Le Baume Integral syntyi rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan

Céline Escand on nainen, jota on kiittäminen Ruohonjuuren rakastetuista Le Baume Integralin luonnonkosmetiikkatuotteista. Céline rakasti intohimoisesti kosmetiikkaa jo varhaisessa lapsuudessaan, jolloin hän kehittikin jo innokkaasti omia ihonhoitotuotteitaan!
Ruohonjuuri Baume Integral

Dakarissa asuessaan Céline löysi rakastamansa sheavoin, jota hän täydensi eteerisillä öljyillä ja kasviöljyillä tarjoten niitä pienissä emaloiduissa purkeissa läheisilleen. Muutamia vuosia myöhemmin Céline avasi oman kauneushoitolansa Reunionin saarelle, jossa hän työskenteli tunnettujen tuotemerkkien kanssa.

Intohimo luonnonkosmetiikkaan ja hyvät kokemukset Dakarin aikojen kokeiluista elivät kuitenkin unelman siemenenä Célinen sydämessä. Niinpä palatessaan Ranskaan, kumppaninsa rohkaisemana Céline lähestyi luonnonkosmetiikkalaboratoriota omien persoonallisten ideoidensa kanssa. Lopputulos oli huikaiseva menestys ja meidän kaikkien iloksemme Céline Escandin BAUME INTEGRAL® sai lopullisen muotonsa vuonna 2013.

Ruohonjuuri Baume Integral

Intohimosta tekemiseen syntyvät parhaat menestystarinat

Syntymästään lähtien Célinen unelma on ollut mahtava menestys, jonka hedelmiä myös Ruohonjuuren asiakkaat arvostavat valtavasti! Yksi suosituimmista tuotteista on Baume Integral nro 1 -voide, joka on kaikessa monipuolisuudessaan aivan uskomaton. Kyseessä on monitoimivoide, joka korvaa käytännössä kaikkien muiden voiteiden, kasvovesien sekä -naamioiden tarpeen, after shave ja -sun voiteista puhumattakaan. Aivan yliveto matkakumppani siis.

Asiakkaamme rakastavat myös Baume Integral no. 3 -voidetta, joka on anti-age -tuote vailla vertaansa. Tehoaineina siinä temmeltävät mm. erilaiset kasviöljyt, jotka ovat erinomaisia raaka-aineita estämään ihon ikääntymistä.

Ruohonjuuri Baume Integral

Luonnolliset ja tehokkaat ainesosat pääosassa

Céline halusi luoda laadukasta, luonnonmukaista ihonhoitoa houkuttelevalla hinnalla, jotta kaikki naiset pääsisivät tutustumaan siihen käyttämättä omaisuuksia. Hän onnistuikin tavoitteessaan täydellisesti, sillä Baume Integral loistaa yksinkertaisuudellaan ja tehokkuudellaan. Luonnolliset ja orgaaniset ainesosat hellivät ja kaunistavat monipuolisesti.

Mikä parasta, nyt me kaikki saamme ripauksen ranskalaista ylellisyyttä kukkaroystävälliseen hintaan!