Regulatpro Metabolic on fermentaation jalokivi!

Syötkö riittävästi hedelmiä ja vihanneksia? Monet meistä ei. Kattava ravinto on kuitenkin tärkeä osa hyvinvointiamme. Köyhän ravinnon takia, monet meistä elävät vitamiinien ja entsyymien puutoksissa, kärsien oireista. Tästä aiheesta on Terveyssummitissa puhumassa Karita Tykkä. Karitan suositus puutostilojen oireisiin on Regulatpro Metabolic.
Regulatpro Metabolic on fermentaation jalokivi!

Kyytiä väsymykselle, tukea vastustuskyvylle ja aineenvaihdunnalle sekä hyvinvointia iholle tuo Regulatpro Metabolic! Kasvisten ja hedelmien syönti on monella liian vähäistä ja syntyneiden puutostilojen oireiden hoitoon on kehitetty Regulatpro Metabolic, joka on pullollaan hyvinvointiamme tukevia vitamiineja.

Suuren suosion saavuttanut Regulatpro on valmistettu luomuhedelmistä, vihanneksista, pähkinöistä ja mausteista käyttämällä ainutlaatuista triplafermentaatio valmistusmenetelmää. Valmistuksessa tuoreet raaka-aineet pilkotaan ja täytetään käymissäiliöön veden kanssa. Maitohappobakteerit lisätään seokseen. Käyminen alkaa noin kahden päivän kuluttua. Toisessa vaiheessa noin kolmen viikon kuluttua tapahtuu ensimmäinen osittainen suodatus. Suodatettu seos fermentoidaan uudelleen lisäämällä uusia maitohappobakteereja. Kolmannessa vaiheessa kaikki seokset yhdistetään, fermentoidaan vielä kerran yhdessä ja suodatetaan. Erityinen valmistusprosessi takaa, että mitään kemiallisia lisäaineita, sokeria tai alkoholia ei tarvitse käyttää.

Päiväannos tehotiivistettyä entsyymijuomaa sisältää runsaan määrän raaka-aineiden terveellisiä aineosia hyvin imeytyvässä muodossa. Regulatpro Metabolicin monipuolisessa koostumuksessa on entsyymijuoman lisäksi C-, D-, B1-, B2-, B3-, B5- B6- ja B12-vitamiinia, magnesiumia, mangaania, sinkkiä ja kromia.

Mistä energia ja elinvoima kumpuaa?

Regulatpro Metabolic edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, tukee normaalia aineenvaihduntaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä lisää raudan imeytymistä. Regulatpro metabolic on hyväksi myös hiuksille ja kynsille auttaen niitä pysymään normaalina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Regulatpro sopii kulauteltavaksi melkein kaikille, sillä se on täysin gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen.

Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten hyttysen pistoihin, kutinaan, kuivuuteen ja hiertymiin.

Juomasta on kaksi versiota:
Regulatpro Bio - vahvistamaan immuunijärjestelmää ja vähentämään väsymystä!
Regulatpro Metabolic  - puutostilojen aiheuttamiin sisäisiin ja ulkoisiin oireisiin!

Terveydestä huolehtiminen on tärkeää! Tee muutos ennen kuin on liian myöhäistä. TerveysSummitissakin ylistetty Regulatpro Metabolic nappaat Ruohonjuuresta

*terveysväitteet perustuvat valmisteen sisältämien C-, D- ja B- vitamiinien ja/tai magnesiumin, sinkin sekä kromin EU:n hyväksymiin terveysväitteisiin.