Palaveripullien aika on ohi!

Edelläkävijäyritykset houkuttelevat nyt työntekijöitä paremmilla palaveritarjoiluilla ja terveellisillä välipaloilla.
Palaveripullien aika on ohi!

Terveellinen ravitsemus on tärkeä osa työhyvinvointia ja parhaiden osaajien huomiosta kilpaillessa yhä useammat työnantajat haluavatkin erottautua kilpailijoista tarjoamalla työpaikallaan esimerkiksi terveellisiä välipaloja ja palaveripurtavia työntekijöilleen.

Monella työpaikalla palavereissa tarjoillaan edelleen perinteistä pullaa tai muita vehnä- ja sokeripitoisia purtavia. Usein myös lounas saattaa olla kiireessä lähikaupasta haettu einesruoka, joka hotkaistaan nopeasti työn tiimellyksessä.  Ruohonjuuri Oy:n yritysasiakkaille elokuussa 2018 teettämän kyselyn (N=106) mukaan toimialasta ja asemasta riippumatta yli 40% työntekijöistä kokeekin, ettei saa työpäivän aikana riittävästi vitamiineja ja ravintoaineita jaksaakseen työssä täysipainoisesti.

“Tauko- ja palaveritarjoilut saisivat olla terveellisempiä, samoilla pullarahoilla saisi parempaakin”, kommentoi eräs vastaajista. Smoothieita sekä erilaisia terveysjuomia (kuten kombuchaa, omenasiiderietikkapohjaisia juomia tai kookosvettä) sekä pähkinöitä, manteleita ja kuivattuja hedelmiä toivoisi työpaikalleen noin 70 % vastaajista. Myös ajankohtaisiin teemoihin, kuten flunssan torjuntaan, koostetut vitamiini- ja ravintolisäpaketit saivat kannatusta.

Ruohonjuuren missiona on tuoda iloa ja elinvoimaa kaikkien ulottuville - myös työpaikoille. Tähän tarpeeseen Ruohonjuuri onkin lanseerannut erilaiset, valmiit teemapaketit yrityksille tilattavaksi.

“Kiinnostus tuotepakettejamme kohtaan on ollut todella kovaa esimerkiksi messuilla, jossa olemme olleet niitä esittelemässä. Olemme isolla ilolla mukana tuomassa iloa ja elinvoimaa myös työpaikoille“, iloitsee Ruohonjuuren myyntipäällikkö Tuulia Bucciarelli.

Työn tuunaamisesta puhutaan tänä aikana paljon ja palaveripullien korvaaminen terveellisemmillä välipaloilla onkin yksi erittäin oivallinen ja käytännöllinen keino työpäivän tuunaamiseen entistäkin ehommaksi ja terveellisempään suuntaan. Ruohonjuuren yrityspaketit räätälöidäänkin aina kunkin yritysasiakkaan kanssa yhdessä, juuri omiin tarpeisiin sopivaksi koostettuna.

Tilitoimisto Tiliduunari Oy on jo vuosien ajan tilannut työpaikan niin palaveritarjottavat kuin asiakasyrityksilleen joululahjat Ruohonjuuren verkkokaupasta.

"Tilitoimistomme henkilökunnan työtehoa edesauttavat laadukkaat välipalat ja korkealaatuiset kahvit sekä teet, jotka tilaamme Ruohonjuuren verkkokaupasta tehokkaasti ja vaivattomasti perille toimistoomme toimitettuna. Tilitoimistossamme käväisevät asiakkaamme kummastelevat usein kahvimme erityisen hyvää makua ja palaveritarjontamme kekseliäisyyttä. Raakasuklaakuorrutetut inkiväärinpalat ja mulperit sekä Ambronite-superjuoma ovat meillä Tiliduunarissa vakiotarjottavaa tavanomaisempien luomukahvien ja Yogi-teen lisäksi.  Paljolti viestintä-, valmennus- ja IT-alojen yrityksistä koostuva asiakaskuntamme arvostaa työtehoa ja -hyvinvointia parantavaa tarjoiluamme. Myös oma henkilökuntamme on välipalaratkaisuihimme sangen tyytyväinen”, Tiliduunari Oy:n toimitusjohtaja Jyri Pajamo kehuu.

Tutustu yrityspaketteihin Ruohonjuuren verkkokaupassa >>

Lisätietoa:

Ruohonjuuri Oy, myyntipäällikkö Tuulia Bucciarelli, p. 040 195 7590, tuulia.bucciarelli@ruohonjuuri.fi