Kokemuksia magnesiumgeelistä

Monen urheilullisen ihmisen mielen päällä on kysymys - mikä olisi liikunnasta kipeytyviin lihaksiin ja niveliin paras troppi? Magnesiumin hyödyt liikkujille tunnetaan laajalti, mutta parhaista käyttöliittymistä löytyy monta mielipidettä. Yksi tutkitusti tehokas vaihtoehto magnesiumin kehoon imeyttämiseksi on vahva magnesiumgeeli.
magnesiumgeeli

Nordic Health Sprays selvitti Extra Vahvan Magnesiumgeelin tehoa 30 henkilön testiryhmällä kuukauden testijakson aikana. Ryhmässä oli mukana erilaisia kuntoilijoita ja liikkujia, joilla oli säännöllisesti mm. lihaskramppeja ja suonenvetoja.

Extra Vahva Magnesiumgeeli on nimensäkin mukaisesti erittäin vahvaa! 1 ml geeliä sisältää 100 mg magnesiumia - yhdestä teelusikallisesta geeliä saat 500 mg magnesiumia, joten jo pieni määrä geeliä riittää. Suoraan iholle ongelmakohtaan levitettävä magnesium geeli tehoaa nopeasti ja tehokkaasti erityisen hyvin lihaskramppeihin, suonenvetoihin ja lihasten palautumiseen.

91 % testaajista sai Extra Vahvasta Magnesiumgeelistä avun lihaskramppeihin

Magnesiumgeeli auttoi testaajilla kramppien vähenemiseen tai niiden loppumiseen kokonaan. Yölliset krampit liikunnan täyteisten päivien jälkeen vähentyivät huomattavasti ja harjoituksen aikaisiin lihaskramppeihin sai hyvin apua, kun geeliä käytti ennaltaehkäisevästi ennen harjoitusta. Osa vahvaa magnesiumgeeliä testanneista sai apua lihaskramppien lisäksi myös levottomiin jalkoihin.

”Geeli auttoi lihaskramppeihin ja levottomiin jalkoihin ja vieläpä todella nopeasti. Nopeammin kuin suun kautta otettavat magnesium-tuotteet.”

Yksi magnesiumvoidetta testannut henkilö kertoi, kuinka hänelle on aina aiemmin tullut maratonin jälkeisenä yönä suonenvetoja sekä levottomien jalkojen oireita. Magnesiumgeeliä käyttämällä kummatkin kurjat vaivat loistivat poissaolollaan!

88 % testaajista sai Extra Vahvasta Magnesiumgeelistä avun suonenvetoihin.

 

Magnesiumgeelin käyttö myös rentoutti sitä testanneiden lihaksia ja auttoi niitä palautumaan. Lihakset palautuivat yön aikana paremmin, kun niihin laittoi illalla geeliä. Geeli nopeutti palautumista treeneistä eivätkä lihakset kipeytyneet yhtä paljon kuin yleensä. Geeli toi myös merkittävää helpotusta erilaisiin lihasjännityksiin ja lihasjumeihin.

87 % testaajista olivat tyytyväisiä Extra Vahvaan Magnesiumgeeliin ja saivat siitä apua.

Parasta Nordic Health Sprays Extra Vahvassa Magnesiumgeelissä

 • Suuri magnesiumpitoisuus

 • Tuoksuton

 • Miellyttävän tuntuinen iholla

 • Vaikuttaa ja auttaa nopeasti

 • Apua suonenvetoihin, lihaskramppeihin ja -jännityksiin

 • Apua levottomiin jalkoihin

 • Rentouttaa ja palauttaa lihaksia

 • Ennaltaehkäisevä vaikutus

 

Magnesiumgeeliä käyttäneiden kokemuksia:

 • ”Löytyi tuote, josta en luovu koskaan! Olen kärsinyt jalkojen suonenvedosta aivan pikkulapsesta asti. Olen pitkään syönyt säännöllisesti magnesiumia lisäravinteena ilman apua. Testijakson aikana oli ainakin kahdeksan iltaa, jolloin pohkeita särki nukkumaan mennessä siitäkin huolimatta, että olin ottanut tablettina normaalisti käyttämääni lihasrelaksanttia. Levitettyäni magnesium geeliä pohkeisiini kesti noin 10 minuuttia, että särky lakkasi täysin ja nukuin levollisesti aamuun asti!”

 • ”Minulla alkaa pyöräilyssä tulla kramppeja harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Käytin geeliä ennen harjoitusta ja sen jälkeen, niin krampit loppuivat kokonaan.”

 • ”Lonkkani on kramppaillut jopa hitaassa juoksussa. Laitoin magnesiumgeeliä lonkkaan, ja juoksun aikana ei tullut minkäänlaisia kipuja.”

 • ”Kolme kuukautta sitten tehotreenijakson aikana pohkeet, varsinkin oikea pohje, kipeytyi voimakkaasti ja siihen tuli kramppi ja pahkura, mikä ei lauennut edes kahden viikon juoksutauon jälkeen. Geelin käytön aloitusvaiheessa en ollut pystynyt lenkkeilemään enää juuri ollenkaan yli kahteen kuukauteen ja kramppi tuntui muuttuneen krooniseksi. Jo toisena päivänä geelin käytön aloituksesta alkoi tuntua pohkeen rentoutumista. Viikon käytön jälkeen kramppi ja pahkura olivat hävinneet kokonaan ja sen jälkeen olen voinut taas lenkkeillä normaalisti, eikä pohkeet ole enää rajoittaneet juoksuvauhtia. Uskomattoman hyvä tuote!”

 • ”Iltaisin minulla helposti alkaa vetämään suonta jaloista, kun on päivän hikoillut töissä ja treeneissä. Geeli toi avun suonenvetoihin eikä geelin käytön aikana suonenvetoja enää tullut.”

 • ”Maratonin jälkeisenä yönä ei tullut suonenvetoja, vaikka aina aikaisemmin niitä on tullut paljon ja ne ovat olleet voimakkaita. Lisäksi jalat ovat olleet todella levottomat maratonin jälkeen, mutta geeliä illalla käyttämällä jalat olivat aivan normaalit.”