Juotava savi (aktivoitu vihreä savi), 500 g

Juotava savi (aktivoitu vihreä savi), 500 g
13,95 €
( 27,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Syö savea!

"Juotava savi on ihan mahtava tuote! Nyt syksyllä olen kerännyt sammioittain sieniä ja olen ollut harmissani, kun vatsa ei ole meinannut kestää runsaita sieniruokia (turvotusta ja muita vaivoja ilmeni). Ruohonjuuressa minulle suositeltiin Argitalin vihreää savea ja kun olen sitä nyt viikon verran joka aamu juonut vesilasilliseen sekoitettuna, sieniruoka sulaa taas mahassani mahtavasti. Raaka sipulikaan ei aiheuta enää ollenkaan ilmavaivoja. Oikeastaan voin sanoa, että juotavan saven ansiosta rauha on palannut vatsaani."

- Milla, Helsinki

Yksityiskohdat

Aktivoitu vihreä savi on sisäisesti nautittavaa savea, joka sisältää paljon hyviä mineraaleja sekä hivenaineita ja jolla on monia hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia.

Vaikutustensa ansiosta ylistetty vihreä savi tukee tutkitusti ruuansulatusta ja saa lempeän olon vatsaasi. Eipä suotta sanotakaan, että aktivioitu vihreä savi on mahan ylin ystävä, joka vähentää ruuansulatuskanavan ärsytystä ja tasapainottaa vatsaa. 


Juotava savi saa siis ruoansulatuselimistösi hyrräämään ja vatsasi värähtelemään vapautuneesta ilosta! Savesta saat myös elinvoimaa elämääsi - ja ehkäpä myös ilomieltä arjen ankeuteen. Aktivoitu vihreä savi (joka myös syötävänä savena tunnetaan) pistää vibaa vanhemmankin vaarin punttiin!

Aktivoitu vihreä savi on lämpösterilisoitu eli se on puhdistettu hauduttamalla eikä siihen ole lisätty mitään säilöntäaineita tai lisäaineita.

Juotavan saven käyttöohjeet ja annostus: savivesi nautitaan aamuisin. 1 teelusikallinen sekoitetaan lasilliseen vettä, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia, jonka jälkeen vesiosa nautitaan. Lasin pohjalle saostunutta saviosaa ei nautita.


Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että juotava savi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

Myös tätä suosittelemme: Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 8018968030160
  • Ainesosat: Silika (Si02) 35,20%, Alumiinioksidi (Al203) 9,80%,Titaanidioksidi (Ti02) 0,20%, Rauta (Fe203) 4,40%, Magnesium (Mg0) 3,80%, Kalkki (Ca0) 26,70%, Natrium (Na20) 0,40%, Kalium (K20) 0,40%, muut hivenaineet 0,10%. F.L. (hehkutusjäännös) 19,00% MINERAALIT: Smektiitti, Kiille, Illiitti, Kloriitti, Kaoliniitti, Hematiitti, Dolomiitti, Kalsiitti, Kvartsi, Felsiitti, Plagioklaasi.pH: 8.50 hieman emäksinen tai neutraali (10% vesiliuos).
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Savi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen