Mahtava magnesium

”Mikäli ihmisellä ei ole mahdollisuutta käyttää kuin yhtä ravintolisää, sen tulisi olla magnesium,” lääkäri Thomas E.Levy totesi taannoin. Mikä sitten tekee magnesiumista niin tärkeän tuen terveydellemme? Sen saat selville tästä jutusta.
Mahtava magnesium

Magnesium vaikuttaa yli kolmeensataan reaktioon tai toimintoon kehossamme. Merkittävää on myös magnesiumin kyky poistaa liikakalsiumia kehostamme. Monet sairaudet voivat johtua solun sisäisestä, liialliseksi lisääntyneestä kalsiummäärästä, jota magnesium siis voi poistaa. Magnesiumin muodoista etenkin kloridi on tässä erittäin päteväksi havaittu apuri.

Ikivanha, täysin luonnollinen magnesiumkloridi

Koska magnesium tiedetään tärkeäks tekijäksi sadoissa eri kehontoiminnoissa, löytyy sitä ravintolisänäkin monissa eri muodoissa, joista useimmat ovat synteettisesti valmistettuja. 

Ruohonjuuressa myytävien Nordic Health -tuotteiden sisältämä magnesiumkloridi on peräisin 250 miljoonaa vuotta vanhasta mineraalikertymästä ja se sisältää kaikkein puhtainta tiedossa olevaa 100% luonnollista magnesiumia. Magnesium louhitaan puolentoista kilometrin syvyydestä, jossa se on pysynyt suojassa saasteilta. Ruohonjuuressa myytävä magnesiumkloridi on myös farmaseuttista laatua ja jokaisen tuotantoerän magnesiumpitoisuus on tutkimuksin varmistettua.  Magnesiumkloridia on saatavilla magnesiumhiutaleiden, -suihkeiden ja -voiteiden muodossa.

Magnesiumrikas jalkakylpy

Ravitseva ja rentouttava kylpyaika on noin 20 minuuttia. Magnesium-hiutaleista voi tehdä myös kokokylvyn (kylpyammeessa), jolloin hiutaleita laitetaan enemmän. 

Magnesiumkloridin hoitavista vaikutuksusta on kylpyjen lisäksi helppoa hyötyä myös iholle suihkutettuna tai ihovoiteen tapaan. Magnesiumkloridia voi myös hengittää nebulisaattorin avulla. Tämän tavan on todettu olevan erityisen hyvä homeille altistuneille, tulehduksista kärsiville ja allergisille.  

Magnesiumkloridin käyttö nebulisaattorissa:

Aluksi valmistetaan magnesiumliuos 

Liuos laitetaan nebulisaattoriin, jonka kautta sitä hengitetään korkeintaan 30-60 minuuttia päivässä.