PURE Papaya Ointment -balsamivoide tuo helpotusta hyttysenpistoihin!

Varsin hyvin perustein ihonhoidon monitaituriksi kehuttu PURE Papaya Ointment -balsamivoide rauhoittaa hetkessä myös kutisevat hyttysenpuremat ja muut kesäihon pikkuärtymät.
P'ure Papayacare Ointment

PURE Papaya Ointment -mahtivoiteen tehoaineena temmeltää luonnollisestikin papaija, joka tunnetaan sen kasvualueilla perinteisenä haavojen, kuivan ihon ja ötököiden puremien hedelmällisenä hoitokeinona.

Papaijan ihoa hoitava ja rauhoittava teho perustuu sen sisältämään, proteiineja pilkkovaan papaiinientsyymiin, joka lievittää sangen tehokkaasti kaikenlaisten ötökänpuremien aiheuttamaa kutinaa.

Kun PURE Papaya Ointment -balsamivoidetta sivellään itikänpisto- tai muuhun puremakohtaan, ihon turvotus laskee ja karmeilta kutinoilta vältytään. Siksipä PURE Papaya Ointment -voidetta kannattaakin pitää aina mukana kesälaitumilla kirmatessan! Kun hätä iskee, on apu lähellä eikä turhista syyhytyksistä tai paukamista tarvitse ollenkaan kärsiä.

Kun kroppa ei ole paukamia pullollaan ja iho kutinaa tulvillaan, energiaa riittää oleellisempaan - esimerkiksi kesästä nauttimiseen täysin palkein sekä siemauksin!

Ruohonjuuren asiakas suosittelee:

"Pure Papayacare on suosikkini! Voisin sanoa että täydellinen monitoimivoide, joka sopii vauvasta vaariin ja kulkee helposti matkassa mukana. Tuo helpotusta ihottumiin, halkeutumiin, arpiin, kuivaan ihoon jne. Rauhoittaa ja suojaa ihoa joka käänteessä! Minun suosikkivoiteeni!" - Ciia

PURE Papaya Ointment -balsamivoidet

Yksi voide - monta käyttötarkoitusta!

P’URE Papayacare Oinment on ”all you need ”–henkinen ratkaisu, joka sopii kaikenlaisille ihoille. Luottopeluriksikin tituleerattu monitoimivoide kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ja vahingoittunutta ihoa hoivaten sitä intensiivisesti. Sen lisäksi mahtivoide vähentää ihon punoitusta ja ärsytyneisyyttä.

P’URE Papayacare Ointment balsamivoide soveltuu mahtavasti kuiville ja ärtyneille ihoalueille, rohtuneille huulille, vaippaihottumaan, maitorupeen ja imettämisestä ärtyneille nänneille, laserhoidon ja tatuoinnin jälkihoitoon, haavojen hoitoon ja pakkasvoiteeksi.

P’URE Papayacare -luonnonkosmetiikkasarjan tähtiainesosa temmeltää fermentoitu luomupapaija, jonka tehoa komppaa kimara muita luonnon omia superkosteuttajia - kuten sheavoi ja makadamia.

Ravintoaineiden säilyttämiseksi ja tuotteiden hellävaraisuuden varmistamiseksi PURE Papaya -sarjan papaija on fermentoitu. P’URE Papayacare -tuotteissa käytettävä geenimuuntelematon papaija luomuviljellään Australian Queenslandin trooppisilla alueilla. Kaikki ravintorikkaan papaijan osat käytetään tuotteisiin, joten mitään ei mene hukkaan.

Papaijavoide niittää mainetta myös bloggaajien keskuudessa

Tiesitkö, että Pure Papaya Ointment -monitoimivoide sai maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden vartalonhoitotuotteiden joukossa?

”Tämä fermentoitua papaijaa sisältävä monitoimisalva iski suoraan sydämeeni heti kertalaakista, kun kokeilin tuotetta ensi kertaa viime kesänä. Kasvoille en tätä käytä, vaan kuiville ja karheille kohdille vartalossa kuten kantapäille, kyynärpäihin, kuiville säärille, polviin, käsiin ja kynsinauhoille.”, Kokko kehui tätä mojovaa monitoimivoidetta

Osta P’URE Papayacare -luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet tästä >>