Korean chlorella -tabletit, 110 g

Korean chlorella -tabletit, 110 g
15,99 €
( 145,36 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Maailman puhtain chlorella helppokäyttöisenä puristeena.

Yksityiskohdat

Foodinin huippusuosittu, ravinteikas ja kroppaa puhdistava Korean Chlorella on maailman puhtainta chlorellaa. Se kasvatetaan suljetussa ympäristössä, jonka vuoksi sen soluseinä on niin pehmeä ja ohut, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään maksimaalisesti chlorellan ravinteet.

Chlorella Vulgaris on yksisoluinen makean veden levä, joka on täynnä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja sekä hyvin imeytyvää proteiinia. Chlorellassa on enemmän klorofylliä kuin missään muussa kasvissa.

Chlorella sisältää A-, B1-, B2-, B6-, C-, E- ja K-vitamiinia, nikotiinihappoa, pantoteenihappoa, foolihappoa, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, fosforia, jodia, klorofylliä sekä kasvutekijää (chlorella growth factor = CGF), joka ilmeisesti koostuu nukleiinihapoista (RNA/DNA).

Ruokalusikallinen chlorellaa ylittää päivittäisen raudan sekä kalsiumin tarpeen. Chlorella auttaa ruuansulatuksessa sekä pitää yllä maksan terveyttä ja vastustuskykyä.

Käyttö:

Käytä chlorellaa esimerkiksi viherjuomissa ja smoothieissa. Suositeltava vuorokausiannos: Aloita 6-12 tabletilla, määrää voi kasvattaa jopa 20-30 tablettiin päivässä. Yhden tabletin koko 200mg.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055212464
 • Ainesosat: Ainesosat: Chlorella-levä.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa 414 kcal
  Proteiinia 60 g
  Hiilihydraatteja 23g
  - josta sokereita 0g
  Kuituja 0,3g
  Rasvaa 9,3g
  - Josta tyydyttyneitä 0g

  Vitamiinit:
  A-Vitamiini 51300 IU
  C-Vitamin 10.4mg
  E-Vitamiin 1.5mg
  Thiamiini 1.7mg
  Riboflaviini 4.3mg
  Niasiini 23.8mg
  B6-Vitamiini 1.4mg
  Folaatti 94.0mcg
  B12-Vitamiini 0.1mcg
  Pantoteenihappo 1.1mg

  Mineraalit:
  Kalsium 221mg
  Rauta 130mg
  Magnesium 315mg
  Fosfori 895mg
  Sinkki 71.0mg
 • Alkuperämaa: Etelä-Korea
 • Tuotetyyppi: Chlorella
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen