Rahua: fiksu valinta sademetsienkin puolesta!

Rahua-tuotteiden pääperiaatteena on sademetsien suojelu, luonnon kunnioittaminen ja Amazonian alueen alkuperäiskansojen tietotaito. Kirsikkana kakun päälle kimmeltää se, että Rahuan koko toiminta on hiilineutraalia.
rahua ruohonjuuri
Rahua-hiustuotesarja sai alkunsa Fabian Lliguinin vierailtua Amazonin sademetsissä ympäristönsuojeluasioissa kouluttamassa alueella eläviä alkuperäiskansoja maanomistus-  ​​ja ihmisoikeuksiin liittyen. Kampaamoalalla New Yorkissa työskennellyt Lliguin huomasi, Amazonian alueella elävien naisten uskomattoman pitkät, kiiltävät hiukset, joiden salaisuudeksi paljastui rahua-öljy. 

Fabian sai matkaltaan mukaansa yhden pullon rahua-öljyä, jonka hän kuljetti varovasti matkalaukussaan takaisin New Yorkiin. Fifth Avenuella sijaitsevassa kampaamossaan Lliguin testasi öljyn tehoa asiakkaalle, jolla oli erittäin kuivat ja pahoin vaurioituneet hiukset. Pieni ihme tapahtui! Kymmenen minuutin kuluttua asiakkaan tukka muuttui täysin: hauraasta ja elottomasta hiuksesta punkesi rahua-öljyn ansiosta terve, kiiltävä ja hyvinvoivan näköinen kuontalo! Siinä silmänräpäyksessä Fabian vaikuttui ainesosasta ja matka kohti ylistettyä tuotesarjaa alkoi. 

Rahua-hiussarjan tähtiainesosana tuikkivaa rahua-öljyä valmistetaan ihmistä ja luontoa kunnioittaen edelleenkin Quechua-Shuar -heimon avulla samalla monimutkaisella, perinteisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla kuin sitä on tuotettu useiden sukupolvien ajan. Rahua-sarjan perustaja, Fabian on pitkään työskennellyt sademetsien alkuperäiskansojen tukena ja siksi hänelle on ehdottoman tärkeää kunnioittaa tätä hellävaraista ja kulttuurillisestikin arvokasta tuotantotapaa.
Rahua-sarjan kasvit tulevat Amazonian sademetsistä

Nykyään yli 500 perhettä Quechua-Shuarista, Achuarista ja naapurimaiden heimoista työskentelee Rahua-tuotteisiin käytettävien kasvien parissa Amazonian sademetsässä. Raaka-aineiden keruussa kunnioitetaan biodiversiteetiltään äärimmäisen arvokasta ja haavoittuvaista ekosysteemiä. Aivan olennaista on, ettei sademetsän tasapainoa häiritä, vaan kaikki raaka-aineet kerätään kestävästi. Näin toimittaessa lisääntyy myös ihmisten tietoisuus sademetsän moninaisuudesta ja sen aarteista. 

Osa Rahua-tuotteisssa käytetyistä kasviraaka-aineista on niitä kerääville heimoille pyhiä, jolloin ennen valmistamista ja valmistuksen aikana noudatetaan perinteisiä seremonioita. 
Rahua shampoo Ruohonjuuri

Näin toimimalla alkuperäisväestö voi ylpeänä siirtää perimätietoa seuraaville sukupolville - kulttuurillinen itsetunto kasvaa ja arvostus omaa kulttuuria kohtaa lisääntyy.
Rahua Amazon Oil Ruohonjuuri

Rahua-tuotteisiin käytettävien kasvien keräilijät ja jalostajat saavat työstään paremman palkan jalostamalla huikeat raaka-aineet ammattitason hiustuotteiksi. Näin erityisesti naisten asema paranee ja perheiden tilanne paranee mm. lasten kouluunpääsynkin myötä. 

 

Osta Rahua-tuotteet omaksesi tästä >>