Ruohonjuuren parhaat tuotteet 2021

Ruohonjuuren henkilökunta äänesti vuoden parhaat tuotteet, joista voit lukea lisää tästä jutusta. Tänä vuonna valinnoista korostuivat Suomen luonnon antimet ja innovatiivinen tuotekehittely. Iske kiinni ja innostu itsekin!
Ruohonjuuren parhaat tuotteet 2021

Paras juoma

Nokkoskombucha: Nokkoskombuchat

Näissä kombuchoissa todella muhii mahtia! Suomen luonnon superraaka-aineilla ryyditetyt artesaanikombuchat kohottavat kulauttelukokemuksen uusiin ulottuvuuksiin.

Paras ravintolisä

Puhdistamo: Ilta-magnesium

Ilta-magnesium tyynnyttelee kehon ja mielen valmistellen matkaa suloisiin uniin. Todella tehokas valmiste, jossa magnesiumin kaverina taikojaan tekevät mm. kärsimyskukka- ja Griffonia simplicifolia -uutteet.

Paras ruoka

Impola: Kotimainen vihreä linssi

Pieni askel ihmiselle - loistava loikka kotimaiselle proteiinintuotannolle! Suomessa viljellyt Impolan kasvitilan vihreät linssit ovat todellista lähiruokaa ja niiden maku mehevä ja herkullinen.

Paras herkku

Foodin: Herkkuisa-tahnat

Herkutella-nimellä aiemmin tunnetut Foodinin Herkkuisa-tahnat vievät toden totta kielen mennessään. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut nautinnot ovat terveellisempi ja ravinnetiheämpi vaihtoehto perusmarkettien suklaalevitteille.

Paras luonnonkosmetiikkatuote

Whamisa: Cactus serum -kaktusseerumi

Etanaseerumin vegaaniseksi versioksikin kutsuttu kaktusseerumi lyö superkosteuttavan tehonsa vuoksi testaajansa ällikällä. Kaktusseerumi on ihonhoidon superfoodia; ravinnetiheä seerumi tehokosteuttaa ihon ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta, napakalta ja heleältä.

Paras kotimainen luonnonkosmetiikkatuote

Pure is Beauty: Koivunmahlasuihke+hyaluronihappo

Koivunmahlasta, pakurikäävästä ja hyaluronihaposta tehonsa ammentava kasvosuihke tuo helpotuksen janoisellekin iholle. Kotimaisen luonnonkosmetiikkaosaamisen taidonnäyte: ihoa kosteuttava ja vahvistava tuote, joka sopii kasvovedeksi myös herkälle iholle.

Kunniamaininta

Moi Forest: Metsäpölytuotteet

Innovatiivinen, uuden ajan kosmetiikkatuote tuo metsäkylvyn city-ihmisenkin iholle käden käänteessä. Vastustuskykyä vahvistava, ärtynyttäkin ihoa tehokkasti hoitava valinta, jossa luonnon ikiaikainen viisaus yhdistyy moderniin osaamiseen.