Ruohonjuuren asiakas on askeleen edellä!

Kuka Ruohonjuuressa oikein käy ja miksi? Asiakaspalvelupäällikkömme Tuulia, jos kuka, tuntee Ruohonjuuressa asioivat!
Ruohonjuuren asiakas on askeleen edellä! 

- Ruohonjuuren asiakas on keskivertoa ihanampi, ihastuttavampi, vetreämpi ja iloisempi ihminen, kohta yhdeksän vuotta Ruohonjuuri-taivalta taittanut Tuulia kertoo hymy huulillaan.

- Meillä ostoksilla käyvät ovat laatutietoisia ja he osaavat valita itselleen parasta. Ruohonjuuren asiakkaat ovat sydämellisiä edelläkävijöitä, jotka opettavat lähipiirilleen parempia valintoja ja haluavat samalla myös parantaa
maailmaa.

- Parasta asiakaspalvelutyössä on se, että joka päivä voi asiakkailta oppia uutta, intohimoisesti kokkausta harrastava Tuulia hehkuttaa.

Tuulialla itsellään on kaksi pörröistä Ragdoll-kissaa ja yksi, ei-niin-pörröinen, teini-ikäinen tytär. Ruokaa ja kokkaamista rakastava, energisyydestään kehuja niittävä Tuulia kokeilee innolla uusia reseptejä eikä kaihda hurjiakaan ruokakomboja.

- Kun löydän oikein hyvän yhdistelmän, suosittelen sitä innolla asiakkaillekin!

Ruohonjuuren asiakaspalvelun tavoitteena on se, että meillä asioivat saisivat iloa ja elämyksiä elämään - ja samalla pääsisivät pyrkimyksissään eteenpäin.

- Tahdomme, että myymälöistämme lähdettäisiin onnellisempana kotiin - mielellään vähintään kaksi metriä maanpinnan yläpuolella leijuen, liftaamaan tottunut Tuulia linjaa kädet ilmaa viuhuen.


Paremmat tuotteet, parempi mieli


-  Valtavasti kehuja ihan joka päivä keräävä tuote on Argital -sarjan Juotava savi.  Asiakas toisensa jälkeen palaa ylistämään tätä aktivoitua vihreää savea, koska se paitsi elvyttää, puhdistaa ja piristää myös vaikuttaa erit-
täin suotuisasti ruuansulatukseen.

Tuulian oma lempituote on tällä hetkellä Dr. Hauchka -kosmetiikkasarjan Yöseerumi.

- Kasvoveden päälle leviteltynä se freesaa ihon yön aikana - ja aamulla iho näyttää sekä raikastuneelta että rakastuneelta, Tuulia intoilee.

 

Juttu julkaistu alun perin Ruohonjuuri-lehdessä 3/2016.