Humble Warrior taistelee janoa vastaan!

Jyty-yrteillä ryyditetyt Humble Warrior -juomat ovat saapuneet virvoittamaan Ruohonjuuren asiakkaita. Nämä taistelutoverit herättävät horteesta ja sammuttavat janon käden käänteessä.
Yrteillä ryyditetyt Humble Warrior -juomat ovat saapuneet virvoittamaan Ruohonjuuren asiakkaita. Nämä taistelutoverit sammuttavat janon käden käänteessä.
Humble Warrior -mahtijuomien takana tönöttää lontoolainen aviopari Rosh ja Andy. Roshin lapsuudessaan perheensä kanssa tekemien Sri Lankan matkojen inspiroimina he halusivat nostaa jalustalle aasialaisten upeiden mausteiden, juurien, lehtien ja kuorten salat, jotka tekevät hyvää myös länsimaisille maisemanasuttajille. 

Lähdevesipohjaan väkerrettyjen Humble Warrior -juomien erikoisuutena ovatkin ytimerkkäät yrtit: esimerkiksi mielen tyrskyjä tasapainottava tulsi eli pyhä basilika, tyynnyttävä reishi ja C-vitamiinirikas amla. Juomat ovat vähäkalorisia, vegaanisia eikä niihin ole lisätty sokeria.

Reilu meininki on Humble Warriorin meininki: heille on tärkeää, millä tavalla bisnestä tehdään. Juomiin käytetyt kasvit hankitaan pieniltä tuottajilta ympäri maailmaa ja kulauteltavat valmistetaan käsityönä juomiksi Englannissa ja ne pakataan pieteetillä lasipulloihin. Kaksi prosenttia jokaisesta myydystä pullosta ohjataan Sri Lankaan SOS-lapsikylän toimintaan, joka tukee sodan ja ympäristökatastrofin orpouttamia lapsia.

Humble Warrior juomat tuotetaan pienissä erissä Pohjois-Lontoossa ja valmistuksessan hyödynnettään käsityövaltaisia tekniikoita kuten kylmäpanemista, tislausta ja uuttamista. Juomat ovatkin terveellisiä, maultaan monikerroksisia ja -vivahteisia, ja ne sopivat erinomaisesti myös ruuan kumppanina kulauteltaviksi. Siemaltakaa on tarjolla kolmessa maussa: Amla-kurkuma-inkivääri, Tulsi-granaattiomena ja Reishi-ananas.

Humble Warrior -pulloissa katseita vangitsee suuri käsi (abhaya mudra), joka symboloi pelottomuutta, suojelua ja voimaa. 

Humble Warriorin Rosh ja Andy ovat tohkeissaan juomiensa saapumisesta Ruohonjuureen:

- Olemme tästä aivan innoissamme! Uskomme, että juomat maistuvat Ruohonjuuren asiakkaille mainiosti, sillä olemme tehneet ne aivan erityisesti ihmisille, joille terveellisyys ja hyvä maku ovat sydämen asioita. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Humble Warrior -heimoon!
Humble Warrior -pulloissa katseita vangitsee suuri käsi (abhaya mudra), joka symboloi pelottomuutta, suojelua ja voimaa.