Kokemuksia rautasuihkeesta

Moni miettii, mistä vetämätön olo johtuu ja kuinka sen voisi karkottaa. Monella väsähtäneellä ongelma piilee alhaisissa rautatasoissa. Perinteiset rautavalmisteet eivät kuitenkaan sovi kaikkien vatsalle. Onneksi kiperään tilanteeseen löytyy oivallinen ratkaisu - rautasuihke.
rautasuihke

Nordic Health Sprays selvitti suositun Rautasuihkeensa tehon 30 henkilön testiryhmällä. Ryhmässä oli mukana monipuolisesti eri lajeja harrastavia liikkujia, kuntoilijoita ja urheilijoita, lajeina mm. kuntosali, ryhmäliikunta, crossfit, juoksu, pyöräily, hiihto, uinti, triathlon ja palloilu.

Rautasuihke on vatsaystävällinen valinta

100 % testaajista koki Rautasuusuihkeen vatsaystävällisenä. Testiryhmästä 20 osallistujalle rautavalmisteet aiheuttivat normaalisti vatsavaivoja ja yli puolet heistä olivat käyttäneet myös nestemäisiä rautavalmisteita.

Rautasuihketta testanneet olivat erityisen tyytyväisiä rauta suusuihkeen imeytyvyyteen ja vatsaystävällisyyteen sekä siihen, että suihkeen pystyi ottamaan milloin tahansa miettimättä ruokailua. Suihke koettiin maunkin puolesta ongelmattomaksi nauttia koska tahansa.

Kaikki testihenkilöt kokivat Nordic Health Sprays rautasuihkeen todella vatsaystävälliseksi, eikä sen säännöllinenkään käyttö aiheuttanut minkäänlaisia vatsaoireita. 

Rautasuihke toi innon takaisin liikkumiseen ja arkiaskareisiin

Rautasuihkeen käytön myötä osa kuntoilija-profiilin omaavista testaajista jaksoi liikuntasuorituksissa paremmin ja pidempään, eivätkä he väsyneet yhtä helposti kuin aiemmin. Kovempikuntoisilla testaajilla rautasuihkeen käytöllä havaittiin positiivinen vaikutus liikuntasuoritusten suorituskykyyn, tehotreenien läpiviemiseen ja treenin tehostumiseen treenitehojen/irtioton parantuessa. Osalla testaajista syke tai hengitys ei noussut levossa eikä kevyessä rasituksessa rautasuihkeen käytön myötä yhtä korkealle kuin testijakson alussa.

Rautasuihkeen käytön myötä osa testiryhmästä jaksoi normaalia paremmin keskittyä paperitöihin ja arkisiin asioihin. Toimistotyössä osa havaitsi, että keskittymiskyky parani ja säilyi hyvänä myös iltapäivällä, jolloin keskittymisvaikeudet ja väsymys olivat olleet tavallisesti suurimmillaan.

Terhakammat aamut rautasuihkeella

Tyypillisiä raudanpuutteen oireita ovat väsymys, uupumus ja vetämätön olo. Raudan puutos saattaa ilmetä myös korostuneena unen tarpeena.

Osalla testiryhmän osallistujista rautasuihke auttoi aamuherätyksissä - aamuherääminen helpottui ja torkuttaminen väheni. Osa testaajista myös koki, että olo aamulla ei ollut yhtä takkuinen kuin normaalisti ja osa puolestaan, että olo heti aamulla oli normaalia pirteämpi. Osalla testaajista myös unentarve väheni ja herätyskellokin kävi melkeinpä tarpeettomaksi. Myös päiväunien tarve poistui, samoin kuin levon tarve heti kotiin päivän päätteeksi palattua.

Rautasuihke sai käyttäjiltä kiitosta erityisesti näistä asioista:

– Hyvä vireystila koko päivän
– Kerrankin pimeänä vuodenaikana on virkeä olo
– Energisempi arki työpäivän jälkeen
– Olosta tuli normaalia latautuneempi ja se näkyi positiivisesti arjen askareissa ja treeneissä
– Moneen asiaan oli normaalia helpompi ryhtyä ja ne sai myös hyvin tehtyä
– Vireyden lisääntyminen näkyi myös harrastuksen ja liikunnan aloittamisessa
– Rautasuihkeen käytön myötä jaksoi hyvin tehdä myös pitempikestoisia ja fyysisiäkin askareita sekä kestävyysharjoituksia

Nordic Health Sprays -rautasuihkeen parhaat ominaisuudet

  • Vatsaystävällinen

  • Loistavasti imeytyvä

  • Helppokäyttöinen

  • Väsymystä vähentävä

  • Vireyttä arkeen lisäävä

  • Jaksamista ja tehoa liikkumiseen lisäävä

  • Keskittymiskykyä parantava

  • Vegaaninen vaihtoehto