Miten pestään aurinkovoiteet pois iholta?

Ihon suojaaminen auringon UV-säteiltä on tärkeä terveysteko - selvähän se! Tästä jutusta saat vinkkejä siihen, miten aurinkovoiteet saa hellepäivän päätyttyä helposti pestyksi pois iholta.
Miten pestään aurinkovoiteet pois iholta?

Keinoja on monia, nappaa itsellesi sopivimmat vinkit tästä!

Tutustu myös auringon jälkeiseen ihonhoitoon ja puhdistukseen sopiviin tuotteisiin verkkokaupassamme!

Konjac-sienet

Aurinkovoiteet saa pestyksi pois iholta varsin vaivattomasti hyödyntämällä konjac-sieniä, joita ihonhoidon ihmesieniksikin kutsutaan. Konjac-sienen karheahko pinta kuorii iholta voiteet pois käden käänteessä.

Öljypohjaiset puhdistusaineet - aurinkovoide pois vartalon iholta

Periaatteessa kaikki öljypohjaiset puhdistusaineet sopivat mainiosti aurinkovoiteiden poispesemisen iholta. Kaikkein parhaiten niistä pelittää ehkä RimitaOats-suihkuöljy, joka putsauksen lisäksi kosteuttaa ja hoitaa ihoa mm. sisältämänsä kotimaisen kauran ja tyrnin avittamana. Myös esimerkiksi Weleda-sarjan suihkuvoiteissa on öljyjä ja siksipä myös ne ovat oivallisia valintoja aurinkovoiteiden poistamiseen vartalon iholta.

Öljypohjaiset puhdistusaineet - aurinkovoide pois kasvojen iholta

Myös kasvojen iholta aurinkovoide pestään pois öljypohjaisten putsareiden avulla. Loistavasti tähän toimeen soveltuu esimerkiksi Madara-sarjan Sulava puhdistusöljy, joka hellävaraisena soveltuu myös herkällä silmänympärysiholla käytettäväksi. Tämän puhdistusöljyn helposti poispestävä koostumus on kerännyt kahmalokaupalla kehuja niin asiakkaidemme kuin henkilökuntammekin keskuudessa.