Umami-makua murkinoihin käden käänteessä: Coconut aminos päihittää soijakastikkeet!

Umami-makuakin murkinoihin mäjäyttävä coconut-aminos Cocofinan Coconut on terveellinen, soijaton ja luontaisesti gluteeniton korvike soijakastikkeelle.
Umami-makua murkinoihin käden käänteessä: Coconut aminos päihittää soijakastikkeet!

Täyteläistä umami-makuakin sapuskoihin sujauttava Coco aminos -kastike on terveellinen, soijaton ja luontaisesti gluteeniton valinta maustekastikkeeksi.

Coconut aminos on niittänyt mainetta ja kunniaa terveystietoisten kulinaristien keskuudessa. Eikä ihme: Coconut aminos sisältää 75 % vähemmän suolaa kuin soijakastike, mutta se antaa ruokiin mielettömän mahtavan, suolaisenmakean umamin maun.

Coconut aminos-kastike valmistetaan sekoittamalla kookosetikkaa (fermentoitu kookosvedestä) kookosnektariin sekä lisäämällä mausteita.  Tämän hämmästyttävän maustekastikkeen herkullinen ja tasapainoinen maku on suloinen sekoitus suolaista ja makeaa.

Kaiken kukkuraksi coconut aminos-kastike on ravinteikas ratkaisu sapuskoihin sujautettavaksi.  Suosittelemme suurella sydämellä!

Mutta miten coconut aminosia sitten käytetään? Helposti ja herkullisesti - ihan niinkuin soijakastiketta tai tamariakin! Itse asiassa Coconut Aminos on niin herkullista, että sitä voi vaikka lusikoida suoraan purkista! Mahtava maku pääsee kuitenkin parhaiten oikeuksiinsa salaattien sekaan lorautettuna, ruoka-annosten lomaan tai erilaisiin marinadeihin lisättynä.

Ruohonjuuresta löydät coconut aminos-kastiketta Big Tree Farms