FLOW-raakakaakaojauhesekoitus, 150 g

FLOW-raakakaakaojauhesekoitus, 150 g
9,95 €
( 66,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu rawfood vegaaninen
Flow-kaakao tuuppaa hymyn huulille ja elinvoimaa elämään!

Yksityiskohdat

Flow-kaakaossa muhii mahtia! Foodin-sarjan pieteetillä kehitelty Flow-kaakao on funktionaalinen kaakaojuomajauhesekoitus, joka sisältää aivojasi kutkuttelevan kombinaation ravinteita.

Suorastaan hekumallinen kaakaoflow syntyy maukkaan kaakaojauheen ja kookosmaitojauheen ympärille. Flow-kaakaosekoitus sisältää puhtia tuovaa supermacaa, kurkumiinia, vahvaa siiliorakasuutetta (lion’s mane), kaakaosta valmistettua Chocamine-uutetta (teobromiini), cordyceps-uutetta sekä herkullisen sekoituksen eri maustekasveja.

Flow-kaakaojauheen käyttö: Sekoita valitsemaasi lämpimään maitoon tai veteen. Flow-kaakao ei sisällä juurikaan sokeria – makeuta halutessasi esimerkiksi hunajalla. Sekoittuu parhaiten maidonvaahdottimella tai tehosekoittimella. Kokeile myös saman sarjan Flow-kahvia ja Flow-suklaata!

Foodin-sarjan Flow-kaakaojauhesekoitus on siis laadukas kaakaota tuunattuna uuteen ulottuvuuteen. Laadukkaan raakakaakaon kaverina Flow-kaakaossa tehojaan tekee mm. kookos. Kookos ja kaakao ovat klassinen makupari. Flow-kaakaossa kookosmaitojauhe tuo juomaan energian lisäksi kermaista kuohkeutta ja miellyttävää koostumusta. Flow-kaakaon yhtenä aineksena komeileva maca on perinteisimpiä raaka-aineita, jota on miksattu keskenään kaakaon kanssa jo ammoisina aikoina Andeilla. Flow-kaakaossa tehoaineena temmeltävä maca on ns. Supermacaa, eli macamaailman vahvista versiota. Macan idea on tuoda kaakaojauhesekoitukseen voimistavaa energiaa ja toisaalta myös hormonaalista tukea. 

Flow-kaakaossa on makeutuksena varsin maltillinen määrä kookossokeria. Makeampaa elämää metsästelevät voivatkin halutessaan lisätä itse sekaan hunajaa. Mahdollisesta lisämakeutuksestakin huolimatta Flow-kaakaon glykeeminen kuorma pysyy kohtuullisena - sitä sienet yhdessä verensokeria tehokkaasti tasapainottavan ceylon-kanelin kanssa pitävät huolen. 

Mausteista ceylon-kanelin lisäksi Flow-kaakaossa komeilee hallitun harmoninen yhdistelmä kardemummaa, lakritsijauhetta, vaniljaa - ja tietenkin pieni ripaus laadukas suolaa, joka osaltaan sekä korostaa että tasapainottaa makuja ja tekee lopputuloksesta täydellisyyttä hipovan. 

Flow-kaakaojauhesekoitusta on luonnollisesti helppoa käyttää: tarkkaan valitut ainekset saat varsin vaivattomasti nautituksi mainion maun ryydittämänä. Flow-kaakaojauhetta voi lusikoida retkellä kupin pohjalle ja kaataa sekaan lämmintä vettä: elinvoimaa ja jaksamista kohottava jymyjuoma on hetkessä valmis.

Kaikkein parasta Flow-kaakaojuomasekoituksesta kuitenkin saa aikaan, jos ajaa juoman blenderin tai maidonvaahdottimen läpi. Koska kaakaosekoituksessa ei ole mukana minkäänlaisia paakkuuntumisenestoaineita, blendaaminen tekee nautinnosta täydellisemmän. Ja sitten vaan huikea setti termariin hörpittäväksi!

Maista ja innostu itsekin - tämä jymykaakao saa taatusti makuhermosi helisemään ja hymyn huulillesi!

Tämän mainion tuotteen mikrobiologiset arvot on tutkittu elintarvikelaboratoriossa. Tämä kaakaotuote on erittäin hygieenisesti fermentoitu ja kuivattu kontrolloiduissa ja puhtaissa puuastioissa ja sadekaudella on se täysin koneellisesti kuivattu. Kuivalla kaudella ja kesällä kuivaus tapahtuu eristetyissä, harsoilla peitetyissä kasvihuoneissa hyönteiskontaminaatioiden minimoimiseksi.

Tuote toimii mahtavasti myös kylmissä juomissa tai sellaisenaan.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6430051829703,6430055218848
  • Ainesosat:

    Kaakaojauhe*, kookosmaitojauhe*, kookossokeri*, supermaca*, pika-reishi, pika-mane, pika-cordy, ceylonin kaneli*, kardemumma*, lakritsijauhe*, vaniljauutejauhe, auringonkukkalesitiini, chocamine (kaakaooute), kurkumiini, hieno merisuola

    *=luomu

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kaakao
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, rawfood, vegaaninen