Punavalo hellii koko kehoa

Oletko jo tutustunut punavaloterapiaan? Punavalolla on hyödyllisiä vaikutuksia mm. kehomme energia-aineenvaihduntaan, joka näkyy kollageenintuotannon lisääntymisenä ja hiusten nopeutuneena kasvamisena. Tutustu punavalon saloihin blogistamme ja hanki itsellesi upea Innolux punavaloterapialaite!

Punavalo hellii koko kehoa

Punavalohoidolla vaikutat suotuisasti ihon alaisten solujen energia-aineenvaihduntaan. Innolux punavalolaitteiden vaikutukset perustuvat siihen, että useimmat valon aallonpituudet (kuten sininen ja ultravioletti) imeytyvät kokonaan ihon pintakerroksiin, eivätkä pääse pidemmälle. Sen sijaan punainen valo ja lähi-infrapuna läpäisevät ihon kerroksia myös pintaa syvemmälle jolloin ne pääsevät solujen mitokondrioihin, jotka vastaavat soluhengityksestä. Kun solut saavat enemmän ravintoa niiden energiantuotanto aktivoituu, ja kehon toiminta tehostuu. Tuloksena on muun muassa kollageenituotannon lisääntyminen sekä hiusten nopeampi kasvaminen. Punavaloterapiasta hyötyvät myös urheilijat ja paljon liikkuvat, koska se edistää lihasten palautumista ja parantaa niiden suorituskykyä.

Punavalolla on tutkitusti myönteisiä vaikutuksia ihon kuntoon, kuten aknen ja arpien parantumiseen, sillä punainen valo vähentää ihon tulehduksia ja parantaa sen uusiutumista. Tutkimuksissa huomattiin, että koehenkilöiden saadessa säännöllistä punavalo- ja infrapunahoitoa, heidän kollageenitasot olivat korkeammat ja iho näytti puhtaammalta ja terveemmältä. Punavaloterapian on lisäksi todettu stimuloivan hiusten kasvua, lisäävän hiusten paksuutta sekä estävän hiustenlähtöä.

Voit siis vain olla ja nauttia hetkestä, kun Innoluxin punavalolaitteet tukevat kauneuttasi ja hyvinvointiasi!

Lue lisää punavalon vaikutuksista Innoluxin sivuilta.

 

Punavalolaitteet


Löydät Ruohonjuuren verkkokaupasta Innolux Healthiltä shop-in-shop-tuotteina useita upeita punavalolaitteita.

RED GO punavalolaite

Helppokäyttöinen ja eleettömän tyylikäs Innolux RED GO -punavalolaite kulkee vaivatta mukana kaikkialle, minne menetkin, sillä se mahtuu hyvin kämmeneen. Keveytensä ja pienen kokonsa vuoksi RED GO soveltuu mainiosti esimerkiksi kasvojen alueen ihonhoitoon.

RED S punavalolaite

Innoluxin paikalliseen hoitoon loistavasti sopiva RED S punavalo- ja lähi-infrapunalaite kohdistaa tehonsa kätevästi siihen kohtaan mihin haluat. Erittäin kätevä esim. nivel-, alaselkä- tai polvikipuun. Soveltuu myös erinomaisesti kasvojen ihonhoitoon.

RED M Pro punavalolaite

Innolux RED M Pro punavalo- ja lähi-infrapunalaite on nimensä mukaisesti keskikokoinen ja soveltuu laajemman alueen hoitamiseen. Tällä keskikokoisella punavalolaitteella hoidat vaikkapa selkää, rintalihaksia ja pohkeita.

RED XL punavalolaite

Säästä aikaasi RED XL -punavalo- ja lähi-infrapunalaitteella, kun haluat saada samat hoitovaikutukset koko vartalolle. Innoluxin suurimman koon ansiosta hoito sujuu nopeammin, sillä valoa säteilee suurelle alueelle kerralla, eikä sitä tarvitse erikseen kohdistaa vartalon eri osiin. Valo vaikuttaa syvällä kudoksissa ja hoitaa tehokkaasti mm. erilaisia kiputiloja solutasolla.

Punavalo ja lähi-infrapunavalolaite Innolux Health


Innolux erikoistunut valohoitolaitteisiin jo 26 vuoden ajan ja niiden tekninen laatu on huippuluokkaa. Innoluxin laitteet ovat myös energiatehokkaita.

Innoluxilla panostetaan korkeaan laatuun, hyvään muotoiluun ja simppeliin toimivuuteen. Innolux haluaa yrityksenä edistää suomalaista käsityötaitoa, innovointia sekä suunnittelua.

Tutustu Innolux tuotevalikoimaamme tästä.

Tuotteiden tilaus


Innolux Health -tuotteet löydät toistaiseksi ainoastaan verkkokaupastamme. Tilatessasi samalla muita Ruohonjuuren verkkokaupan tuotteita, tilauksesi toimitetaan kahtena erillisenä lähetyksenä.

Jos sinulla on kysyttävää punavalolaitteista, olethan yhteydessä Innoluxin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@innolux.fi

 

Punavaloinen sydän