Coconut aminos-kastike (Coco aminos), 250 ml

Coconut aminos-kastike (Coco aminos), 250 ml
9,25 €
( 37,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tämä tuttavuus saa aistisi avautumaan!

"Makeahko maustekastike moneen eri soosiin ja soppaan".

- Mikko

"Tällä saa tunarikokkikin hyvää sapuskaa!"

-Sofia

"Tällä maustaessa hyvästä ruoasta tulee parempaa ja välttävästäkin hyvää!”

- Mikko

Yksityiskohdat

Nyt löytyi soijakastikkeelle fiksu ja herkullinen korvaaja! Umami-makuakin murkinoihin mäjäyttävä, laadustaan kuuluisan Big Tree Farms-sarjan coconut aminos-kastike on terveellinen, soijaton ja luontaisesti gluteeniton korvike soijakastikkeelle. 

Coconut aminos on niittänyt mainetta ja kunniaa terveystietoisten kulinaristien keskuudessa. Eikä ollenkaan ihme: Coconut aminos sisältää 75 % vähemmän suolaa kuin soijakastike, mutta se antaa ruokiin mielettömän mahtavan, suolaisenmakean umamin maun. 
Coconut aminos-kastike valmistetaan sekoittamalla kookosetikkaa (fermentoitu kookosvedestä) kookosnektariin sekä lisäämällä mausteita. Tämän hämmästyttävän maustekastikkeen herkullinen ja tasapainoinen maku on suloinen sekoitus suolaista ja makeaa. Kaiken kukkuraksi coconut aminos-kastike on ravinteikas ratkaisu sapuskoihin sujautettavaksi. 
Coconut aminos, käyttö:
Mutta miten coconut aminosia sitten käytetään? Helposti ja herkullisesti - ihan niinkuin soijakastiketta tai tamariakin! Itse asiassa Coconut Aminos on niin herkullista, että sitä voi vaikka lusikoida suoraan purkista! Mahtava maku pääsee kuitenkin parhaiten oikeuksiinsa salaattien sekaan lorautettuna, ruoka-annosten lomaan tai erilaisiin marinadeihin lisättynä. Cocofinan Coconut Amino-kastike on terveellinen ja luontaisesti gluteeniton korvike soijakastikkeelle. Coconut amino on ihanteellinen vaihtoehto gluteenia ja soijaa välttelevien ruokavalioon.

Käytä siis Coconut aminos-kastiketta varsin monipuolisesti ruoanlaitossa. Se sopii mitä mainioimmin soijakastikkeen korvikkeeksi wokkiruokiin, salaatinkastikkeisiin sekä marinaadeihin. Kokeile ja ihastu ikihyviksi!

Säilytys:
Avaamisen jälkeen säilytys jääkaapissa.
Tällä mojovalla mahtikastikkeella saattaa hyvinkin olla terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme tähän saumaan voi kertoa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 4567891011121,8997032222123,8997032222130
  • Ainesosat:

    Reilun kaupan luomu kookoksenkukkanektari, merisuola

  • Alkuperämaa: Indonesia
  • Tuotetyyppi: Maustekastikkeet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen