Top 4 muotoiluvinkkiä lyhyille hiuksille

Helppo käsiteltävyys lähtee liikkeelle elinvoimaisista hiuksista. Ammattikampaajien kehittämä Bruns-sarja suosittelee kaikille hiusten detoxia. Detox-käsittelyn jälkeen hiukset tuntuvat ilmavammilta, elinvoimaisemmilta ja kevyemmiltä. Tässä jutussa 4 muotoiluvinkkiä lyhyille hiuksille.
Top 4 muotoiluvinkkiä lyhyille hiuksille

Hiusten helppo käsiteltävyys lähtee liikkeelle elinvoimaisista hiuksista. Ammattikampaajien kehittämä Bruns-sarjalla teet hiusten detoxin vaivattomasti sitruksen raikkaalla shampoolla Nr.04 tai hajusteettomalla vaihtoehdolla Nr.03. Detox-käsittelyn jälkeen hiukset tuntuvat ilmavammilta, elinvoimaisemmilta ja kevyemmiltä. Ohjeet detoxiin löydät täältä.

Muotoa Bruns hiusvahalla 

Mikäli haluat, että hiukset pysyvät muodossaan päivän menoissa mukana, on Brunsin mustapippurisen tuoksuinen hiusvaha Nr.30 sinulle tehty! Mikäli pippurinen meno ei innosta, niin saatavilla on myös hajusteeton vaha Nr.31.

Kyseessä on käsintehty, tuuheuttava ja pitoa antava hiusvaha, joka antaa hiukselle kestävän mattaisen lopputuloksen. Käytä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Lämmitä vaha käsien välissä - hiero hiuspohjaan ja hiusten pituuksiin. Muotoile haluaamallasi tavalla ja anna virkistävän mustapippurin, limen ja lakritsin tuoksun energisoida mielesi! Helppo huuhdella pois ja sopii käytettäväksi jokapäiväiseen hiustenmuotoiluun.

Tuuheuta kuontalosi

Tuuhean tukan kavereille ja volyymiä rakastaville löytyy oiva vinkki. Jätä hoitoaine välistä ja levitä nokare raikkaan minttuisaa Bruns Hårsuffleta Nr.14 tai hajusteettomana Nr.15 pyyhekuiviin hiuksiin. Hårsufflé muotoilutuote hoitaa ja taltuttaa hiusten karheutta, antaa ilmavuutta ja föönatessa takaa tuuhean lopputuloksen.

Lisää rakennetta 

Raikkaan mandariinin tuoksuinen Suolasuihke Nr.12 tai sama suihke hajusteettomana Nr.13 ovat sinulle, joka kaipaat hiuksiin rakennetta ja tekstuuria. Hienojakoinen suolasuihke sopii erityisen hyvin lyhyille hiuksille, jotka haluavat rentoa merituulen tuivertamaa tunnetta. Kiharatkin loihdit pysymään tämän suihkeen avulla helposti. Muotoile hiuksiin upeat laineet tai korosta luonnollisia kiharoitasi. Suihke sopii täydellisesti Curly Girl -metodiin.

Kosteutta janoisille kiharoille

Kiharat hiukset rakastavat ja janoavat kosteutusta! Suihkuta Brunsin hiuksiin jätettävää Balsamspraytä hiuksiin ja puristele kiharat esiin. Hoitoainesuihke hoitaa hiuksia sheavoin ja avokadoöljyn avulla samalla vähentäen pörröisyyttä. Isommille ja painavammille kiharoille kannattaa kokeilla seuraavaa yhdistelmää: Sekoita 2/3 Hårsuffle muotoiluvoidetta sekä 1/3 hiusnaamiota keskenään ja puristele kiharat esiin. Tätä kiharavoidetta rakastavat kaikki Bruns-tuotteita käyttävät ammattikampaajat!