Kokemuksia magnesiumsuihkeista

Moni liikkuva ihminen miettii, mikä olisi liikunnasta kipeytyviin lihaksiin ja niveliin paras troppi. Magnesiumin hyödyt liikkujille tunnetaan laajalti, mutta parhaista käyttöliittymistä löytyy monta mielipidettä. Yksi oivallinen vaihtoehto on magnesiumsuihke, joka on paitsi erittäin helppokäyttöinen, myös tehokas tapa imeyttää magnesiumia kehoon.
Kokemuksia magnesiumsuihkeista

Nordic Health Sprays selvitti Nivel Magnesium -ihosuihkeensa tehoa 30 henkilön testiryhmällä kuukauden testijakson aikana. Ryhmässä oli mukana erilaisia kuntoilijoita ja liikkujia, joilla on erilaisia kireyksiä ja kipuja nivelissä ja lihaksissa. Testaajat olivat erilaisia kuntoilijoita ja liikkujia, joilla oli erilaisia kireyksiä ja kipuja nivelissä, jänteissä tai lihaksissa.

”Alaselkä oli ollut niin pitkään jumissa ja ajattelin, että siihen ei enää auta mikään. Magnesium ihosuihkeen avulla jumit ja kivut kuitenkin hellittivät ja alaselkä alkoi parantumaan.”

Testiryhmän kokemusten mukaan magnesiumsuihke rentoutti tehokkaasti kireät lihakset. Esimerkiksi kovasta treenistä johtuva seuraavan päivän kiristys tai niskan kireys helpotti suihketta käyttämällä. Kovatehoisen harjoittelun ja esimerkiksi maratonin aiheuttamasta kuormituksesta lihakset toipuivat testikäyttäjillä nopeammin, eivätkä lihakset missään vaiheessa tulleet yhtä kipeiksi kuin tavallisesti.

”Kireän niskan aiheuttama pääkipu hävisi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.”

Nivel Magnesium -ihosuihke sisältää magnesiumia 18 mg/suihkaus. Riittoisasta tuotepakkauksesta saa 800 suihkausta! Nivel Magnesium auttaa mm. nivelten ja lihasten erilaisiin jännityksiin, kireyksiin ja kipuihin. Nordic Health Spraysin Nivel Magnesium ihosuihke imeytyy tutkitusti tehokkaasti ja lisäksi sitä on miellyttävä käyttää. Ihosuihkeena Nivel Magnesiumin vaikutus on nopea ja tehokas.

81 % testaajista olivat tyytyväisiä Nivel Magnesium ihosuihkeeseen ja saivat apua tuotteesta - 81 % testaajista myös suosittelisi Nivel Magnesium ihosuihketta kaverille.

Parasta Nordic Health Sprays Magnesiumsuihkeessa

  • Vaivaton, helppo ja miellyttävä käyttää

  • Erinomainen imeytyvyys

  • Riittoisa tuotepakkaus (800 suihkausta)

  • Nopea ja tehokas vaikutus

  • Apu kipuihin, joihin mikään muu ei auta

  • Apu erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin

  • Apu tennis- ja golfkyynärpäähän

  • Apu akillesjänteisiin ja penikkatautiin

  • Apu olkapää- ja polvikipuihin

  • Auttaa lihaksia rentoutumaan ja palautumaan

 

Magnesiumsuihketta käyttäneiden kokemuksia:

– ”Säären ulkosyrjä kipeytyi ja oli kosketusarka maratonin jälkeen mutta jo kolmen päivän Nivel Magnesium ihosuihkeen käytön jälkeen jalka oli taas kunnossa. Normaalisti juoksusta on joutunut pitämään taukoa, jotta jalka on parantunut”

– ”Akillesjänteiden joustavuus parani. Akillesjänteiden kireys on tuntunut heti, kun niitä on vähänkin venyttänyt. Ihosuihkeen käytön aikana kiristystä ei ole tuntunut ollenkaan.”

– ”Suihke auttoi pitkään vaivanneisiin kantapää- ja nilkkakipuihin. Kipu palasi hiljalleen jos suihketta ei pariin päivään käyttänyt.”

– ”Nyrjähtänyt nilkka oli tosi turvonnut useamman päivän, mutta sitten kun suihkuttelin siihen ihosuihketta, niin heti seuraavana päivänä turvotus oli huomattavasti laskenut eikä nilkassa ollut kipuakaan enää suihkeen käytön aloittamisen jälkeen.”

– ”Minua on vaivannut pitkittynyt tenniskyynärpää, jonka vuoksi käden hauis- ja ojentajalihas ovat kipeytyneet. Suihke antoi niihin välittömästi avun ja kipu katosi.”

– ”Golfkyynärpäähän suihke auttoi huomattavasti paremmin kuin markkinoilla olevat kipugeelit vähentämällä ja lieventämällä selvästi kipuja kyynärpäässä. Suihke ei kuitenkaan poistanut vaivaa kokonaan, vaan sitä esiintyy edelleen rasituksen jälkeen”

– ”Minulla on molempien käsien sormien nivelissä kipuja. Ihosuihke auttoi toisen käden nivelkipuun ja kipu poistui kokonaan.”