Ruohonjuuren blogi
Suihkemuotoiset vitamiinit ja ravintolisät tarjoavat tehokkaan imeytymisen suun limakalvojen kautta, mikä mahdollistaa nopeamman ja paremman hyötyosuuden verrattuna perinteisiin tabletteihin ja kapseleihin. Haastattelimme Ruohonjuuren ravintoasiantuntijaa Miiaa ja kysyimme mihin suihkemuotoisten vitamiinien teho perustuu.
Jatka lukemista
Fenkoli, tuo Välimeren alueen suosikkikasvis, on tunnettu rapeasta tekstuuristaan ja hienovaraisesta aniksen mausta. Paistettuna fenkoli muuttaa luonteensa ja paljastaa vastustamattoman pehmeän makeuden. Tässä reseptissä suussasulava fenkoli yhdistetään vihreiden linssien ja vegaanisen Paravegano-raasteen kanssa.
Jatka lukemista
Keväisin väsymyksen takaa voi löytyä monia syitä. Ruohonjuuren ravintoasiantuntija Miia Saastamoinen kertoo, mitä raudanpuutteesta, raudan imeytymisestä ja kevätväsymyksestä tulisi tietää.
Jatka lukemista
Mitä kaikkea suihkimme ympärillemme ja kaadamme viemäreistä vesistöihin aina vain tehokkaampia lopputuloksia lupaavilla tuotteillamme? Tehoaako voimakas peilinpesuaine hammastahnaroiskeisiin todella merkittävästi paremmin kuin biohajoavista raaka-aineista valmistettu hajuton verrokkinsa? Onko kotimme tosiaan syvädesinfioinnin tarpeessa kerran viikossa? Ruohonjuuri-lehden kirjoittaja Ilona Hoikkala pysähtyi pohtimaan, miten neonväriset muovipullot vaihtuivat pahvikuoriseen palasaippuaan.
Jatka lukemista
Katja Kokon Djusie-ihonhoitosarja lanseerasi uusimman tuotteensa, The Juice -kosteusvoiteen. Kysyimme Katjalta, miten hän lähti kehittelemään uutuustuotetta ja miten luoda sen avulla kevääseen sopiva mehukas ihonhoitorutiini.
Jatka lukemista