Parhaat tuotteet 2018

Perinteiseksi muodostuneeseen tapaan Ruohonjuuren henkilökunta äänesti vuoden parhaat tuotteet. Tsekkaa valintamme - ja testaa timanttejamme ihan itse!
Parhaat tuotteet 2018

Parhaat tuotteet 2018 / Kylmät juomat

Puhdistamo: Kombuchat

"Puhdistamon kombucha päihittää lisäainekylläiset limpparinretaleet mennen tullen - sekä makunsa että ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa puolesta! Puhdistamon kombucha on  makuhermoja helisyttelevä puhtijuoma, joka "matalan kynnyksen" makunautintona maistuu ihan kaikille. Se sopii mitä mainioimmin entraavaksi elämänkumppaniksi niin arkeen kuin juhlaan”, Ruohonjuuren henkilökunnasta koostunut raati perusteli valintaansa.

Osta tästä >>

Parhaat tuotteet 2018 / Ravintolisät

Nordic Health Sprays: Rautasuihke

"Jos olet väsynyt olemaan väsynyt, ota avuksesi Rautasuihke! Nerokkainta tässä ylivertaisessa rautavalmisteessa on sen imeytyminen suoraan suun limakalvoilta. Yleensä rautapitoisten ravintolisien haasteena on hankala imeytyminen mutta Rautasuihkeessa asia on ratkaistu nerokkaalla tavalla. Tutkitusti rauta-arvoja tehokkaasti nostava Rautasuihke rientää avuksesi myös heikkoina hetkinä: silloin kun puhti on poissa ja olo kuin olmilla. Suosittelemme!”, raati kiittelee.

Osta tästä >>

 

Parhaat tuotteet 2018 / Superfoodit

Voimaruoka:  Wholefood 360 -ainekset

" Yksi pussi - monta tuotetta samassa! Wholefood 360 -ainekset on hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen valinta vaikkapa kiireisiin aamuihin - tai ylipäätään ravintoa rikastuttamaan. Erityismaininta kokonaistehokkuudesta: Ei tarvitse hankkia kymmentä eri purkkia, kun yhdestä pussista saa kätevästi kaiken”, Ruohonjuuren raatilaiset perustelevat valintaansa.

Osta tästä >>

Parhaat tuotteet 2018 / Lämmin juoma

Sonnentor: Kurkuma Latte -ainekset

"Kurkuman moninaiset hyödyt kietaiset kitusiisi varsin herkullisesti tämän näppäräkäyttöisen juoma-aineksen avulla! Lisää vain vettä ja (kasvi)maitoa ja sekoita: mahtava makumatka voi alkaa! Kurkuma latte -aineksissa terveellisyys ja mahtava maku todella paiskaavat kättä", raatimme ylistää.

Osta tästä >>

 

Parhaat tuotteet 2018 / Ruoka

Aduki: Cashew-pähkinät

"Adukin luomulaatuiset cashew-pähkinät ovat monipuolinen ja luotettava keittiökumppani. Ne ovat ravintorikasta rouskuteltavaa - ja maistuvat mainiolle joka päivä ja joka ikinen ilta. Raakaleipurin luottopähkinät taipuvat niin vegaanisiin pestoihin kuin vaikkapa maidottomiin juustokkeisiinkin. Cashew on toden totta fiksu pähkinä purtavaksi - kiitämme myös loistavaa hinta-laatusuhdetta”, ruohonjuurelaisista koostunut raati summaa.

Osta tästä >>

 

Parhaat tuotteet 2018 / Ihonhoitotuote

Whamisa: Toner, deep rich

"Korealaisen luonnonkosmetiikan kuningas, joka todella tekee taikojaan iholla. Whamisa-sarjan Toner, deep rich on tehokosteuttava, seerumimainen kasvovesi, joka tuntuu iholla aivan erityiseltä. Niin Ruohonjuuren asiakkaiden kuin henkilökunnankin keskuudessa jymysuosioon ampaissut, fermentoimalla valmistettu, täysin vedetön kasvovesi silmin nähden kirkastaa ja kosteuttaa ihoa", luonnonkosmetiikkaan vihkiytynyt henkilökuntamme julistaa.

Osta tästä >>

 

Parhaat tuotteet 2018 / Hiustuotteet

Cultivator´s: Hiusvärit

"Cultivator´s-sarjan kasviperäisen hiusvärit ovat turvallinen ja toimiva ratkaisu tukan värjäykseen. Huippulaadukkaat kasvivärit hoitavat hiuksia sekä lisäävät niiden kiiltoa ja eloisuutta. "Värikypäräongelmankin" välttää kasviperäisillä hiusväreillä, joilla värjätessä lopputulos on luonnollisen kaunis - ihan ilman turhia kemikaaleja", raatimme kiittelee.

Osta tästä >>

 

Parhaat tuotteet 2018 / Itsehoitotuotteet

Frantsilan yrttitila: Laventeli, eteerinen öljy

“Laventeliöljy on hyvinvoinnin moniottelija, jota ei turhaan kutsuta "eteeristen öljyjen äidiksi". Monikäyttöinen laventeliöljy rentouttaa, rauhoittaa ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä. Frantsilan yrttitilan laventeliöljy on luotettava jokapaikanhöylä, joka taipuu moneen - aina pyykkäys- ja siivoushommista täiden torjuntaan ja hemmotteleviin kylpyihin saakka”, raatilaiset opastavat tohkeissaan.

Osta tästä >>

 

 


Parhaat tuotteet 2018 / Pesuaineet

Ole Hyvä Luonnontuote: Pyykkietikat

"Kotimainen ja ekologinen pyykkietikka on pyykkivuorikiipeilijän paras kaveri, joka päihittää huuhteluaineet 6-0. Varsin simppeli Ole hyvä -pyykkietikka tekee tekstiileistä ihanan pehmeitä, vähentää pyykin sähköisyyttä ja poistaa pesuainejäämät. Pyykkietikka myös kirkastaa kirjopyykin värit ja suojaa samalla valkopyykkiä kellastumiselta. Se myös ehkäisee saostumien muodostumista pyykkikoneeseen. Pyykkietikka on monipuolisesti hyvä valinta”, raati kiteyttää kehunsa.

Osta tästä >>

 

 


Parhaat tuotteet 2018 / Herkut

Foodin: Raakasuklaa, Crunchy hazelnut

"Raakasuklaiden aatelia sekä makunsa että vastuullisen tuotantonsa ansiosta. Foodin-sarjan  Crunchy hazelnut -raakasuklaa on samettisen pehmeä, maitosuklaamainen makuelämys, joka on ryyditetty rapsakalla hasselpähkinärouheella. Pieteetillä ja suurella sydämellä valmistetussa luksussuklaassa maistuvat laadukkaat raaka-aineet ja vankkumaton ammattitaito. Kun makeutuskin on peräisin maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta kookossokerista, on tässä varsin pätevä ehdokas maailman parhaimmaksi raakasuklaaksi”, ruohonjuurelaisista koostunut laatu ylistää makuhermot helähdellen.

Osta tästä >>

Kunniamainonta 2018

Evolve: Hyaluronihapposeerumi

“Viime vuonna Ruohonjuuren parhaaksi ihonhoitotuotteeksi valittu Evolven Hyaluronihapposeerumi on sensaatiomainen tehokosteuttaja, joka silottaa ihon ja tekee sen raikkaaksi ja hehkuvaksi! Seerumin tehoaineena temmeltävä hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä verrattoman tehokkaasti. Ruohonjuuren henkilökunnan ja asiakkaiden suursuosikki - ja hyvinvoivan ihon salaisuus”, henkilökuntamme ylistää ihot kuulautta hehkuen.

Osta tästä >>