Puhtikahvilla päivä käyntiin!

Moni tuunaa aamukahvinsa terhakoittavammaksi lisäämällä sekaan hyvää rasvaa, joka on tärkeää myös aivotoiminnan kannalta. Rasvalla tuunattu puhtikahvi kannattaa nautiskella pieninä siemauksina aamupäivän aikana mieluummin kuin kietaista koko komeus kerrallaan. Kun kofeiinibuusteri lipuu elimistöön pieninä annoksina, on sen antama lisäenergia tasaisempaa ja vireystila pysyy korkealla pidempään.
Moni tuunaa aamukahvinsa terhakoittavammaksi lisäämällä sekaan hyvää rasvaa, joka on tärkeää myös aivotoiminnan kannalta.

Rasvaksi kahviinsa moni valitsee gheen ja kapryyliöljyn, jotka antavat kehollemme välitöntä energiaa. Ketogeenistä ruokavaliota noudattavat tuntevat yleensä kapryyliöljyn lisävirtaa tuovan vaikutuksen voimakkaammin, koska keto-adaptoitunut kroppa pystyy hyödyntämään tämän rasvalisän optimaalisesti.

Puhtikahvia voi myös maustaa - ja se kannattaakin! Esimerkiksi ceylon-kaneli vaikuttaa erittäin suotuisasti aivoterveyteen ja parantaa myös verensokerin säätelyä. 

Kofeiini ja teaniini = maaginen yhdistelmä

Varsin suosittu hifistelyvinkki on teaniinin lisääminen rasvakahviin, tämä on saavuttanut kahvihiirien keskuudessa vannoutuneen fanikunnan. Teaniini on aminohappo, jota luonnossa esiintyy erityisesti vihreässä teessä.

Kaakaota kahviin!

Rasvakahvinsa supertuunaaja sekoittaa soppaan myös Foodinin Flow-kaakaota, jossa toden totta muhii mahtia!  Tämä päräyttävä kaakaosekoitus sisältää supermacaa, kurkumiinia, vahvaa siiliorakasuutetta (lion’s mane), kaakaosta valmistettua Chocamine-uutetta (teobromiini), cordyceps-uutetta sekä herkullisen sekoituksen eri maustekasveja. Suosittelemme testaamaan!

Rohtos Labsin Noste-ravintolisä hyödyntää juurikin tätä  teaniinin ja kofeiinin maagiseksi kuvailtua yhteisvaikutusta. Noste-nimellä osuvasti paiskattu ravintolisä antaa enemmän puhtia kuin mikään energiajuoma. Kapselin kiskaistuasi kropassasi piisaa virtaa kuin pienessä kylässä!

Nostetta päivään!

Kofeiinin ja teaniinin yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa. Toimivaksi tutkittu kimara on herättänyt runsaasti pöhinää biohakkereiden piirissä.

Rohtos Labsin Noste-ravintolisä hyödyntää juurikin tätä teaniinin ja kofeiinin maagiseksi kuvailtua yhteisvaikutusta. Noste-nimellä osuvasti paiskattu ravintolisä antaa enemmän puhtia kuin mikään energiajuoma. Kapselin kiskaistuasi kropassasi piisaa virtaa kuin pienessä kylässä!

Rohtos Labs:in pitkällisen kehitystyön tuloksena syntynyt Noste-ravintolisä antaa selkeän ja tehostetun energiabuustin neljän tunnin ajaksi ilman “kofeiiniromahduksen” tunnetta. Juuri siksi se onkin varsin verraton vaihtoehto lisäpuhdin tarpeeseen; ei hermostuneisuutta tai rauhattomuutta tai täysin turhia lisäaineita.

Terveysväitteiden perusteet / EFSA:
M-2008-1061 2014 - Cinnamomum zeylanicum BARK - Digestion
M-2008-1061 2015 - Cinnamomum zeylanicum BARK - Neural
M-2008-1061 3323 - Cinnamomum zeylanicum - May help maintain healthy blood sugar levels and healthy weight