Ketox - ketogeenista leivontaa!

Ketogeeninen ruokavalio sopii monelle ja onkin hyvin puhdas sekä kevyt tapa syödä. Herkuttelukin kuuluu olennaisena osana hyvään elämään, joten Ketox kääri hihansa ja kehitteli kotimaisen konseptin ketogeenisia leivontaseoksia, jotka sopivat kaikkien arkeen ja tarpeisiin. Tuotteet ovat maukkaita ja sopivat moneen mieltymykseen ja erilaisiin ruokavalioihin. Lukaisehan vinkit miten helppoa ja kivaa erityisruokavaliot huomioiva leipominen voi ollakaan!
Ketox - ketogeenista leivontaa!

Ketox sai alkunsa kaksi vuotta sitten kiinnostuksesta ja innosta yleistä hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa kohtaan. Suomessa oli selkeä tarve leivontatuotteelle, joka olisi puhdas kaikilla tavoin, eikä sisältäisi mitään turhaa. Samalla sen tulisi palvella mahdollisimman montaa eri ruokavaliota, allergiat huomioiden. Kaivattiin siis tuotetta, joka sopisi mahdollisimman monelle; kaikkiruokaisille, urheilijoille, keliaakikoille, ketoilijoille diabeetikkoja unohtamatta. Toki tuotteen tulisi olla myös herkullinen, jotta se maistuisi kaikille. Siispä Ketoxilla käärittiin hihat ja luotiin huisin herkulliset ketogeeniset leivontaseokset!

Ketoxin helpot ja maistuvat tuotteet sopivat moneen tarkoitukseen. Yhdestä pussista riittää monelle ja maku on taatusti herkullinen, sellainen joka maistuu koko poppoolle ruokavalioon katsomatta! Ketox kehittää jatkuvasti niin olemassa olevia, kuin uusia tuotteitakin, tarkoituksenaan laajentaa sopivassa saumassa myös muihin elintarvikkeisiin.

Ruohonjuuri blogi Ketox

- Ketogeeninen ruokavalio sopii jo lähtökohtaisesti monelle ja puhtaaseen kevyeen tapaan syödä, herkuttelua unohtamatta! Tuotteet ovat näin myös gluteenittomia ja moni tuote on lähtökohtaisesti esimerkiksi vegaaninen. Filosofiamme on tarjota aitoa puhdasta ruokaa, joka sopii moneen ruokavalioon ja elämäntapaan, eikä sisällä mitään lisättyä taikka turhaa ja samalla maistuu hyvälle kaikkiruokaisillekin, Ketoxilta kerrotaan.

Mikä oli ensimmäinen tuotteenne ja miten se sai alkunsa?

- Aloitimme tuotetestauksen perheen ja lähipiirin turvin, tuotteista, joita käytetään arjessa tai joihin tulee mielihaluja, kuten siemennäkkileipä taikka pulla. Aloitimme tuotetestauksen kuluttajille "villipelto" -nimellä, ja saimme heti hienon vastaanoton ja lentävän lähdön tuotteille. Näin uskalsimme ottaa seuraavan isomman askeleen, Ketoxilla muistellaan.

Mikä on suosituin tuotteenne ja minkä ounastelette olevan syy sen suosioon?

- Ketox-tuotteita liikkuu hyvin laajalla rintamalla kaikkia hyvin tasaisesti, jos jotain pitäisi nostamalla nostaa ja mitä voisi ensi kertaa tuotteistamme kokeilla, niin mokkapala-mix, pizzataikina-mix, sämpylä-mix ja makea piirakkapohja-mix. Ne ovat sellaisia, joilla monet ovat aloittaneet ja siitä sitten ostaneet jatkossa muitakin, kun tuotteet ovat iloisesti yllyttäneet ja tuoneet tyytyväisiä hymyjä kasvoille, Ketoxilta vinkataan.

Ruohonjuuri blogi pizza

Miten Ketox-tuotteet eroavat muista markkinoilla olevista ketogeenisistä tuotteista?

- Ketox-tuotteet eroavat monellakin tapaa, kun laajalla skaalalla verrataan. Tuotteet eivät sisällä mitään turhaa taikka lisättyä, kuten lisä- tai säilöntäaineita, lisättyä sokeria tai makeutusaineita. Kaikki tuotteet ovat aitoa puhdasta ruokaa. Tuotteet ovat raaka-aineiltaan laadukkaita ja tarkkaan harkittuja. Lisäksi pussien sisältö on hyvin riittävä ja antaa sen, mitä pussin kyljessä luvataan. Kaikki tuotteet maistuvat erittäin hyvältä, koko perheelle, joten sama tuote sopii kaikille, oli kaikkiruokainen tai ei, Ketoxilta summataan.

Millaisille ihmisille suosittelette tuotteitanne aivan erityisesti ja miksi?

- Ketox on sopiva kaikille, jotka haluavat herkutella hyvällä omatunnolla taikka tulee äkillisiä mielihaluja. Tuote on lisäksi erittäin helppo ja nopea valmistaa. Tuote sopii kaikille, jotka tykkäävät leipoa ja kokata - helposti. Lopputulos on maittava ja vain mielikuvitus on rajana. Oli päällä mikä tahansa ruokavalio, urheilujakso taikka jokin pakollinen arkeen vaikuttava ruoka-allergia. 

Mitkä ovat omat suosikkinne Ruohonjuuren valikoimissa olevista Ketox-tuotteista ja miksi?

- Mokkapaloja ja pizzaa menee viikonloppuisin, sämpylöitä ja siemenleipää arjessa joka päivä. Näillä suosittelemme myös kokeilemaan ensin ja innostumaan kokeilemaan kaikkia muitakin, Ketoxilta suositellaan.

Uuni kuumaksi ja nauttimaan, täältä löydät kaikki Ketox-tuoteet >