Kuinka tehdä hiusten detox?

Tukkakin kaipaa toisinaan syväpuhdistusta - etenkin, jos värjäät sitä ahkerasti ja käytät kosolti muotoilutuotteita. Lue tästä vinkit tukka-detoxin tekoon!
Kuinka tehdä hiusten detox?

Hiusten detox-käsittely palauttaa hiusten elinvoiman ja saa ne näyttämään hyväkuntoisilta. Detox-käsittely hiuksille puhdistaa hiuksesi aineista, jotka tekevät hiussuortuvat raskaaksi. Sulfaatit, parabeenit, raskasmetallit ja silikonit ovat esimerkkejä kemiallisesta liasta. Detox palauttaa hiustesi ilmavuuden, volyymin ja saa ne tuntumaan kuin uudesti syntyneiltä.

Oivallinen valinta hiusten detox-shampooksi on Bruns-sarjan syväpuhdistava shampoo, jonka tuoksu on hurmaavan sitruksinen. Siksi shampoon nimikin on Nr. 04 Magisk Citrus. Sitä voi käyttää normaalin shampoon tapaan päivittäin. Detox-käsittelyn tekeminen tuolla shampoolla 1-2 kertaa kuukaudessa tukee hiuspohjan hyvinvointia ja terveempiä hiuksia.

Tee näin:

  1. Ota reilun kokoinen nokare shampoota kädelle ja hiero tuote kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Lisää tämän jälkeen pieni määrä vettä, hiero vaahdoksi ja huuhtele ja pyyhekuivaa. 

  2. Seuraavaksi ota hieman pienempi määrä shampoota ja hiero nyt erityisen huolellisesti hiuspohjaan. Huuhtele ja pyyhekuivaa. 

  3. Toista käsittely niin monta kertaa, kunnes käsissäsi muodostuu ilmava vaahto ja hiuksesi tuntuvat narskuvan puhtailta. Ensimmäisellä kerralla hiuksesi saattaa vaatia 7-8 kerrankin toiston, riippuen siitä kuinka paljon jäämiä hiuksissasi on. Useimmille riittää kuitenkin kolmisen kertaa.

Huomaathan, että vaahdon on tarkoitus olla niin ilmavaa ja kiinteää - sellaista, että se pysyy kiinni kädessäsi kääntäessäsi käden ylösalaisin. Jos vaahtoa valuu ja tippuu maahan, toista detox-käsittely.

 

  1. Detox viimeistellään aina hiusnaamiolla. Oivallisia tähän ovat esimerkiksi Bruns-sarjan Klassisk Engelsk ros Nr. 20 tai Varm Bergamott Nr. 22. Muista hieroa naamiota myös hiuspohjaan. Naamio palauttaa kosteuden ja tekee hiuksista helposti kammattavat ja vaivattomasti käsiteltävät. 

  2. Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta, lisää niihin runsaasti Bruns-sarjan hoitoainesprayta Sprulande tangerin Nr. 18 tai Hajusteetonta Nr. 19. Hiero hellävaraisesti hiuspohjaan, pituuksiin ja latvoihin. 

Tadaa: hiustesi detox on valmis ja tukkasi siis entistäkin ehompi!