Torpedolin avulla tyrskyistä tyyneyteen

Torpedol PEA comp on täsmätuote tasaamaan mielen myllerryksiä. Sen päävaikuttaja-aineena on mielenkiintoinen PEA eli palmitoyylietanoliamidi, joka kuuluu elimistön endokannabinoidi-järjestelmään.
Elämän meressä seilatessa tuntuvat aallot toisinaan liian korkeilta ja tyrskyt voimakkailta. Torpedol PEA comp on kehitetty rauhoittumista kaipaaville.
Elämän meressä seilatessa tuntuvat aallot toisinaan liian korkeilta ja tyrskyt turhankin voimakkailta. Tyynempi keli tekisi eetvarttia. 

Selvää on, että terveillä elämäntavoilla pötkiii pitkälle. Monelle sopii kasvispainotteinen ruokavalio, jossa on riittävästi proteiineja ja hyviä rasvoja. Kehoa ja mieltä palauttava lepo, hyvä yöuni ja sopiva liikunta luovat tasapainoa päivään. Mielekäs työ ja sen vastapainona innostava ja palauttava vapaa-aika tukevat jaksamista. Kaikesta huolimatta toisinaan saattaa tarvita lisätyökaluja jaksamisensa tueksi. 

Uutena työkaluna Ruohonjuuren hyvinvointituotteita pakissa komeilee Bioteekin Torpedol PEA comp, joka sisältää aimo annoksen hermoston toimintaan vaikuttavia, mieltä tasapainottavia ja jaksamista edistäviä ainesosia. Torpedolia voi käyttää joko jatkuvasti tai kausiluonteisesti aikoina, jolloin tyynnytystä erityisesti tarvitaan.

Torpedol PEA comp on kehitetty aivan erityisesti henkistä tasapainoa ja rauhoittumista kaipaaville. Tuote toimii hyvänä vaihtoehtona CBD-valmisteille, joita Suomessa ei viranomaistulkintojen johdosta  tällä hetkellä saa sisäiseen käyttöön myydä lainkaan.

Mikä ihmeen PEA?

PEA eli palmitoyylietanoliamidi on mielenkiintoinen yhdiste, jota elimistömmekin tuottaa haastavissa tilanteissa. Torpedol PEA comp sisältää laadukasta, tutkittua OptiPEA - raaka-ainetta, joka on imeytymisen optimoimiseksi mikrokapseloitua.

PEA:n lisäksi Torpedol PEA compissa on sen toimintaa tukevia mahtiaineksia: kurkumaa, ruusujuurta ja B-vitamiineja. Kurkuma saattaa parantaa vastustuskykyä ja vaikuttaa suotuisasti myös hermoston toimintaan. Adaptogeeneihin kuuluvan ruusujuuren tasapainottavat vaikutukset kohdistuvat mieleen. Siksi sitä suositellaankin aivan erityisesti stressaantuneille ja uupuneille. Lisäksi tuotteessa temmeltävät tiamiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja siten ylläpitävät mielen hyvinvointia. B6- ja B12-vitamiinit puolestaan auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.