Miten pestään aurinkovoiteet pois iholta?

Ihon suojaaminen auringon UV-säteiltä on tärkeä terveysteko - selvähän se! Tästä jutusta saat vinkkejä siihen, miten aurinkovoiteet saa hellepäivän päätyttyä helposti pestyksi pois iholta.
Miten pestään aurinkovoiteet pois iholta?

Keinoja on monia, nappaa itsellesi sopivimmat vinkit tästä!

Konjac-sienet

Aurinkovoiteet saa pestyksi pois iholta varsin vaivattomasti hyödyntämällä konjac-sieniä, joita ihonhoidon ihmesieniksikin kutsutaan. Konjac-sienen karheahko pinta kuorii iholta voiteet pois käden käänteessä.

Öljypohjaiset puhdistusaineet - aurinkovoide pois vartalon iholta

Periaatteessa kaikki öljypohjaiset puhdistusaineet sopivat mainiosti aurinkovoiteiden poispesemisen iholta. Kaikkein parhaiten niistä pelittää ehkä RimitaOats-suihkuöljy, joka putsauksen lisäksi kosteuttaa ja hoitaa ihoa mm. sisältämänsä kotimaisen kauran ja tyrnin avittamana. Myös esimerkiksi Weleda-sarjan suihkuvoiteissa on öljyjä ja siksipä myös ne ovat oivallisia valintoja aurinkovoiteiden poistamiseen vartalon iholta.

Öljypohjaiset puhdistusaineet - aurinkovoide pois kasvojen iholta

Myös kasvojen iholta aurinkovoide pestään pois öljypohjaisten putsareiden avulla. Loistavasti tähän toimeen soveltuu esimerkiksi Madara-sarjan Sulava puhdistusöljy, joka hellävaraisena soveltuu myös herkällä silmänympärysiholla käytettäväksi. Tämän puhdistusöljyn helposti poispestävä koostumus on kerännyt kahmalokaupalla kehuja niin asiakkaidemme kuin henkilökuntammekin keskuudessa.