Luonnonkosmetiikan uutuuksia Ruohonjuuressa

Entistä useampi on lumoutunut luonnonkosmetiikasta - ja tämä suotuisa kehitys näkyy myös Ruohonjuuren hyllyillä alati kasvaneena tarjontana. Tutustu sinäkin uljaisiin uutuuksiimme!
Luonnonkosmetiikan uutuuksia Ruohonjuuressa
Ruohonjuuren hyllyille on hiljattain rantautunut monia uusia, suureen suosioon maailmalla ampaisseita luonnonkosmetiikkasarjoja. Tutustu ja lue lisää uutuuksista alta!

BYBI Beauty

BYBI Beauty on englantilainen, laadukas ja innovatiivinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläimillä testaamattomia. BYBI Beauty -kosmetiikkatuotesarjan tuotteet valmistetaan käyttäen vain ihoa ravitsevia, 100% luonnollisia raaka-aineita. BYBI:lle tärkeää on läpinäkyvyys: jokaisella on oikeus tietää, mitä iholleen levittää. Sarjan toisena kantavana ajatuksena on innovatiivisuus: luonnollinen ei aina tarkoita vaatimatonta.

Tämän upouuden kosmetiikkasarjan tiimoilta henkilökuntamme lempituotteeksi on kivunnut Mega Mist -niminen kasvosuihke, joka toden totta “megakosteuttaa” ihosi entistäkin ehommaksi! Mega Mist-kasvosuihkeen salaisuus on sen sisältämä hyaluronihappo, joka tekee ihon kimmoisaksi ja täydellisesti kosteutetuksi. Kun suihkaiset Mega Mist-kasvovettä ihollesi aamulla, hyödyt äärimmäisen tehokkaasta kosteutuksesta ihan koko päivän. Mega Mist -kasvosuihkeen teho lyö ällikällä - voidaankin oikeastaan tyhjentävästi todeta, että kasvovesien kuningatar on nyt kruunattu!

Osta Bybi Beauty-tuotteita tästä >>
Unique-parfyymit

Verrattuna muihin luonnonkosmetiikan parfyymeihin, Unique Beauty -sarjan parfyymeissä on erityistä se, että ne pysyvät iholla pidempään - eivätkä tuoksut siis haihdu hetkessä ilmaan iholta.

Unique Eau de Perfume -hajuvedet ovat tuoksumaailmaltaan aisteja hivelevän hienostuneita, luomusertifioituja, kestävän kehityksen aatteen mukaisia, ajattomia ja uniikkeja huomispäivän tuoksuja. Innovatiivista alkemiaa ja modernia tiedettä yhdistelevät, luonnosta, musiikista, gastronomiasta sekä estetiikasta inspiraatiota ammentavat tuoksut on suunniteltu valloittamaan tunteita ja mielikuvituksen syviä, sanoittamattomia osia.

Unique Eau de Perfume -hajuvedet on luotu 100 % luonnollisista ainesosista; kukista, lehdistä, puusta, rungosta, juurista, siemenistä ja kuoresta. Luonnolliset tuoksut ovat luonteeltaan herkkiä mutta vivahteikkaita. Uniquen hajuvedet toimivat yksinään ja yhdisteltyinä uniikeiksi signature-tuoksuiksi. Johtuen jokaisen kehon omasta kemiasta, lämpötilasta ja vartalon tuoksuista hajuvesi on kantajallaan aina uniikki. Tule Ruohonjuureen nuuhkimaan - ja löydä oma suosikkituoksusi!

Osta Unique-sarjan tuotteita >>100 % Pure -naamiot

100 % PURE -naamiosarja on nimensä mukaisesti täysin luonnollinen eikä se lainkaan sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja eikä synteettisiä kemikaaleja. 100% Pure käyttää korkealaatuisia ja puhtaita raaka-aineita - Sinun ja ympäristösi parhaaksi. Beauty, as pure as it is powerful!

100 % Pure -naamiosarja saapui keväällä Ruohonjuuren valikoimiin "hydrogeeli" -materiaalista valmistetuilla naamioilla. Hydrogeeli on 95%: sti luomulaatuista aloe veraa ja 5 %:sti kasviperäistä selluloosaa, joka on tehty voimakkaasti kosteuttavaksi.

Kesän aikana sarjaan saapuivat uutuutena kangasnaamiot. Niissä pohjana on ympäristöystävällinen bambuliina, joka on luonnollisesti antibakteerinen.

Naamioitumista harrastavien asiakkaidemme lempituotteksi on noussut tehokosteuttavaa hyaluronihappoakin siältävä Green tea water bomb-naamio, joka on kerrassaan erinomainen kosteusboosteri käytettäväksi etenkin kuivan ihon "janoa" sammuttamaan. Ota hetki aikaa itsellesi, käy pitkäksesi naamio kasvoillasi, hengitä syvään ja anna huippusuositun supernaamion tehdä taikojaan ihollasi! 100 % Pure -naamion kanssa vietetty rentoutumishetki on laatuaikaa parhaimmillaan!

Osta 100% Pure-sarjan tuotteita >>

P’URE Papayacare

Australialaisen P’URE Papayacare -sarjan kuuluisuutta keränneet ”all you need ”–monitoimivoiteet sopivat kaikille. Laadukkaiden ainesosiensa ansiosta ne kosteuttavat kuivaa ja vahingoittunutta ihoa, häivyttävät raskausarpia sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Sarjan tähtiainesosana paistattelee etenkin fermentoitu luomupapaija. Papaijan rinnalla tekojaan tekevät muut luonnon parhaimmat superkosteuttajat (kuten karite- eli sheavoi ja makadamia), jotka elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat ihoa. P’URE Papaya Care -sarja on NaTrue -serftifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Sarjan tuotteista suosituimmaksi on kohonnut fermentoidusta papaijasta tehoaan ammentava Ointment-monitoimivoide. Ointment -balsamivoide on vedetön, täyteläinen ja ravitseva tehovoide, joka on aivan ihanteellinen apulainen käytettäväksi etenkin vahingoittuneelle ja ärtyneelle iholle sekä pienten haavojen hoitoon.

Osta P’URE Papayacare -sarjan tuotteita >>


Beauty Made Easy

Beauty Made Easy -sarja toi Ruohonjuureen mukanaan annospakkauksiin pakatut naamiot sekä asiakkaiden kovasti kaipailemat puuteripaperit. Puuteripapereilla saat varsin vaivattomasti ja huisin nopeasti poistettua kiiltoa iholtasi, erityisesti ongelmalliselta T-alueelta. Iholla oleva rasva imeytyy paperiin, jonka seurauksena ihosta jää mattapintaisempi ja virkeämmän näköinen!

Puuteripaperi ei sisällä puuteria vaikka nimestään niin voisikin päätellä. Mattaefekti perustuu siihen, että paperi imee öljyn itseensä, pois iholta. Puuteripaperi on kätevä pikaehostuskumppani myös matkoilla - kulkee ketterästi mukana myös käsilaukussa.

Osta Beauty Made Easy -tuotteita >>


Lily Lolo -mineraalimeikit

Ruohonjuuren valikoimissakin paistatteleva Lily Lolo on kulttimainetta nauttiva, luonnonkosmetiikkalaatuinen mineraalimeikkisarja, jonka sarjan perustanut, englantilainen Vikki Khan nimesi sisartensa Lisan (Lily) ja Lorrainen (Lolo) lempinimien mukaan.

Vuosien varrella Lily Lolo -mineraalimeikkisarjasta on kasvanut kansainvälisesti kehuttu ja suurella sydämellä rakastettu kauneusbrändi, jota myydään sadoissa huippusalongeissa sekä tarkoin valikoiduissa kaupoissa (kuten meillä Ruohonjuuressa) ympäri maailmaa.

Lily Lolo -meikeissä yhdistyy korkea laatu, kattava sävyvalikoima ja täydellisiksi kehutut koostumukset. Lily Lolo -sarjan tuotteissa ei käytetä koskaan parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita, vaan käytössä on ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, jotka sopivat myös useimmille herkkäihoisille ja allergisille.

Sarjan perustajasisarukset ovat erityisen ylpeitä Lily Lolon Cruelty Free -sertifikaatista, joka takaa sen, ettei valmiita tuotteita tai niihin käytettyjä raaka-aineita testata eläimillä missään vaiheessa.

Osta Lily Lolo -sarjan tuotteita >>


Attituden Super leaves -linja


Laadukkaista ekopesuaineistaan tunnetuksi tulleen Attitude-sarjan Super leaves -nimellä paiskattu hygieniatuotesarja on rikastettu nimensä mukaisesti mm. moringan, valkoisen teen, oliivipuun ja vesikrassin “superlehdillä”. Näistä lehdistä valmistetut uutteet suojelevat ja vahvistavat sekä ihoa että hiuksia luonnollisesti ja tehokkaasti.

Attituden Super leaves -suihkugeeli on energisoiva elämänkumppani, joka auttaa puskemaan vaikka läpi harmaan kiven!  Supervoimat valloilleen saava, hehkua palauttava suihkugeeli hurmaa myös unelmaisella tuoksullaan. Koko kehon puhdistukseen tarkoitettu geeli sisältää moringan siemenuutetta, jonka tiedetään  vähentävän ilmansaasteiden kiinnittymistä iholle.

Attituden tensidit valmistetaan kasviperäisestä glukoosista ja rasvapitoisista alkoholeista. Attituden tuotteissa ei ole käytetty syöpää aiheuttavia kemikaaleja (1,4-dioxane and ethylene oxide) sisältäviä etoksyloituja sivutuotteita, kuten SLES/SLS:ää.  

Attitude-linjan tuotteista suurimpaan suosioon on kivunnut Tuuheuttava shampoo, joka toden totta tekee sen minkä lupaa! Tämän laatushampoon sisältämät soijaproteiini ja karpalo tekevät hiuksistasi tuuheat ja ihanan kiiltävät. Tiesitkö, että soijan tiedetään lisäävän hiusten ja ihon vahvuutta? Koska hiukset koostuvat miltein kokonaan proteiinista, Attituden Super Leaves -sarjan tuuheuttavassa shampoossa käytetystä soijasta on vain apua sen runsaan proteiinipitoisuuden ansiosta. Soijan lisäksi Attitude-shampoossa tehoaineena temmeltää karpalouute, joka auttaa tekemään kutreista paksummat ja kauniin kiiltävät.

Osta Attitude Super Leaves -tuotteita >>

Glitterit

Hohtoa arkeen ja väriä elämään tuovat Glitternistin maatuvat ekoglitterit, jotka saapuivat alkukesästä valikoimiimme asiakkaidemme vuolaiden toiveiden tuloksena. Ruohonjuuressa myytävät Glitternistin ekologiset kimalteet on tehty kasviperäisestä selluloosasta. Ne ovat täysin luonnossa hajoavia, myrkyttömiä, vegaanisia, joten niiden takia ei ole eläintenkään tarvinnut kärsiä.

VINKKI: Rasvaa glitteröitävä alue kevyesti esimerkiksi Egyptiläisellä ihmevoiteella, mihin se tarttuu erinomaisesti. Lisää glitterit alueen päälle sormella taputellen tai meikkisudilla ja voilá, valmista tuli!

Glitteriä voi käyttää missä ikinä haluatkaan. Esimerkiksi hiuksissa, parrassa, kasvoille - tai no mihin nyt fiilis sanoo, että tuo sitä kaipaa!

Osta Glitternisti-tuotteita >>