John Masters Organics: tuotteita, joita tukkasi ostaisi.

Kampaamolaatuisia John Masters Organics-hiustuotteita nappaat nyt Ruohonjuuresta!
John Masters Organics Hair Milk

John Masters Organics -sarja rantautui asiakkaiden vuolaiden toiveiden tuloksena  juuri Ruohonjuureen. Näiden tuotteiden mukana tuulahdus modernia New Yorkia valtaa nyt myös Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinat.

John Masters Organics -sarjan pelkistetty look sekä korkeatasoiset raaka-ainekimarat tuovat erinomaisen vaihtoehdon heille korkealaatuisista hiustenhoitotuotteista kiinnostuneille.

Hiustuotteilta vaaditaan hyvin usein teknistä toimivuutta arjessa ja se on juurikin John Masters Organics -sarjan valtti. Tuotteidensa hurmaavat tuoksut ovat peräisin hiuksia hellivistä yrteistä sekä eteerisistä öljyistä, joita John Masters sarjassa hyödynnetään taidokkaasti.

John Masters Organics - mistä kaikki alkoi?

John Masters Organics on maailmanlaajuisesti arvostettu kampaamotasoinen hiustenhoitosarja, jonka usein kehutaan mullistaneen käsityksen luonnollisesta hiustenhoidosta. John Masters Organics -tuotesarjan on kehittänyt newyorkilainen kampaaja John Masters, joka kyllästyi työskentelemään jatkuvasti kemikaalien ja synteettistenaineiden parissa. Hänen yksi unelmistaan oli luoda luksuslaatuinen hiustenhoitosarja, joka kunnioittaa planeettaamme ja sen kestävää kehitystä.

Vuonna 1994 John avasi oman ensimmäisen puhtaan ilman salongin New Yorkin Sohoon, jossa yhä edelleen kerätään mainetta maailman ensimmäisen puhtaan ilman salongin konseptina. John Masters-sarjan uskollisiin asiakkaisiin kuuluu riuta julkkiksia, joista tunnetuimmat: Emma Wattson, Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow ja Jessica Alba.

Tuotteiden toimivuus, riittoisuus ja tehokkuus ovat kohottaneet John Masters -tuotteet hiustenhoitosarjojen kärkijoukkoon. Nyt jo yli 20 vuotta jatkunut työ laadukkaan ja mahdollisimman luonnollisen hius- ja kauneudenhoitosarjan kehittämiseksi tuo ulottuvillesi ainutlaatuisia tuotteita. Ainesosat John Masters -tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman. Valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia kasviainesosia, joita viljellään luomutiloilla.

John Mastersin vaatimukset ovat:

 1. Kaikissa tuotteissa tulee olla 70-100 % luomuviljeltyjä raaka-aineita

 2. Tuotteet eivät saa sisältää Sodium Lauryl tai Laureth Sulfatea, parabeeneja, Diethanolamineja, Monoethanolamineja eivätkä Triethanolamineja

 3. Geenimanipuloidut raaka-aineet ovat kiellettyjä

 4. Tuotteita ei testata eläimillä

 5. Tuotteet eivät saa sisältää synteettisiä väriaineita, hajusteita ja täyteaineita

 6. Kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen tulee olla luomuviljeltyjä aina kun mahdollista

 7. Eteeristen öljyjen tulee olla höyrytislattuja eikä uutettu propyleeniglykolin avulla, joka tuhoaa öljyjen vaikutuksen

 8. Kasviöljyjen tulee olla kylmäpuristettuja

 9. Kaikkien raaka-aineiden tulee olla todistetusti hyödyllisiä hiuksille tai iholle

 10. Villinä kasvavien raaka-aineiden kerääminen ei saa vahingoittaa ympäristöä

 11. Raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman biohajoavia

John Masters Organics  -shampoot

John Masters Organics -sarjan shampoissa on käytetty runsaasti hiuksia helliviä yrttejä sekä eteerisiä öljyjä. Shampoot ovat lähinnä jaoteltu normaaleille, kuiville tai ekstra-kuiville hiuksille. Lisäksi sarjasta löytyy myös shampoo päänahan hoitoon sekä upea vaihtoehto hajusteettomien tuotteiden ystävälle.

Normaalit ja hennot hiukset

Lavender Rosemary- shampoo on varma valinta normaaleille, ohuille ja tuuheutta kaipaaville hiuksille. Laventeli tasapainottaa hiuspohjan toimintaa ja auttaa hidastamaan hiustenlähtöä, rosmariini puolestaan stimuloi hiusten kasvua. Soijaproteiini saa hiukset näyttämään paksummilta ja tuuheammilta sekä lisää kiiltoa. Vehnän aminohapot auttavat tekemään hiuksista helpommin kammattavat. Lavender & Rosemary shampoon voi yhdistää minkä tahansa John Masters Organicsin hoitoaineen kanssa, mutta hennoille hiuksille suosittelemme Citrus & Neroli tai Rosemary & Peppermint -hoitoainetta. Sen kevyt koostumus helpottaa takkujen selvittämisessä. Vehnän aminohapot ja soijaproteiini vahvistavat hiusta, tuovat kiiltoa ja helpottavat hiusten käsittelyssä. Hoitoaineen kannattaa antaa vaikuttaa 1-3 minuuttia ennen poishuuhtelua.

Vinkki: hennoille ja ohuille hiuksille kannattaa käyttää Volumizing Foam muotovaahtoa, joka tuo hiuksille tuuheutta todella runsaasti.

Käsitellyt ja kuivat hiukset

Jos hiuksesi ovat värjätyt, käsitellyt ja pintakuivat (mutta eivät kuitenkaan vaurioituneet), valitse shampooksi Evening Primrose-shampoo, joka kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjan pH:ta. Iltahelokkiöljy ja hyaluronihappo kosteuttavat ja kurjenpolvi vahvistaa hiusjuurta. Hoitoaineeksi kannattaa puolestaan valita intensiivisesti kosteuttava Lavender & Avocado hoitoaine, joka sopii erinomaisesti myös luonnonkiharoille hiuksille. Avokadoöljy kosteuttaa ja pehmittää hiuksia, laventeliöljy puolestaan rauhoittaa hiuspohjan tulehduksia ja ärsytyksiä sekä auttaa hidastamaan hiusten lähtöä. Soijaproteiini vahvistaa hiustuppea, saa hiukset näyttämään vahvemmilta ja täyteläisemmiltä sekä lisää kiiltoa. Arnikki stimuloi hiustenkasvua ja valkoinen tee puhdistaa hiuspohjaa. Lavender & Avocado hoitoaine toimii joko tavallisen pikahoitoaineen  tavoin tai ravitsevana hiusnaamiona.

Kuiville ja käsitellyille kannattaa valita lisäksi hiuksiin jätettävä Rose &Apricot Hair Milk hoitoaine. Sillä voi korvata poishuuhdeltavan hoitoaineen tai käyttää yhdessä sen kanssa. Rose & Apricot Hair Milk on voidemainen hoitoaine, joka ravitsee ja suojaa kuivia ja vaurioituneita latvoja. Ruusunmarja-, aprikoosinkivi- ja purasruohoöljy pehmentävät ja ravitsevat kuivia hiuksia. Moringauute vahvistaa hiuksia sekä suojaa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Tuotetta hierotaan pieni määrä pyyhekuiviin hiuksiin aloittaen hiusten latvoista. Halutessaan sitä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin tuomaan lisää pehmeyttä ja kiiltoa.

Erittäin kuivat ja vaurioituneet hiukset

Jos hiuksesi ovat vaurioituneet mm. värikäsittelyistä, valitse rakennepaikkaavat Honey & Hibiscus rakennepaikkaava shampoo ja Honey & Hibiscus rakennepaikkaava hoitoaine. Ne ovat ihanteelliset lisäksi auringon kärventämille kutreille, vaalennetuille, raidoitetuille ja rakennekäsitellyille hiuksille. Tuotteita voi käyttää jatkuvasti, vahvistavana kuurina tai esimerkiksi kerran viikossa toisen shampoon ja hoitoaineen kanssa vaihdellen. Tuotteiden tärkeimmät raaka-aineet ovat kosteuttava hunaja, hyaluronihappo ja kiinanruusu sekä hiusten rakennetta vahvistavat soija-, riisi- ja kauraproteiinit.

Dry Hair Nourishment & Defrizzer sopii mainiosti taltuttamaan kaksihaaraiset sekä viimeistelemään tehokuurin. Tuote on sekoitus hiuksia kosteuttavia jojoba-, oliivi-, iltahelokki- ja pellavansiemenöljyjä joihin on sekoitettu laventelin, seetrin ja rosmariinin eteerisiä öljyjä. Ne ehkäisevät hiustenlähtöä, stimuloivat hiusten kasvua ja rauhoittavat hiuspohjan tulehduksia. Öljyä hierotaan 1-3 tippaa joko kuiviin ja kosteisiin hiuksiin eikä sitä huuhdota pois. Tuotetta voi myös sekoittaa mihin tahansa John Mastersin hoitoaineista lisäämään hoitavuutta.

Hajusteallergikolle

John Masters Organics ei ole unohtanut hiustenhoidossa hajusteille yliherkkiä ja allergisia.

Luonnonkosmetiikassa täysin hajusteettomat tuotteet ovat melko vähässä tai ne usein mielletään huonommiksi vaihtoehdoiksi tehon perusteella. Näin ei kuitenkaan ole John Masters-sarjassa. Hajusteeton Unscented shampoo sopii kaikille hiuslaaduille. Jojoba-, pellavansiemen-, purasruoho- ja helokkiöljyt kosteuttavat, ravitsevat ja vahvistavat hiuksia. Valkoinen tee ja paju puhdistavat hiuspohjaa ja auttavat poistamaan toksiineja. Nokkonen ja laventeli ehkäisevät hiustenlähtöä ja kamomilla rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa.  Hajusteeton hoitoaine suojaa ja kosteuttaa hiuksia sekä auttaa takkujen selvittämisessä.

Arnikki kosteuttaa päänahkaa ja stimuloi hiusten kasvua, antibakteerinen kehäkukka ehkäisee tulehduksia ja ärsytyksiä ja hyaluronihappo vahvistaa sekä kosteuttaa hiuksia. Anna hoitoaineen vaikuttaa 1-3 minuuttia ennen pois huuhtelua. Sitä voi käyttää halutessaan myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena pienen nokareen verran hieroen tuotetta hiusten latvoihin.

Tehokkaita ratkaisuja hiuspohjan ongelmiin

Jos päänahkasi kutisee valitse Spearmint & Meadowsweet shampoo, joka tuoksuu aivan piparmintulle. Viilentävä shampoo rauhoittaa kutinaa, etenkin yhdessä Deep Scalp Purifying seerumin kanssa. Molemmat sopivat myös rasvaisen ja kutisevan hiuspohjan yhdistelmälle. Shampoo sisältää viilentävää piparminttua ja sorbitolia, hiustenlähtöä ehkäisevää ja rauhoittavaa mesiangervoa, tulehduksia hillitsevää eucalyptusöljyä sekä hiuspohjan ärsytyksiä rauhoittavaa sinkkiä. Deep Scalp Purifying seerumi on kampaamotasoinen tehotuote moniin hiuspohjan ongelmiin. Se toimii erinomaisena tehohoitona kutisevalle hiuspohjalle, mutta auttaa myös syväpuhdistamaan hiuspohjasta ylimääräisiä talikertymiä, tasapainottamaan hiuspohjan pH:ta sekä hoitamaan ja ehkäisemään hiusten lähtöä. Seerumin sisältämä lamosalali rauhoittaa tulehduksia, mesiangervo ehkäisee hiustenlähtöä, piparminttu stimuloi hiustenkasvua ja yhdistelmä B-vitamiineja kosteuttaa ja ehkäisee hiustenlähtöä. Seerumia hierotaan pesun ja hoitoaineen jälkeen päänahkaan, mutta sitä ei huuhdota pois.

Toinen tärppituote edistämään hiustenkasvua on Deep Scalp Follicle hoitosuihke. Erityisesti päänahan hoitoon kehitetty suihke stimuloi pintaverenkiertoa, tasapainottaa talineritystä ja eliminoi vapaita radikaaleja. Arnikki ja gotu kola vähentävät päänahan kutinaa ja ehkäisevät tulehduksia. Hoitosuihke on täydellinen tuote oheneville hiuksille sekä kaikille hiuslaaduille tuomaan volyymia.

Osta John Masters Organics  -tuotteita Ruohonjuuren verkkokaupasta >>