Viherjauheseos, 200 g

Viherjauheseos, 200 g
19,95 €
( 99,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Optimaalinen yhdistelmä ravinteikkaimpia vihreitä sekä maalta että merestä

"Tämä viherjauhe on minun suosikkini. Se maistuu hyvältä ja samasta purkista saa näppärästi ihan kaikki vihreät, mitä perussafkan buustaamiseksi tarvitsee. Nautin viherjauheseosta omenamehun joukossa ja hyvin maistuu! :)"

- Johanna” Foodinin Viherjauheseos on hyvänmakuinen ja helposti sekoittuva ‘ravintolisä’ jokapäiväiseen käyttöön. Menee kiireisenä aamuna pelkän veden kanssa mainiosti!”

- Sini

Yksityiskohdat

Viherjauhe on helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinteikkaimpia vihreitä sekä maalta että merestä, optimaalisessa sekoitussuhteessa.

Sekoitukseen käytettävät viherjauheet ovat kylmäkuivattuja kasvien ravinteiden säilymisen ja parhaan imeytymisen takaamiseksi. Viherjauhesekoitus sopii ihmiselle, joka arvostaa helppoutta ja haluaa lisätä ravinteita ruokavalioonsa. Yhdellä mittalusikallisella takaat päivittäisen vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden saannin helposti, turvallisesti ja herkullisesti.

Tämän tuotteen sisältämä, huippuravinteikas spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Jauheseoksen sisältämä chlorella on ruuansulatustakin avittava, kuona-aineille kyytiä antava ja erittäin ravinteikas valinta rikastamaan ravintosi. Chlorellan nimi juontuu klorofylliä tarkoittavasta sanasta, mikä jo osaltaan antaa kunniaa sen huimalla lehtivihreä- eli krorofylliptioisuudelle.

Antioksidanttirikas chlorella edistää maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.

Tässä viherjauheessa orasjauheet yhdistettynä spirulinaan ja chlorellaan sisältävät erittäin paljon vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka puhdistavat ja ravitsevat elimistöä. Sekoitus on viimeistelty laadukkaalla nokkosella.

Tämän tuotteen sisältämä nokkonen onkin luonnon vanttera voimakasvi! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Sekoita mittalusikallinen viherjauhetta veteen, mehuun tai smoothien joukkoon. Voit käyttää jauhetta myös raakaleivonnaisten valmistuksessa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055210743
  • Ainesosat: Ainesosat: Vehnänorasjauhe, ohranorasjauhe, alfalfajauhe, spirulinajauhe, lehtikaalijauhe, pinaattijauhe, nokkosjauhe, chlorellajauhe, moringajauhe, ginkgo biloba-jauhe.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
  • Diet: gluteeniton
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen