Frantsila – kauneutta ja terveyttä luonnon antimista

Ruohonjuuren asiakkaille varmasti jo hyvin tutuksi tullut Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa.
Frantsila – kauneutta ja terveyttä luonnon antimista

Frantsila on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä ja kauneutta edistävien tuotteiden valmistukseen - uraa on uurrettu vuodesta 1981 saakka.

- Vastavuoroisuus (eli antamisen ja ottamisen tasapaino) on ollut Frantsilan luomuyrttitilan perusta jo lähes 40 vuoden ajan ja sitä haluamme edelleen tuoda maailmaan, Frantsilan yrttitilan toimitusjohtaja Jupiter Cormier toteaa.

Iso osa maailman yrityksistä unohtaa vastavuoroisuuteen olennaisena kuuluvan antamisen ja on keskittynyt siihen, miten luonnosta voisi ammentaa varoja mahdollisimman kauan ja paljon.

- Mikään terve suhde ei voi olla ainoastaan ottamista. Frantsilassa me otamme kasveilta juuria, lehtiä ja kukkia ja niistä tehoaineet tuotteisiimme. Samalla annamme luontoon takaisin voimavaroja huolehtimalla maaperästä ja luomuyrttipelloista, joissa kymmenettuhannet kimalaiset ja perhoset käyvät keräämässä mettä. Luomme kukoistusta pelloillamme ja lähiympäristössä, tuemme paikallista taloutta ja autamme ihmisiä voimaan hyvin kursseillamme ja tuotteillamme, Cormier kertoo ylpeänä.

 

Lue myös:

Luonnonvoimaa Frantsilasta >>