Näin löydät oikean aurinkotuotteen - parhaat aurinkosuojat 2023

On aika ihanan auringon! Kokosimme vinkit parhaan aurinkosuojan valintaan toimistopäivään, kaupunkipäivään ja koko päivän ulkoiluun. Lue lisää blogistamme!
Nainen nauttii auringonpaisteesta silmät kiinni, kasvokuva.

PARHAAT AURINKOSUOJAT TOIMISTOPÄIVÄÄN

Työmatka, terassilounas, tauko partsilla. Varaudu kohtaamiseen auringon kanssa myös konttoripäivinä. Luonnonkosmetiikan aurinkotuotteet suojaavat ihoa myös ruutujen ikäännyttävältä siniseltä valolta.

SUOSI yhdistelmätuotteita. Töissä toimii sävyttävän tuotteen ja aurinkosuojan kombo. Yksi tuote on parhaimmillaan päivä-, meikki- ja aurinkovoide. 3-in-1 tuotteet nopeuttavat lähtöjä toimistoaamuina.

VÄLTÄ korkean suojakertoimen aurinkotuotteita. Ne ovat yleensä koostumukseltaan turhan tuhteja ja saattavat tuntua tarpeettoman tahmeilta konttorilla.

Murumuru Murumuru Natural SPF15 BB-voide, 30 ml >
Murumurun edukkaassa voiteessa yhdistyy kosteusvoide, meikkivoide ja aurinkosuoja. 

Madara CC-voide, Hyalyronic anti-pollution, light, SPF 15, 40 ml > 
Madaran Hyalyronic anti-pollution medium on ihoa ilmansaasteilta ja UV-säteiltä suojaava CC-voide, sävy vaalea LIGHT (myös muita sävyjä saatavana!) 

Patyka High Protection Dark Spot Correcting Fluid SPF 30, 50 ml >
Patykan kevyt ja koostumukseltaan nestemäinen voide suojaa ihoa ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja häivyttää tehokkaasti jo syntyneitä pigmenttimuutoksia. 

  

Ruohonjuuren parhaat aurinkosuojat toimistopäiviin

PARHAAT AURINKOSUOJAT PÄIVÄÄN KAUPUNGILLA

Vapaalla lisätään kertoimia. Suojaa vähintään kasvot, kaula, kädet ja huulet. Kasvoille tarkoitettu suoja sipaistaan tuosta noin vain dekoltee-alueelle ja olkapäille.

SUOSI hyvin imeytyvää suojaa, jonka päälle kasvomeikki levittyy kauniisti. Citylookin salaisuus on ravitsevat, fermentoidut raaka-aineet. Iho saa molemmat: suojan auringonsäteiltä ja monipuolista hoivaa.

VÄLTÄ levittämästä kasvoille vartalolle tarkoitettua aurinkosuojaa. Se saattaa tukkia kasvojen ihoa, kun taas kasvoille tarkoitetuissa tuotteissa koostumus on yleensä hienojakoisempi.

Mossa Aurinkosuojavoide kasvoille SPF30, 50 ml >
Tyrnimarjan hoivaavat omega-rasvahapot, mahtavat antioksidantit sekä suojakerroin 30 pitävät hyvää huolta ihostasi, jotta sinä voit nauttia auringosta.

Alga Maris Sävyttävä Aurinkovoide, SPF30 (light tone, beige), 50 ml >
Alga Maris -voide sävyttää ihosi antaen sinulle luonnollisen näköisen päivettyneen ihon, samalla tehokkaasti suojaten sitä auringolta. 

Circulove DAY Fermentoitu Suojaava Päivävoide SK 20, 30 ml >
Täysfermentoitu Circulove Day päivävoide kosteuttaa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ehkäisten ennenaikaista vanhenemista. Ylellisen ihana iholla!

 

Ruohonjuuren Parhaat aurinkosuojat kaupunkipäivää - kuvassa 3 vaihtoehtoa

 

PARHAAT AURINKOSUOJAT KOKO PÄIVÄN ULKOILUUN

Lisää, levitä, toista. Aurinkosuoja on ihon tärkein anti-age-suoja. Luonnonkosmetiikkasertifioidut aurinkovoiteet eivät sisällä vesistölle ja vesieliöille haitallisia nanopartikkeleita.

SUOSI korkeaa suojakerrointa. Ihosi rakastaa luonnonkosmetiikan aurinkosuojien monipuolisia raaka-aineita, joissa vesi esimerkiksi saatetaan korvata ravintorikkaalla kukkaisvedellä.

VÄLTÄ auringossa oleilua päivän kuumimpaan aikaan. Lotraa aurinkosuojalla etenkin kuumina hellepäivinä hikoillessa ja uidessa.

Madara Aurinkovoide, Plant stem cell antioxidant, SPF30, 100 ml >
Madaran aurinkovoide on kosteuttava, ihoa ihanteellisesti UV-säteiltä suojaava aurinkovoide, joka on suunniteltu erityisesti vartalon iholle käytettäväksi.

Alga Maris Aurinkovoidesuihke, SPF50, 100 ml >
Alga Maris -aurinkovoidesuihke on hypoallergeeninen, kosteuttava ja hajusteeton suihke, joka on varustettu varsin korkealla suojakertoimella 50+.

Patyka Aurinkovoide-spray SPF50, 100 ml >
Helppo ja tehokas spray koko perheelle. Luonnollinen, kevyt koostumus, joka kosteuttaa ja hoitaa samalla, eikä jätä valkoisia raitoja!

 

Ruohonjuuri Parhaat aurinkosuojat koko päivän ulkoiluun

AURINOKOVOITEIDEN PESEMINEN IHOLTA

Aurinkovoiteet jämähtävät usein ihoon kiinni niin, ettei mikään pesu tunnu niitä irroittavan - hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen!  Lue blogistamme täsmävinkit miten aurinkovoiteet pestään iholta >

Ruohonjuuri lehti 1/2023
Asiantuntija: Kosmetologi-kouluttaja Miia Rantonen, Ruohonjuuri 


Katso Ruohonjuuren kaikki luonnonkosmetiikan aurinkotuotteet täältä >

Kurkkaa myös Ruohonjuuren vaihtuvat kuukausitarjoukset >

Lue lisää luonnonkosmetiikan aurinkosuojista blogeistamme:

Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ihanalle ihollesi >