaa ja hoitaa ihoa pintaa syvemmältä."

"Harmonian KSM66-ashwagandha on yksinkertaisesti paras apu kiireiseen arkeen! KSM66 pitää stressitasot alhaalla ja mielen tasapainossa." 

"Murumuru-sarjan Sinkkivoide tuo nopeaa helpotusta ärtyneelle iholle - ja rientää apuun sankarinviitta liehuen myös silloin, kun naamaan on ilmestynyt näppy."

"Neal's Yard Remedies -villiruusubalmi on uskomattoman ihana, kuivan ihon todellinen pelastaja ja suojelija. Monikäyttöinen luksussalva parantaa ihon kummoisuutta ja tasoittaa ihon väriä saaden punoitukset kaikkoamaan."

Skin moodin konjac-kasvosienet nappasivat kunniamaininnan jo toistaiseen. 

- Miten suuri ero onkaan ihon heleydessä ja voiteiden imeytyvyydessä, kun muistaa käyttää konjac-sientä! Varsinkin talvella, kun iho kuivuu ja hilseilee, konjac-sieni tuo verratonta apua ihon tasapainottamiseen, “ihonhoidon ihmesienistä” lumoutunut ruohonjuurelainen kehuu.