Miten pestään aurinkovoiteet pois iholta?

Ihoamme UV-säteilyltä suojaavat aurinkovoiteet tahtovat joskus imeytyä vähän liiankin hyvin iholle ja niiden peseminen tuottaa joskus päänvaivaa.  Lue blogistamme vinkit siihen miten aurinkovoiteet saa hellepäivän päätyttyä helposti pestyksi pois iholta.
Miten pestään aurinkovoiteet pois iholta?

Öljypohjaiset puhdistusaineet putsaavat aurinkovoiteet pois iholta 

Apu aurinkovoiteiden poistamiseen iholta löytyy öljypohjaisista puhdistusaineista, eikä nukkumaan tarvitse mennä nihkeän nahkean ihon kanssa rantapäivän jälkeenkään. 

Periaatteessa kaikki öljypohjaiset puhdistusaineet sopivat mainiosti aurinkovoiteiden poispesemisen iholta. Esimerkiksi Weleda-sarjan suihkuvoiteissa on öljyjä ja siksipä myös ne ovat oivallisia valintoja aurinkovoiteiden poistamiseen vartalon iholta.

Tässä myös muutama oiva vinkki aurinkovoiteen puhdistamiseen kasvoilta. Tehokas puhdistus yhdistyneenä hellään hoivaan, joka saa ihosi hehkumaan mielihyvästä - mikä sen parempi yhdistelmä!

Djusie Liquid Silk Perfect puhdistusöljy, 100 ml
Hedelmäinen, pirskahteleva, hienostunut ja mehukkaan vivahteikas - kyseessä ei suinkaan ole laadukas viini, vaan huippulaadukas kasvojen puhdistusöljy, joka tekee kauneusrituaalistasi aromaterapeuttisen elämyksen! Puhdistaa aurinkovoiteen ja meikit tehokkaasti ihoa hellien.

Laponie of Scandinavia Oil Cleanser Öljypuhdistus, 100 ml
Laponie of Scandinavian Oil Cleanser on herkälle ja ongelmaiholle suunniteltu kasvojen puhdistusöljy, joka emulgoituu veden kanssa eli on kokonaan kasvoilta pois pestävä. Hellä ja hajusteeton tuote sopii herkimmällekin iholle ja onkin tuoksuyliherkkien ylin ystävä!

Madara Sulava puhdistusöljy (Melting cleansing oil), 100 ml
Erittäin hellävarainen öljyputsari, joka varjelee ihon omaa bakteerikantaa ja puhdistaa ihon tehokkaasti kuivattamatta sitä lainkaan. Loistotuote myös kaksivaiheisessa puhdistusrituaalissa ja oiva apu esimerkiksi aurinkovoidejäämien puhdistuksessa. Hellä myös herkälle silmänympärysiholle.

Luonkos öljypuhdistuskakut
Luonkosin öljypuhdistuskakut ekologisen kasvosienen kera ovat oivallinen putsasi aurinkovoiteille - lisäksi mitä parhaimmat mukaan pakattavat reissuun ja mökeille näppärien ja ympäristöystävällisten pakkaustensa ansiosta. 

Evolve Organic Beauty Kalahari Dream -puhdistusöljy (Kalahari Dream Cleansing Oil), 100 ml

Evolve organic beauty Kalahari Dream -puhdistusöljy puhdistaa iho- ja silmämeikin tehokkaasti, jättämättä öljyistä jälkitunnetta iholle. Koostumukseltaan silkkisen kevyt puhdistusöljy syväpuhdistaa ihon sopiikin vallan mainiosti jokapäiväiseen ihonpuhdistukseen. Sopii loistavasti aurinkovoiteiden poistamiseen iholta.

Öljypohjaisten puhdistusaineiden kaveriksi kannattaa valita kasvoille Konjac Sponge-kasvosieni, joka tehostaa puhdistusta hellävaraisesti. Konjac-sienen karheahko pinta kuorii iholta voiteet pois käden käänteessä. Konjac Sponge-kasvosieniä löytyy eri vaihtoehtoja esim. kuivalle ja rasvoittuvalle iholle on omansa. Biohajoava sieni kierrätettävine pakkauksineen on luonnonystävän valinta. Skinmoodilla on myös vartalon puhdistukseen oma kuoriva vartalosieni. Myös Ecotools pesukinnas auttaa tehokkaasti aurinkovoiteen pesemisessä iholta kuorien ihoa samalla silkin pehmeäksi.

Nauti lämmöstä ja auringosta! Ihanat, ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua niin verkossa, kuin myymälöissäkin

Tutustu myös auringon jälkeiseen ihonhoitoon ja puhdistukseen sopiviin tuotteisiin verkkokaupassamme!