Ilahduttavat yrityslahjat sidosryhmille ja elinvoimaa pursuavat tarjottavat työpaikalle

Elinvoimaiset eväät työpaikalle ja etätöihin

Välipalat ja palaveritarjoilut yrityksille

Valitse luonnonmukaiset välipalat ja terveellisemmät palaveritarjoilut! Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät fiksut, terveelliset ja ekologiset purtavat tuomaan energiaa ja puhtia työpäivään. 

Työnantaja, haluatko tarjota etätyöntekijöille hyvät eväät? Autamme ilolla rakentamaan toiveidenne mukaisen tuotepaketin, jotka toimitetaan työntekijöille joko pakettina noutopisteeseen tai kotiin asti. 

 

Yritysasiakkaamme suosittelee: 

"Ruusuja haluamme ehdottomasti antaa aktiivisuudesta ja hyvästä iloisesta palvelusta. Ruohonjuuren kanssa on miellyttävä asioida, koska palvelu ja ammattitaito ovat läsnä. Lisäksi lahjaehdotuksenne ovat hyviä ja valinnanvaraa löytyy. Plussaa on myös lahjojen luonne, ne ovat kestäviä, laadukkaita ja ottavat huomioon myös ympäristön. Me ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ruokayrityslahjoihin, koska liian usein tavara jää käyttämättä. Syötävä yrityslahja pääsee käyttöön ja ilahduttaa heti tai myöhemmin.

Aiomme jatkossakin hankkia asiakkaillemme tai työntekijöillemme lahjoja teidän kauttanne. "

LTQ-Partners Oy
Sini Kivimaa, toimitusjohtaja
Johanna Mäntykoski, viestintäpäällikkö
Ada Eskelinen, toimistoassistentti

 

Ilahduttavat kiitoslahjat työntekijöille ja yhteistyökumppaneille 

Etsitkö työntekijöille tai yhteistyökumppaneille eettisiä, aineettomia tai elämyksellisiä lahjoja? Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat, persoonalliset, fiksut ja ekologiset yrityslahjat, jotka ilahduttavat saajaansa pitkään. 

Valikoimastamme löytyy niin kotimaisten pienyritysten aarteita kuin reiluja purtavia maailmalta. Autamme mielellämme koostamaan sopivan lahjan yrityksenne tarpeisiin. 

Toimitamme paketit suoraan yritys- ja yhteisöasiakkaiden toimipaikkoihin tai työntekijöiden kotiin sopimuksen mukaan. Tilausten nouto onnistuu myös suoraan Helsingin Kampin myymälästämme (Salomonkatu 5) tai isompien määrien kohdalla verkkokaupan varastolta (Lirokuja 4).

Ota yhteyttä myyntipäällikköömme Tuulia Bucciarelliin, p. 040-195 7590, yrityspalvelu@ruohonjuuri.fi, niin kokoamme tarpeisiinne sopivat lahjat tai palaveripaketit käden käänteessä.