Ruohonjuuren asiakas on askeleen edellä!

Kuka Ruohonjuuressa oikein käy ja miksi? Asiakaspalvelupäällikkömme Tuulia, jos kuka, tuntee Ruohonjuuressa asioivat!
Ruohonjuuren asiakas on askeleen edellä!

- Ruohonjuuren asiakas on keskivertoa ihanampi, ihastuttavampi, vetreämpi ja iloisempi ihminen, kohta yhdeksän vuotta Ruohonjuuri-taivalta taittanut Tuulia kertoo hymy huulillaan.

- Meillä ostoksilla käyvät ovat laatutietoisia ja he osaavat valita itselleen parasta. Ruohonjuuren asiakkaat ovat sydämellisiä edelläkävijöitä, jotka opettavat lähipiirilleen parempia valintoja ja haluavat samalla myös parantaa
maailmaa.

- Parasta asiakaspalvelutyössä on se, että joka päivä voi asiakkailta oppia uutta, intohimoisesti kokkausta harrastava Tuulia hehkuttaa.

Tuulialla itsellään on kaksi pörröistä Ragdoll-kissaa ja yksi, ei-niin-pörröinen, teini-ikäinen tytär. Ruokaa ja kokkaamista rakastava, energisyydestään kehuja niittävä Tuulia kokeilee innolla uusia reseptejä eikä kaihda hurjiakaan ruokakomboja.

- Kun löydän oikein hyvän yhdistelmän, suosittelen sitä innolla asiakkaillekin!

Ruohonjuuren asiakaspalvelun tavoitteena on se, että meillä asioivat saisivat iloa ja elämyksiä elämään - ja samalla pääsisivät pyrkimyksissään eteenpäin.

- Tahdomme, että myymälöistämme lähdettäisiin onnellisempana kotiin - mielellään vähintään kaksi metriä maanpinnan yläpuolella leijuen, liftaamaan tottunut Tuulia linjaa kädet ilmaa viuhuen.


Paremmat tuotteet, parempi mieli

-  Valtavasti kehuja ihan joka päivä keräävä tuote on Argital -sarjan Juotava savi.  Asiakas toisensa jälkeen palaa ylistämään tätä aktivoitua vihreää savea, koska se paitsi elvyttää ja piristää. Savi on noussut myös suureen suosioon vatsansa hyvinvointia vaalivien keskuudessa.

Tuulian oma lempituote on tällä hetkellä Dr. Hauchka -kosmetiikkasarjan Yöseerumi.

- Kasvoveden päälle leviteltynä se freesaa ihon yön aikana - ja aamulla iho näyttää sekä raikastuneelta että rakastuneelta, Tuulia intoilee.

 

Juttu julkaistu alun perin Ruohonjuuri-lehdessä 3/2016.