Rautasuihke (Rauta-suusuihke), 25 ml

Rautasuihke (Rauta-suusuihke), 25 ml

Normaali hinta: 25,95 €

Special Price 21,95 €

( 878,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Rautasuihke on Vuoden 2018 Paras uusi terveystuote-palkinnon voittaja - ja Ruohonjuuren paras ravintolisä.

“Helppo ja kätevä suihkepullo. Ei maistu niin vahvasti “metallilta”, kuin muut.”

- Sanna

Tää oikeesti imeytyy poskien limakalvoilta ja maistuu ihan hyvältä. Myös lapsille pienemmällä annoksella huippu! Aika monella on puutetta just raudasta ja oireet on moninaiset. Suosittelen!”

- Susanna

 

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Ruohonjuuren henkilökunta valitsi tämän Rautasuihkeen vuoden parhaaksi ravintolisäksi?
"Jos olet väsynyt olemaan väsynyt, ota avuksesi Rautasuihke! Nerokkainta tässä ylivertaisessa rautavalmisteessa on sen imeytyminen suoraan suun limakalvoilta. Yleensä rautapitoisten ravintolisien haasteena on hankala imeytyminen mutta Rautasuihkeessa asia on ratkaistu nerokkaalla tavalla. Tutkitusti rauta-arvoja tehokkaasti nostava Rautasuihke rientää avuksesi myös heikkoina hetkinä: silloin kun puhti on poissa ja olo kuin olmilla. Suosittelemme!”, raati kiittelee.
Nordic Health-sarjan Rautasuihke (Rauta-suusuihke) on sinun paras kaverisi voimattomuutta ja väsymystäkin vastaan!
Ei ole ollenkaan ihme, että Rautasuihke nappasi tuoreeltaan "Vuoden 2018 Paras uusi terveystuote" -palkinnon! Kyseessä on huipputehokas ja tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä rautavalmiste, jota suihkitaan näppärästi suoraan suuhun!
Vatsaystävällinen Rautasuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston haasteet. Uuniomenan makuinen ravintolisä maistuu loistavasti ihan koko perheelle.

Rautarikas suusuihke imeytyy tehokkaasti ja nostaa siksi nopeasti elimistön rauta-arvoja käden käänteessä. Lue blogistamme lisää tästä mahtituotteesta, testaa ja innostu itsekin!

Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen. Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Suihketta ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. Tuote on makeutettu stevialla ja raakaruokosokerilla, koska ne tukevat parhaiten raudan imeytymistä. 
Rautasuihkeen rauta on peräisin maasta, eli epäorgaanisesta rautamalmista.

Rautasuihkeen käyttö ja annostus: 4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. 
Päiväannoksesta (4 suihkaisua) saa 5 mg rautaa. 1 suihkaisu= 1,25 mg rautaa

Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Rautasuihkeen hyödyt terveyden tukena:
Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa
Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista
Rauta edistää normaalia hapen kuljetusta kehossa
Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Tällä mainiolla tuotteella voi olla kosolti terveyttä edistäviä vaikutuksia, mutta juuri tähän saumaan emme niistä voi enempiä pukahdella. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta ja muistathan, ettei tämäkään ravintolisä korvaa terveellistä ravitsemusta ja muita mainioita elämäntapoja. Ethän jätä tuotetta perheen pienimpien hyppysiin, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 96180402
  • Ainesosat: Vesi, makeutusaine (raakaruokosokeri), EDTA rauta(III)natriumsuola, ferriammoniumsitraatti, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnollinen uuniomena-aromi, makeutusaine (stevioliglykosidi)

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Rauta
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen